Aşktan kafayı yemek üzereyim, yardım edin?

Nedense beni sevenlere değilde, bana karşı ne hissettiğini bilmediğim birine aşık oluyorum hep. Sürekli başıma geliyor. Sürekli derken 19 yaşındayım ve 3 kez başıma geldi, uzun süre aşık olarak yaşadım. Diğerleri yine lise zamanı çocukluk falandı ama şimdi cidden ölüyor gibiyim. Lisede benden hoşlandığını söyleyen çok kişi oldu, ciddi olmayan ilişkiler yaşadım. Ama hiçbir zaman sevemedim, aklım hep bana ilgisiz davranan birisinde oluyordu. Şanslıyım ki lisede o aşık olduğum kişilerle sevgili olabildim. Ama bu sefer çok farklı. Cidden aşık olduğum kişiden çok güzel bir kızı bile reddettim ve duygularından haberim olmadığı o kızla sürekli konuşmaya çalışıyorum. Ama hiçbir zaman hislerini anlayamıyorum, hayatımda karşılaştığım kimseye benzemiyor. Dünyanın en karmaşık duygusu. Özgüvenim yüksek her türlü ortamda konuşurum ama onun yanında sırf saçmalamamak için ağzımı açamıyorum. Ne yapmalıyım hislerimi söylemeli miyim yoksa konuşmaya ve mesajlaşmaya devam edip oluruna mı bırakmalıyım? Hemen bir şey yapmalıymışım gibi hissediyorum çünkü birisi onunla konuşsa bile kıskançlıktan deliye dönüyorum. Onunla konuşup ona dokunan herkesi öldüresim geliyor. Kafayı yedim sanırım
Aşktan kafayı yemek üzereyim, yardım edin?