boş devam ediyorlar?
Her insan sevmek sevilmek istemez mi?
35 yaşında olan adam neden bir şey hissetmiyor gibi gözüküyor neden sevgililik yapmıyor yıllarca
boş devam ediyorlar?
Her insan sevmek sevilmek istemez mi?
35 yaşında olan adam neden bir şey hissetmiyor gibi gözüküyor neden sevgililik yapmıyor yıllarca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Koçum kadınlar benim de ilgimi çekmiyor ama gay değilim
Çünkü işe yaramıyorlar. G t istiyorsun vermiyor, kibar konuşmak zorunlu, tembellik var. Eğlence anlayışları avm gezmek. Otu poku falcısına soruyor ee napacam ben böyle kadını.
Herkes bir değil ki. Biz beraber bara da gidiyorduk, sarhoş da oluyorduk, kahvaltıya da, martı da sürüyorduk vs vs, tek avmde gezmedik 😄 Bana da çok güveniyordu onu çok sevmiştim, yıllar sonra gelip karşıma sen hata yapmazsın dedi. Çünkü tanıyor. Kimseye bakmam flort etmem, sevdim mi sonuna kadar sevgi saygı veririm.. fakat yıllar sonra artık sevmediğimi söyleyince belki görüşürken duygular yine oluşturursun dedi, senin olamaz mı dedim, iştr hissedemiyorum ben dedi, neden robot musun sordum.. Belki de dedi.. Ki yıllarca onun haytında onemli bir şey olmamış, ilişki vs olsaydı zaten bilirdim
o yüzden merak etttm
olabilir degil oleler zaten
Nasıl yani
Ben duygusuz değilim duygusuz adamdan uzak durunuz
İsterde güvenme kimseye
Bana çok güveniyordu onu çok sevmiştim, yıllar sonra gelip karşıma sen hata yapmazsın dedi. Çünkü tanıyor. Kimseye bakmam flort etmem, sevdim mi sonuna kadar sevgi saygı veririm.. fakat yıllar sonra artık sevmediğimi söyleyince belki görüşürken duygular yine oluşturursun dedi, senin olamaz mı dedim, iştr hissedemiyorum ben dedi, neden robot musun sordum.. Belki de dedi.. Ki yıllarca onun haytında onemli bir şey olmamış, ilişki vs olsaydı zaten bilirdim
Duygusuzlaşmış iyi bir şey ama mantığınıda kaybetmiş doğru karar veremiyor giib
Neden böyle düşünüyorsunuz yalnış karar ne
Yani sana değer veren birini direk terslemek anlamsız psikolojisi notmalse
Çünkü eskiden ben onunla olmayacağı anladığımda uzaklaştım ve bir daha aramadım. Canımı çok yaktı. Bu kadar sevgiyi saygıyı çöpe attığini söyleyebilirim. Yıllar sonra saygım yine kaldı ona karşı her vardı. Kendisine de söyledim biliyor. Fakat görişmeye devam edersek ya benim duygularım canladırırsa ya geri gelirse her şey, sonra zan altında bırakmış olacağım onu, neden girdin hayatıma yine neden vs vs, bunları da kendisi söyledi ve bence bu yüzden mesafeli. Yine üzmek istemediğini söyluyor çünkü. Anlayamıyorum ama..
Hani benden adam zaten olmz sevgili hiç olmaz diyormuş gibi
Yani bitmiş zaten
Anlayamadım benim sorunum onunla bitti diye değil zaten sadece anlamak istedim
Anlamaya gerek yok zaman kaybı
Evet biliyorum yine de çok bilmek anlamak isterdim
Boşuna uğraşırsın
Evli mi bu adam
Değil. Kendisi benim eski sevgilim, yıllar sonra bir araya geldik adam aynı, ben hissedemem bide diyor robot musun diyorum galiba diyor. Ki geçmişte düşünceli de davranırdı şimdi de o yüzden anlayamadım ve merak ettim