Güncellemeler
+1 yıl
hizliresim. com/qitdii7
Anlık fotom
Anlık fotom
Güncellemeler
+1 yıl
Merak eden varsa ahshwhshahshsh
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karşımda bir erkek eli pantolonun fermuar hizzasında bırakınca bana bir şeyler oluyor. Kasılıyorum. Gözleriyle bakış atınca o an orada üzerimi çıkarıp yere uzanasım geliyor. Hatta tek bir kişi değil o an 5 kişi gelsin istiyorum. Nedenini bulamadım bu normal mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Masttan çok kaçıp sürekli erteliyo musun. Vajinandaki kasılma isteğinin biriktiğinin habercisi
Yapmadım ondan mıdır
Tabii ki. Kaç gün oldu
2 Ay
Vajinan kudurmuş. 2 ay çok. Yap bu gece. Kasılıp durur tabi
Ya bilmiyorum hiç dokunmadım dokundurtmadım mesela erkek arkadaşım varken ellemeye çalışırdı öpüşürken ama izin vermezdim orası çok narin o yüzden bilemiyorum
Narin tabii ki. Hafifçe dokunup masaj yapacaksın. Islak değil misin
Yok fena değilim şu an çok fena olduğumda da spor yaptığım zaman oluyor spor salonunda sonra duşa girince gidiyo o düşünce
Kendine dokunmazsan evlilikte sıkıntı çekersin. Baskılıyosun yapma ☺️
Yo evliliğe hazırım ama doğru adam nerde?
Cinsel olaeak hazır değilsin bence.
2 ay neee
@meliketefrikxx vala ben de şok ama ilk defa duymadım bunu
ahh ah bende birakabilsem keske ne bilim 2 ay da çokmuş
@meliketefrikxx Melike sakin ya olabilir aaa herkes kendine ellemek zorunda mı?
@meliketefrikxx senin sıklığın ne
nerdeyse her gün yapiyorum 🙃 bazen bi kaç defa da olduğu oluyor gün icinde
@meliketefrikxx aranan kan bu işte. 😅😅
Smdnkdd yok be duramiyon ki sonra fazlasi iyi değil
@meliketefrikxx Melike nasıl bir his biliyor musun?
Çok fazla wattpadd okuyorsun
Wattpad ne uygulama mı... Sen çok okumuşsun galiba.. Örneğini vermenden, yokluk çektiğin belli...
Bu mesajı bile saldırı olarak gördüğünden, bakire olduğunu ve cinsel olarak tatminsiz olduğunu görebiliyorum. Bazen sadece kendimize bakmamız gerekir değil mi?
Sakin bir biçimde yazmıştım oysa.. Sanırım psikolojin çok bozulmuş. Kısa süre içerisinde bir kız bul. Yalnızlık sana iyi gelmiyor anlaşılan...
Manitanın evinden sevgilerle, sakin bir dil ile yazsaydın tepkim bu şekilde olmazdı bu tepkin bile saldırganlık gösteriyor.
Senin psikolojin bozulmuş o yüzden. Sakin bir dil ile yazmayı fark edemeyecek şekilde yalnız kaldığın için öyle düşünüyorsun manitan olsa buraya cevap yazmazdın. Yokluk çekiyorsun. Ve hafifte bi şizofrenlik var gibi.. İyi hissetmedim senin için... Birini bulman en iyi yol...
Gerçekten psikoljinin bozuk olduğunu gözlemliyorum, istersen biraz gerçekliği sorgulayalım?
Saldırmana gerek Yok... Savunma mekanizman gururunun incinmesin ve yokluk çektiğinin gizliliğini korumaya hemen de meyilli. Sen de bir erkeksin. Yokluk çekmen normal. Düzgün kız yoktur. Ama düzgününü bul. İyi gelebilir sana.
Ben bir erkeğim ve her zaman alternatiflere sahibim, doğamız gereği alternatifleri olan taraf ben oluyorum fakat bu önemli değil sevdiğim bir ilişkim var ve mutluyum en azından iyi nitetli düşüncen için teşekkürler diyelim.
Sevgilin olmadığını cümlelerinden çok iyi anlıyorum. Hafif saldırı hafif insancıl yaklaşman da sinirlenmenden kaynaklı sanırım bu yüzüne vuruluyorsa utanma. Bir kız doğruyu gösterir sama
Bak şöyle yapalım sana telegramdan bir anlık göndereyim ve konuyu kapayalım nasıl fikir?
Fren almayı bilmiyorsun yokluktan yavşama sanatına mı geçtin? Ben sana bakmam. Tipim değilsin.
Hayır şu an anlık manitayla olan bir fotoğrafı gönderecektim LJSADLJASD
Sevgilin olmadığını her türlü kanıtlıyorsun telegram da cabası. Hangi erkek sevgilisi varken başka kızın telefonunu ister? Güzel numara ama.. Başarısızsın. Kaybetmeleri kabullen.
Aynen kesin umarım en kısa sürede birini bulursun
Telefon numaranı istemedim ki LSAJDLKJKLDSA oyy işte şimdi acizliğini göstermiş oldun
Yokluk çeken bir ergensin sanırım... Üzücü. Ama kişisel gelişim sağlarsan belki pişersin..
Belki gelecekte birileri ile ilişki yaşarsan düzelebilirsin..
İşte kendini anlattığın cümle buydu. Sonunda nasıl bir yokluk çektiğini yazdın. Ama benim hayatımda beraberliklerim oldu. Bunun içinde seninde yaşayıp sağlığına erişmeni isterim
Tuhaf yani yalanlarına inanıyorsun
Ben doğruları söylüyorum abazan kardeş sen yalanlarına inanıyorsun ve batıyorsunda
Sadece gerçekliği çarpıtmaya çalışıyorsun fakat bunu yaparken çok komik duruyorsun
Hıhım...
Aboooo fena çakacaklar sana bu gidişle 😱😱😱😱
Tövbe tövbe
Gidişat onu gösteriyor 😱
Saçmalama bee yani bu bir düş ama evlendiğim adama veririm
Gizli olmasan bi talibin çıkardı 😅 kriterlerin ne bari 😅
Kalın uzun ve zenci
Zenci kısmında elendim, kalanlara başarılar 🤦😓
Eski sevgilim zenciydi şimdi dost modunda takılıyoruz.
Peki zenci olmasının faydasını gördün mü 🤔
Öpüştük ilerisi olmadı. O da ben rahatsız oldum sanıp biraz uzak kalmak istediğini söyledi. Ayrılalım dedim. Ayrıldık.
Anladım, neden gizlisin bir de onu açıklasan keşke 😓😐
Gizlenmeyi seçtiğim için gizliyim
İşte seçmeseydin keşke de yazaydık 😅 takip de atmazsın sen şimdi 😓
Fotomu paylaştım linke git bak nasıl güzel mi
E hani 🙄
Ha bi de anlık diyosun yani 🤔🤔🤔
Ya nokta ayrı duruyo birleştirin o kadar uğraştım nasıl atarım diye
Baktım baktım sorun yok 👍
Nasılım
Güzelsin ama anlık değil foto, yemedim 🤦
Özçekim değil sadece bugün içerisinde çektiğim bir fotom bu ana özel atmak istedim.
Takit attt 🤦🤦🤦🤦🤦
Azginsin beni bulman lazim
Sen de mi aynı durumdasın
Evet
fantezi sadece
Fantezi mi onun adı
1 kişiyle bile olmamış sin sonuçta
Öpüştüm ama birkaç kişiyle ellerini sürekli bana itiyorlardı. Ama istemiyordum ben.
İşte fantezi gayet de normal
Goremedik bir şey
hizliresim. com/qitdii7
nokta ayrı birleştir
Süpersin gerçekse
Ayy teşekkürlerrrrr
Nerdensin Antalya'dan ol bari😄
İzmir
Olsun yakın😄
Bir hafta sonu Antalya bence😄
Hormonların tavan yapmış ve bakiresin muhtemelen
Ama bu ara ara olmaz olduğunda da fena olur. Böyle tokatlasın bağlasın sınırsız yapsın. oh... şu an düşüncesi bile beni benden aldı...
Konuşsak mı senle😉
Yxaraxğının fotosunu atmak için konuşmaya çağırıyorsan boşuna
Hiç aklımdan bile geçmedi
Boşuna gizledin kendini bu arada
Neden ki?
Bilmem...
Hımm nasıl yapsak
Bu sen değilsin
Nedeni belli e ne duruyorsunuz?