Yaptığı davranışlar tutarsız olduğu için arkadaşlığımızı bitirdim. Nasıl konuşmaya başlarım?

Haziran ayında yakın bir erkek arkadaşım bana hiç beklemediğim adımlar attı, ailesiyle tanıştırmak istedi, sen tam benim aradığım özelliklerde birisin, ben senin istediğin özellikleri karşılıyorum falan diye hep laf arasında konuşuyordu. En son fiziksel olarak yakın davranmaya başladı sık sık koluma saçıma falan dokunmaya başladı ama bunları yaparken bana aynı zamanda başka kadınlardan da bahsediyordu ve laf arasında yine bana en güzel gelen sensindir belki, senden başkasına bakmıyorum, benim önceliğim sensin falan demeye devam ediyordu. Bende yaptığı davranışlar tutarsız olduğu için o dönem arkadaşlığımızı bitirdim. Bende onunla olan arkadaşlığımı özlüyorum ve sanırım ona o dönem duygularımda vardı ve güvensiz hissettiğim için bastırdım. O zamandan beri bana çok benzeyen kızlarla konuştu, sürekli göndermeler yamaya devam ediyor, instagram yakın arkadaşlarında tutuyor. Sizce hala bana karşı bir şeyler hissediyor mudur? Gerçekten eksikliğini hissettiğim biri ve kimseyle de konuşmadım ondan sonra. O dönemki yakınlığımız biraz fazlaydı yani haftanın neredeyse her günü 10 saate yakın görüşüyorduk ve beraberken hiç sıkılmıyoduk ama ben galiba güvensizliğim yüzünden hep bu ihtimalleri gözardı ettim.
Yaptığı davranışlar tutarsız olduğu için arkadaşlığımızı bitirdim. Nasıl konuşmaya başlarım?