Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ayrılık acıdır ve duygusal olarak zorlayıcı olucaktır. Zamanla iyileşeceksini ve iyileşmek zorundasınız. Kendine değer ver. Kendine zaman tanı. Duygularını anlamak ve kabul etmek önemlidir. Destek alabileceğiniz yakınlarınızla konuşmak da yardımcı olur. Seni mutlu edecek yemek yiyebilirsin. En sevdiğin çikolata alıp kendini mutlu edebilirsin. Yürüyüş yapmak ruhunu ve bedenini iyi hissetmeni sağlar. Müzik dinlemek seni dingin yapar. Aklıma gelen şimdilik bunlar
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılEskilerin bir sözü var, “Koy g. tüne, rahvan gitsin.” derler :) Tavsiye ederim. Çünkü düşündükçe, kendini kemireceksin, bir kısır döngüye hapsolup kasvetle kendini tüketeceksin, gencecik kadınsın kendini kederle tüketme. Her şeye rağmen yaşanacak dolu dolu bir hayat var, kendini yaşamın akışına bırak.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmaya mecbur kaldığını anlıyorum. Seni buna mecbur eden için , ayrilmasan daha daha büyük sıkıntılarla seni tarumar edeceğini bildiğin biri için kendini de aklını da kalbini de yıpratmaya değer mi?
00 Yorumla
+1 yılİnançlı biri isen (ateist vs değil isen) dine yönel kuran, yasin, ilmihal vs oku hem ferahlatıyor hem de dünyevi her şeyden uzaklaştırıyor. Bir huzurevini ya da hayvan barınağını ziyaret et sokaktaki canları besle. Birilerini mutlu etmek sana çok iyi hissettirir, sevdiğin yiyecekleri ye. Yaradan yazmışssa sebebi vardır diye düşün
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Kendin kal acını yaşa. Kimseyle bu arada flört etme. Daha güçlü olacaksın bu denenmiş bir eylemdir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u +1 yılgeçer zamanla
10 Yorumla
+1 yılEski sevgilim için ondan sonra kimseyi sevemem sanmıştım ama öyle bir seviliyor ki, sen bile hayret edersin. Sevmene rağmen bitirmek zorundaydım demişsin, büyük ihtimâlle o sevmiyordu. O yüzden zamanla onun yaptıkları aklına gelecek ve neden izin vermişim diyeceksin ve tamamen unutacaksın.
00 Yorumla
+1 yılKalbinde bir ağırlık varsa.. o seni zorlamış ayrılmaya demektir ki.. değmez
11 Yorumla- +1 yıl
Değmesine gerek de yok ya parçaladı sonuçta
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Niye bitirmiştin? mantıklı gerekçelerini düşün. Sevgi bazen yetmiyor. Özsaygıyı korumak için, kendi değerimizi korumak bazen bitmesi daha hayırlı. İlk. aylar zorlar ama sonra alışıyorsun merak etme..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılNeden ayrılma kararı aldığınıza bağlı bnce sonuçta ikiniz yaşadınız evet üzülürsünüz ama geçer geçmez gibi düşünürsünüz geçer şu da var siz üzülürken oda hayatına devm edebilir
00 Yorumla
+1 yılHiç bişey yapmak zorunda değilsin. Çok seviyorsan ondan vazgeçmezdin. Ama eğer aldatma ve benzeri şeyler olmuşsa o konuda haklısın. Ve unutman daha kolay olur. Nasıl mı? İhanetini düşün. Bunu hak etmedin değil mi? Ondan nefret etmen gerek. Çünkü o senden nefret ediyo. Başka birini bul. Seni gerçekten seven ve değer veren, seninde aşık olacağın biri.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bugün sevgililer gününde mi ayrıldınız. Niye ayrıldınız hediye alamadığı için veya başka bir şey olabilir mi?
04 Yorumla- +1 yıl
Hediye almadığı için ayrılmak mı 😂
- +1 yıl
Çocuk değilim ne yazıkki :)
Tek verebileceğim tavsiye duygularını bastırma bırak kötü hissetmen gerekiyorsa dibine kadar yaşa.. ve yarın yeni bir gün temiz bir sayfa..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen de aynı durumu yaşıyorum ama devam etmekten başka çare yok
11 Yorumla- +1 yıl
Ne yazıkki
+1 yılacını dibine kadar yaşa bir süre sonra umursamamaya balkadığını ve duygularının tamamen sona erdiğini göreceksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yıleğer gerçek aşk ve ilk aşk olduğuna inanıyorsan hep onu ozleyecek ve seveceksin ne olursa olsun ayrilmamak gerekiyor bazen aşırı kötü şeyler olmadiysa
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır yanlış öneri veriyorsunuz. Bende ilk sevgilim ile 15 yaşında tanıştım. Sonra ergenlik üniversite için şehir dışı derken çok yoruyorduk. Severek ayrıldım. 1 sene toparlayamadım depresyon vs.. Ama hep dua ettim hayırlısı ise çıksın karşıma diye ve yıllar sonra karşılaştık ve evlendim. Belki ütopik diyebilirsiniz ama nasip ise gelir..
Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Birebir aynı durumdayım gel arkadaş olalım hem söver hrm ağlarız
02 Yorumla- +1 yıl
Gel olalım
+1 yılZamanla maalesef formülü yok. Sebep neydi peki mahsuru yoksa
02 Yorumla- +1 yıl
Çok fazla yalan
- +1 yıl
He anladım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılO ağırlık geçmez belli bir zaman ister hafifler sonra alışırsın
14 Yorumla- +1 yıl
Çok zor ama ya
- +1 yıl
Kolay olduğunu kimse söyledi zaten
- +1 yıl
Zamana ihtiyacın var
- +1 yıl
Tabi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak sabah aldatıldığımı öğrendim. Kankalarımı aradım geldiler ve müzik dinleyip çay içip çekirdek çitledik bütün gün inanılmaz iyi geldi ağlamaya fırsatım kalmadı
16 Yorumla- +1 yıl
Nasil öğrendin
Cevap sahibi+1 yıl@meliketefrikxx telefon karıştırma seansım sırasında😁
- +1 yıl
önceden karşştirmiyor muydun ki
- +1 yıl
Nerden konuşuyormuş
Cevap sahibi+1 yıl@meliketefrikxx Rutin şekilde karıştırıyorum aslında ama iyi saklıyomuş demek ki nasıl tembihliyosa oro₺puyu… Tiktoktan mesajlaşıyolar wp instagram falan kullanmıyo herhalde ya da g@t korkusu var bilmiyorum artık.
- +1 yıl
vay mk yapacak olan her türlü yapiyor demekki karakter meselesi ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun bende 1 buçuk ay oldu ayrılalı hala üzülüyorum sana tavsiyem bolbol film izle korku aksiyon belgesel. Biraz kafayı dağıtıyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılNe yorum yapsam senin için anlamsız gelebilir, bence yara bandı bul.
00 Yorumla
+1 yılAcini yaşaman için kendine biraz zaman ver, yavaş yavaş toparlan zamanla unutursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmak, düşünmemek en doğrusu gibi.~☆
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılBolkitap, bol film/dizi ve bol çikolata. Hatta eğer biraz olsun merakın varsa bolca da oyun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZamanla doğru karar verdiğini anlayacaksın. Şüphe aşkın içine girince, aşk diye bir şey kalmıyor ortada.
01 Yorumla- +1 yıl
Kalıyor da sağlıksızlaşıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimse için üzülmeye değmez zamanla unutursun nişanlanacaktim ayrıldım üzüldüm ama şimdi mutluyum sende üzülme haketmiyor
02 Yorumla- +1 yıl
Sen neden ayrıldın?
Cevap sahibi+1 yılYalanlar söylüyordu ailesi karışıyordu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de yaşıyorum aynı şeyi. Zamanla da geçmeyecek hep kalbimin bir köşesinde kalacak. Sadece artık acıtmayacak acısı hafifleyecek ama inan çok zor. Seni çok iyi anlıyorum
00 YorumlaKendini oyala yoksa zor geçer arkadaşlarınla takılmaya filan çık diziye başla ne biliym neyden hoşlanırsan onu yapmaya çalış sonra zamanla unutursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılAkışına bırak yazma seni özlesin belki böylesi daha iyidir umarım mutlu olursun
30 Yorumla
+1 yılYeni arkadaşlıklar edin tatile git geriyi düşünme kaldım yerden daha iyi bir şekilde devam et ben öyle yapıyorum 😌
00 YorumlaSeverken vazgeçmekte sevgiye dahil zaman biraz zaman hafifletir ama unutturmaz
00 YorumlaBenimde taze sayılır zor oluyor ilkse bir daha barışırsınız merak etme
00 Yorumla
+1 yılZamana bırakman acil şekilde yeni bir flört
014 Yorumla- +1 yıl
?
- +1 yıl
Çivi çiviyi söker diye ata sözü var bilirsin inan bana en çabuk atlatmanın yolu başka biri ile tanışman kolay atlatırsın çok sevseydin bitirmezdin zaten bu yüzden atlatman kolay olur
- +1 yıl
Çok yanlış bir düşünce bence kimse kimsenin yerini dolduramaz
- +1 yıl
Öyle sanıyorsun ama gerçek o değil hayatta herkesin yeri dolar evlat dışında
- +1 yıl
Gerçekten sevmemişsin demekki hiç :)
- +1 yıl
Emin ol sevdiğim için bu yorumu yapıyorum ben 39 yaşındayım üç dört kez aşık oldum hatta bir ay biri ile uzak ilişki yaşadım o kadar değer verdim ikinci baharı yaşarım bununla dedim meğer hiçbir şey sandığım gibi değilmiş pes etmek yok yola devam
- +1 yıl
Haklısın o zaman yaşın varmış
- +1 yıl
Tecrübe kendine öz saygını yitirme asla ben çok severim inanılmaz severim ancak siler gecerim bir anda yalan söylemesi değersiz hissettirmesi gibi
- +1 yıl
Kendimden asla taviz vermem asla o yüzden ayrıldım zaten
- +1 yıl
Aslan burcumusun
- +1 yıl
Akrep
- +1 yıl
Bayan akrep 🦂 salla gitsin gerçekten silkelen üç beş gün sabah namazına kalk çok iyi gelir 11 sehirin depremden çaresiz kalmış insanları düşün insanlar kimleri o taş yığınları arasında kaldı kuculkt derdini
- +1 yıl
Haklısın teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim kendine cici bak 🦂
14 lubatamı denk geldı oda
01 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğin bir kişiden ayrılırken günün ne önemi var?
Neden zorundaydın ne yaptı
06 Yorumla- +1 yıl
Kendisi için geçiş dönemiymişim kalıcı değil gidici yani
- +1 yıl
Yol vermek demeyelim sevilmedim diyelim
- +1 yıl
Teşekkür ederim :/
zamanla gecer baska yolun yok
01 Yorumla- +1 yıl
:(
bazen zorlamamak gerekir.. zaman iyileştirir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılZor oluyor en başta
00 Yorumla
+1 yılZorundaysan senin için doğru olandır:)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. aynı durumdayız şu an :(
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUnut gitsin ya başka erkek mi yok sana boş ver üzme tatlı canını
00 YorumlaAcısını çekecen bir süre
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeverken ayrılmak zor olsa gerek
031 Yorumla- +1 yıl
canım bir uygulamayla kafa dağıtmaya çalışacak kadar alçaltıyor insanı
Cevap sahibi+1 yılİçinin neler söylediğini tahmin edebiliyorum
Cevap sahibi+1 yılÖzlüyormusun?
- +1 yıl
Neler diyorumdur
Cevap sahibi+1 yılDeğer miydi diyorsun böyle şeyler için ayrılığa sesini özlüyorsun sana söylediği kelimeleri özlüyorsun bugün en çok sana ihtiyacım varken sen yoksun diyorsun
- +1 yıl
Zamanla da geçmicek :)
Cevap sahibi+1 yılher şey çok yeni geçecek desem inanırmısın
- +1 yıl
Senin acın tamamen geçti mi zamanla
Cevap sahibi+1 yılKabullenmek zaman alıyor
- +1 yıl
Eksildim
Cevap sahibi+1 yılYaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe.. anlatmak istersen dinlemek isterim
- +1 yıl
Anlatmak istesem burada mı olurum :)
Cevap sahibi+1 yılSabahçı kahvesine gidelim ☺️
- +1 yıl
Sjsj hangi il
Cevap sahibi+1 yılSen nerdesin
Cevap sahibi+1 yılDeğilim ama Karadeniz olsun isterdim ☺️
- +1 yıl
Mersindeyim
Cevap sahibi+1 yılTutturamadım
- +1 yıl
Adın ne senin
Cevap sahibi+1 yılBirine benzetmiyorsun umarım ☺️
- +1 yıl
Merak ettim kaçma söyle
Cevap sahibi+1 yılSandığın kişi değilim ☺️
- +1 yıl
Birisi sanmadım 😂😂 çok tatlı bişeymişsin söylesene adını merak ettim
Cevap sahibi+1 yılTatlı diyince söyleyecek dedin dimi ☺️
- +1 yıl
Baş harfini söyle ben tahmin edeyim😂
Cevap sahibi+1 yılAnnem kimseye söyleme dedi ☺️
- +1 yıl
sakladığın için daha çok merak ettiğimi biliyorsun değilmi
Cevap sahibi+1 yılGerçekten ben o değilim
- +1 yıl
Seni birisi sanmıyorum 😂😂 seni merak ettim seni
Cevap sahibi+1 yılSana takip attım ben ☺️
- +1 yıl
Ben de seni edeyim madem
Gizli Üye(18-24)+1 yılNihilist isen bunu dert etmemen gerekiyordu
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıldığım için herşeye nihilistim artık
Yeni hobiler bul
10 YorumlaGeçicek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu olayı anlamıyorum seviyosan niye ayrılıyon?
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEeee hataları katlanılmaz hal almış artık o kişiden nefret edersin neyini seviyonuz hala? Adam silahı çekip başından vursun mu illa onu sevmemen için? Saçmalık birine bağlanıyorsunuz sonra at gözlüğü takıp peşinden gidiyorsunuz bak iyi biriyse olay ayrı ama adam hatlarla doluymuş aşın artık şu kafayı
Cevap sahibi+1 yılKendini suçlu gibi hissetmemen için söylüyorum yapıcak bişey yok herkes iyi insan değil
- +1 yıl
Kafamı karıştırıyor. ayrılınca suçlu sen oluyorsun hatasını söylüyorsun adama sevseydin ayrılmazdın konuşarak çözerdik konuşarak çözmekten sonuç alamamaktan ömrüm çürüdü benimle telefondayken başka bir kızla muhabbete girdi hava fırtınalıydı önüne bir şey devrilmiş bunu benimle paylaşıyor telde konuşurken sonra kurye olduğu için sipariş alacak kasiyer kız diyor havadan vs geç çıkacak bu da diyor az önce benim önüme bir şey devrildi gülüşmeler vs bana da diyor ki benim kötü bir amacım yok ben o an korkumu paylaştım şoktaydım ulan zaten benimle paylaştın böyle bir saygısızlığın ne lüzumu var
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum en son seni takip edeni takip eder misin
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeçer
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇikolata ye.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Sabır et yeni aşka yelken ac
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. geciyoo
00 Yorumlaİyi olur sonrası diyelim
00 Yorumla
+1 yılBende bulamadım ona bir çözüm.
00 Yorumla
+1 yılAkışına bırak
00 YorumlaBarışırsın
00 Yorumla
+1 yılNeden ayrıldın
00 YorumlaGeçer
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 883 cevap paylaştı. boş ver
00 Yorumla
+1 yılNiye zorundaydin
00 YorumlaBoş vermek
00 YorumlaÜzücü
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden ayrıldınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılİçki iç
00 Yorumla - Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler