Evli olan bu adam beni metresimi yapmak istiyor? Lutfen yardim?

Ayni yerde çalışıyoruz o doktor. Bugun ban mesaj atti isle ilgili bisey soledim gunaydin ela yazmis daha oncesi elacigim yazmisti. Ma bugun beni gordu yaninda hastalar olmasina ragmen birakti onlari bana nasilsin ela dedi. Mini giydim bacaklarıma kadar beni suzdu hemde bariz sekilde.. Bana elacigim diyor koluma dokunuyor o gün yanımdan geçerken bana vücudunu sürt tü. Benle konuşurken kelimeleri kekeliyor. Karistiriyor. Bana uzaktan yakından bakiyor. Toplantidan çıkarken bana laf atıyor. Parmağıma bakti (sanırım yüzük var mı diye) Sonra ona iş için mesaj atmıştım görmediniz dedim sadece beni yanındaki koltuğa oturttu bak telime dedi. Uzaktan yakından bakıyor. Elbise giydiğimde beni süzuyor. Artik insanlar farketmeye başladı. Bana ima da bulunuyorlar. Biz aynı yerde çalışıyoruz yanımdaki arkadaşta aynı işi yapıyor ama o özelikle bana gelip soruyor. Izinden dondum bana hoş geldin ela diyor. Halbuki yanımdaki arkadas ona hoş geldin dediği halde ona cevap vermeyip bana hoş geldin diyor. O bosansin istemiyorum. Yasida benden büyük. Korkuyorum insanlar farkedecek diye.. nolur yardım edin adamın niyeti ne? Ben onla yatmam. Yuz vermezsem kendini geri çekermi yoksa elde edemediği için takıntı yaparmi? Bugünde bana asansörde öncelik verdi inmem için ve kolunu omzuma atti. Ve gece de uyuyamadığı ni soledi neden bunları yapıyor. Is için hocam kaleminizi kullanabilir miyim dedim tabiki kullanabilirsin dedi sonra güldü ve gitti

Evli olan bu adam beni metresimi yapmak istiyor? Lutfen yardim?