Güncellemeler
+1 yıl
Telefon internet değil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesajlarma cevap vermiyor sizce görmüyor mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bildirim merkezinde gayet güzel okunuyor mesajlar girilmeden
Bildirimleri mi diyorsun ben girmeden okuyamıyorumda gelen mesajı bir merak edip okuyorum yani
Yok ısırılmış elma olunca ekrana düşüyor merak edip okuyorum ayyy sonra cevaplarım diyorum
:))
Ölmüş olabilir öyle düşünmek lazım
@Kaba-Sakal Allah korusun
O ölürse ben yaşayamam mezarının başında beni ölü bulurlar Allah benim canımı alsın onunkini almasın
Nerden yaziyorsunuz normal mesaj mi
Evet
Ne zamandır cevap vermiyor neden görmesin ki
Görse nolcak bu kafada olmayın hayata devam edin
Ediyoruz zaten nasıl bu kadar umursamaz olunur merak ediyorum
Örnek düm 5 senelik ilişkim bitti haftaya döz vardı 5 koca sene mutlu aşk dolu gevti 1 gün bana dedi senle ara vermek istiyorum 4 gün sonra hic yazmadan ayrilmak istiyorum hicbirşey sormadım demedim sonucta hayatında beni istemeyen bir insan icin cabalayamam 😌
Olabilir o farklı bu farklı ben o kız değilim bende bitirsem şu an yazmam
O senin icin bir şey yapıyormu herhangi bir caba?
Seneler değil önemli olan aşk bende sevmediğimi silerim tek kalemde istersen 10 yılını geçir. Birseyler bitmişse bitmiştir. Ama siz erkekler ilk zamanlar anlamıyorsunuz, sonradan geliyor aklınız başınıza
Yapmıyor hiç
Ben kraliceler gibi baktim ona heryere araclarla her istedi oldu 5 sene arkadas ortamina girmedim cafeler yok otur otur kalk kalk sonuc anlamsızca terkedil olsun canı sağolsun inşallah mutlu olur dedim kendi kendime asla kötü düşünmem
Yapmıyorsa eyer sende yapmıcan önemli olan erkeğin yapması kadın naiftir bekler bekliyecek olan kadın olmalı derim bana göre tabi herkesin düşüncesi ayrı
Zaten bekliyoruz bizde neyse ya bırak konuşmak istemiyorum
Sen bilirsin az bak ben pp yi nasol değişcem yeniyom daha rezil olduk bak 😂
Ne diyorsun ya
Naiflikle kadının beklemesi arasında nasıl bir bağlantı varsa o da ayrı bir konu.
Demek istediğim şu erkek koşmalı kadın değil kadın gerekti zaman gerekeni yapar zaten
Diğer yazdığını anlamadım ne yenmesinden bahsediyorsun? Beklesin 90 yaşına geleceksin sende , bir erkek peşinde koşmadmda
Yeniyim burada demek istedim rezil oldum dedim pp resmini değiştirmiyorda onu diyorum 😂
Bu saatten sonra değer verene değer veririm
Aynen sen öyle yap 5 yıl sonra terk edilmiş an galiba. Sende kendinle çelişiyorsun
Kadın naif olur 😄 yazmaz diyorsun sanırım nasıl değer vericek sana bu şekilde nasıl anlalıyorsun:)) olduğu kadarda naifimdirde hiç üstüme alınmıyorum
Profil resimde yoktu zaten
Ben kendi profil resmimi koyamıyorum onu demek istiyorum kusura bakma 😂
Alınmıyorsunn diyorsunn 😌
Niye bu kadar taktın :) koy resmini o beni alakadar etmiyor nasıl istiyorsan öyle davran ;)
Evet çünkü saçma sözlüğü aç naif nedir anlamına bak :))
Bilgin varsa yardımcı olabilirsin belki diye sordum ya hani 😂
sözlük acıp anlam bakmaya başlarsak emin ol coğu şey anlamsız gelcek kitaplar sözler yaşantıda ki gibi olmuyor neyse
Hadi zarif desen neyse de naif çok alakasız kaldı. Profil profili düzenle her yerde aynı
Olmuyor kafayı yicem ismimi bile arkadaş koydu böyle 😂 düzeltemiyorum birşeyleri
Hmm doğru diyorsun ben karıştırmış olabilirim sözlerle çok aram iyi değil bilgim cok yok
Tabi tabi arkadaş koymuştur 😂
Umarım aradığın o naif kadını bulursun peşinde köpek ol 😂
Hee inanma 😂tan8nmim diye de resmimi sildi dur diyene kadar normal ismimi koyamadim bile 😂
Birini bulmak icin cabam yok artık öyle akışına bıraktım😌
Zaten bulamazsn çelişkili yazmayan naif kadın 😄 bulursanda sen peşinde koşacaksın 😄😄😄 onu da yapmazsn sen
Nasıl kişiyle oldumu bilsen eskiden tabi veyat benim en azindan nasil tiptr karakterdeoldumu emin ol demezsin 😂
Ben bana baktina şükrediyordum okadar güzeldi herneyse amann hayat işte boş ver
Ben yatar yarın işten sonra biraz daha kurcalarım bunu 😂
Aynen bilemiyoruz haklısın zaten senin yazında okunmuyor yazma daha iyi 😂 herhalde uykun gelmiş senin yat uyu. Karakterini de burdan çözemeyiz
Nerden cözeriz 😂
Evt iyi uykular
Sen görücü usulü evlen sana da bu yakışır 😂 kafamda canlanan bu
mersiiii isteyenler varda gerek yok
Sana baktına şükrediyordun ne yaptında kaçırdın acaba 😂
Çok sevdim bana sadece bunu dedi sen beni cok sevdin baska birsey yapmadin diyor
Amcasi dedi diye ailemi aya kaldirdim sözlencez diye babasi ev dedi 2ci arabami sattim ev aldım atakum dan samsunda
Sadece malim okadar mesele su 5 sene hic kavga etme şakadan dahi ses yükseltmedim ama neden bittini bende bilmiyorum cafeler yok arkadaşlad yok ev iş ben
Niye gerek yok 😂 o da tuhaf uyduruyorsun gibi sen beni çok sevdin, başka birsey yapmadın 😂 ahaha
Herneyse amannn gecmişte kaldı bana bu yaz tatile gitcem kafami topalrim 😌
Evt mesele bu cok değer verdin diyo sevdin diyor ama baskabirsey yapmadin diyor
Bak şimdi ayni sehirdesin ayni mahalledesin ama kizi 40 gunde 1 ve 2 saat goruyorsun yaparmiyimdin ben yaptim 5 sene ben fazlasıyla sabrettin de ama buna ramen bile terkedilen ben oldum kör kurşuna gittin gibi bir şey 😂
Senden küçük mü :) hicbirsey yapmamış erkek profili 😄 kızı hiç gezdirmedin bir şey yapmadın galiba 😂
Her istedini yaltim zara dan giydi bershka dan giydi kuyumcudan istedi alrin oldu atakum da cafeler ben süs köpe gibi her denileni yaptım
23 dü ben 26
ben kendimi çok kaptırdım gel dedinde gittin git dedinde gittin falan amann boş ver tm konuyu değiş
Ben yatar tanıştıma memnum oldum mehmet ben sen demesende 😂yarin da pp işini halletmeye caliscam 😂
Çok inandırıcı gelmiyor beş sene sesini dahi yükseltmedin 😂 bir erkek beş sene kavga etmez 😄😄😄 malın sorun oldu senden bir mal paylaşımı beklentisi varmış galiba uydurmuyorsan tabi bunları:))
Ailem öyle yetirşirdi onun yaninda sinirlendim de sinirimi kendimden veyat başka yerden cikartiyordum ailem sağolsun ablamlar sağolsun
Ben İstanbul'a gezmeye gittim geldim ne olduysa o zaman oldu ara vermek istedi ocak 2024 de ilk haftasi geldim samsuna geri
Neyse ben yatar sen uyuma 😂ben işe gider daha iyi uykular
Almasaydn evlenmeden kuyumcudan altın mı aldım pek inandırıcı gelmiyor 😂 neyse tamm uyu iyi geceler
Sen inan diye demiyom olani diyorum yüzüde denize attim zaten yediremedim kendime
Özelden yazabilsem foti atardim inanmiyonya hani tövbee😂neyse ciktim sağol iyi uykular
Uyanınca yaz hikayenin kalanını merak ettim 😄
Yok ya öyle bir anlatyorsunki o kıza verseydin satar parasını yerdi 😂 bilmiyorum artık herkes denize atıyor zaten başka yer yok çünkü 🤣
Yav hee hee 😂ben kime ne anlatiyorum 😂
Hikaye bukadar
Bilerek cevap vermiyordur
Neden
10 saniye cevap yazmak buna vakti yok mu yani
Boş boş yaşamaya senaryo hikaye yazmaya vakti vardır aynen haklısın
Ne kadar meşgul olabilir yani dünyayı mı kurtarıyor neyle meşgul
Kendi kafasında senaryolar üretmekle uydurmakla meşgul sanırım 😂 hayata dönemiyor kendi yarattığı bir dünya var galiba bende çözemedim
Olabilir
Görüyor vermiyordur
Evet