Mesela, iş yerinde veya arkadaşlarıyla yaşadığı can sıkıcı bir durumdan bahsetmek gibi. Sizce bu tür iletişim erkeklerin ilişkilerinde nasıl bir rol oynar? siz sevgiliniz veya eşinize bu tarz olayları anlatır mısınız?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg✌️
Mesela, iş yerinde veya arkadaşlarıyla yaşadığı can sıkıcı bir durumdan bahsetmek gibi. Sizce bu tür iletişim erkeklerin ilişkilerinde nasıl bir rol oynar? siz sevgiliniz veya eşinize bu tarz olayları anlatır mısınız?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg✌️
Erkekten erkeğe göre değişir. Ancak çoğu zaman çekinirler. Hani bir inanış vardır derdim beni güçlü kılandır diye, belki de ona inanırlar. Ama bana göre anlaşılmamaktan da korkar yüzeysel anlatırlar, belki mizah konusu olur, ya da başka bir yerde anlatır düşüncesi de buna engel olabilir.
Erkekler bu konuda kendilerini güvende hissettiği karşı cinslere karşı duygusal anlamda içlerini açabilir ama bu çok fazla rastlanan bir durum değil.
Cevap
16Cevap
Ben severim tabi ki de.. zaten erkekle dertleşmem ki. kadınlar daha duygusal olduğu için daha çok anlayışlı oluyor ya da anaç yaklaşıyorlar biraz. ama zaten herkes dertleşmem. sadece çok güvendiğim yakın olduğum arkadaşımla dertleşirim o kadar. ki o da her zaman değil merak edip dinlemek isterse
Bunu genellemek zor, çünkü herkes farklıdır. Bazı erkekler duygusal olarak dertleşmeyi severken, bazıları daha az duygusal olabilir. Aynı şekilde, bazı kadınlar da duygusal konuşmalardan hoşlanırken, bazıları daha fazla pratik çözümler arayabilir. Duygusal açıdan dertleşmek kişisel tercihlere ve bireysel farklılıklara bağlıdır.
Olumsuz şeyleri paylaşmayı genel olarak sevmiyorum.. bu sadece sevgilimle ya da hayatımdaki insanla alakalı değil.. hayatımda biri olsun, olmasın sevmiyorum bu tarz konuları konuşmayı.. Güzel şeyleri ve mutluluğumu paylaşmak daha cazip geliyor bana..
Erkeklerde bazen içlerini dökmek isteyebilirler ama daha zor olur
Karşımdaki insandan aldığım enerjiye göre değişir. Sürekli dertleşip darlayan birini çekemem
Duygusal olarak karsi cins daha iyidir, cunku fikirleri daha ileri bir kademeye goturebilir.
Erkekler ile sohbet kisa surer ve genelikle boş ver/olur/oluruna birak.. ama kadin oyle degil.. kiyafeti hangi renkti onu bile sorar. :)
Bence biz daha çok yapıyoruz. Erkekler büyütülme tarzı mı diyeyim daha içlerine atma eğilimindeler bence. Güçsüz gözükmek istememe gibi bir durum var onlarda.
Fazla dert benlik değil ben esra erol değilim hep dert beni bayar bende derdimi anlatmam yani gerek yok eğer bir sorun varsa konuşurum zaten iyi gelecekse
Genelde sevmez
Biz sorunlara çözüm odaklı yaklaşırken
Kadınlar duygusal olarak empati kurmaya calisir
Ben severim, bence bizi en iyi kadınlar anlar çünkü şevkat gösterebiliyorlar erkeklerin aksine öğüt vermek yerine derdimizle dertlenebiliyorlar
Benimle dertleşen çok erkek oldu. Hepimiz insanız ve dertleşmeyi istemek karaktere bağlı bir şey.
Onu anlayan dinleyen ve seven biri varsa evet.. hatta en çok onlar istet
Sevgilimle her şeyi paylaşıyruz, konuşabilmek büyük lütuf
Bazen bir köpeğe bile anlatıyor insan derdini.
Cinsiyetsiz bir durum.
Karşı cinsle Aklı başında iki insanın dertleşmesi kadar güzel bir şey yok
Onlar duygusallıktan girip cinsellikten çıkmak isterler
Seven de var , sevmeyen de var sevmeyen kimseye anlatmayanıdır.
Severler. Ama sadece gerçekten güvendiği bir kadına anlatırlar. Bu güveni vermek çok önemlidir.
Ben sevdiğim insanlaral dertlesirim. Erkek kadın farketmez
Kadınlara özgüdür. Erkekler içine atar, dert tasa konuşmayı sevmezler bence.
Erkekler kadınlar ile dertleşmez dinlemez özellikle sevgilisi ile arasında ki konuları anlatan kadınları hiç dinlemez he der geçer
Hayır sevmez. En azından ben sevmem.
Ne dertlesmesi hemde kadınla :d
Erkekler kadindan hoşlanırsa dinler iyi bir dinleyicidir
Sevmiyorlar bence pek
Bazen severler.
Hiç bir erkek derdini anlatmadı
Erkekler pek yapmazlar
Kadınlara özgü bir durum herhalde
Sanmıyorum
Sevmiyorlar
Sevmiyorlar bence
Kadınlara özgü