Abimin sevgilisi vardı işte abimde sürekli havadan uçuyodu çok paramız varmış gibi sürekli gezdiriyodu annemle babam bu konuyo hep karşı çıktı bir gün abim ben uludağa gidicem dedi babamda eğer gidersen seni bir daha eve almam dedi bundan öncede abimin lise arkadaşına 4000 tl borcu olduğu ortaya çıkmıştı babamda hemen bu konuyu açıp sen bir borçlarını öde ondan sonra gez dedi her neyse abim sonra sevgilisiyle arasını soğuttu babamla arasını soğutmak istemedi dün annem abimin odasını toparlarken dolabında bir kağıt gördü sevgilisine iphone 8 almış evkurdan taksitlendirmiş ve taksitle beraber 8 bin tl olmuş annem bunu görünce çıldırdı abim işten gelince abimle konuştu abimde hemen kıvırdı bende abimi savundum çünkü abim borcuna sadık bir insandır ve sevgilisine hediye almış bence normal bişey yani çok uçmuş ama mutlu ettmek istemiş her neyse annemle abim evkura gittiler sonra telefonun faturasını falan gösterdi evkurun çalışanları eve geldiklerinde annem ağlıyodu nasıl ödücez falan diye bnde ortalığı sakinleştirmek için anneme taksitler nissan ayında başlıcakmış ayda 360 tl vercek noolcakki dedim annem sen bir sus dedi ve 23 yaşındaki abime vurdu abim çıldırdı bide sinir hastası duvara falan yumruk attı çantasına eşyalarını koydu gitti giderkende benim bir daha yüzümü bille göremiceksiniz dedi annemde hadi ordan git Çok yaşa dedi ben annemle abimi ilk defa böyle gördüm abim benimle çok iyi anlaşır bana bir kere bile kızdığını görmedim bu güne kadar benim bile telefonlarımı açmıyo napmam lazım
Güncellemeler
+1 yıl
Yorum yazan herkese teşekkür ederim abim annemi aradı özür diledi annem eve gel konuşalım dedi abimi beklitom şu anda onlar konuşurken yanlarında bulunuyumu yoksa başka odadamı duruyum?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer