Güncellemeler
+1 yıl
Annemin daha hala trip atmaya devam edip saçma sapan konuşması tam psikoloji bozuyor int*hardan başka çare bırakmıyor insanı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kapalı kardeşin senin gibi giyinemediği için hasetlik ediyor. Boşuna dememişler dostu elde ara düşmanı ananda doğurur diye.
O zaman kapanmasaydi kıskançlık yapacağına hem kendi kararıyla kapandı şimdi de pick me gibi davranması itici
İşte kapanması da onun içindir belki. Bakın ben ablamdan daha müslümanım beni daha çok sevin diye olabilir.
O zaman karakterini düzeltseydi bana ne yani zaten benim psikolojik sıkıntım kendime yetiyor bir de saçma sapan laflar yiyorum
ciddiye alma çok kaşınırsa iki tane yapıştır ablalığını hissettir ona
Annemde avukatlığını yapar sonra benim fikirlerim adam yerine konmuyor maalesef toprağın altına girince kıymetim bilinir
sen niye girince bilinsin , sen kendine başka bi yol çiz. Gerekirse hakettikleri kadar konuş.
Anlamaz onlar maalesef zaten alıştım adam yerine konmamaya
aman çokta gerekli değiller boş ver
kendine bir iş ve ev bul evden ayrıl ciğersizler için hayattan vazgeçme
Yazık bu millete bi kız elbise giyemez mi ya
Maalesef karaktersiz tecavüzcü şeref yoksunlarina demezler benim gibi elbise giydim diye Allah ıslah etsin derler öyle tipler yüzünden dinden uzaklaştım
Ya ne desren haklısın kardeşim giderler 14 yaşındaki kızı 40 yaşındaki hocaya nikahlarlar
Evet ya cidden midem bulanıyor artık bu ülkenin insanından
Mücadele ye devam
Psikolojim mahvoldu artık zaten zorbalıkta yapıyor dış görünüşümle ilgili kardeşim kapandı yüzüne nur geldi dedi bana da yüzünde insan kılığı kalmamış dedi
Çirkinmisşn ki bence değilsin
Sen de kardeşine bi tane yapıştır.
Kendi açık olduğu zamanlarda aşırı açık giyiniyordu kadın o lafı ona deseydi lafını verirdi
Geri kafalı çok
Nasıl bı elbise bu ki böyle oldu
Uzun ama kısa da olsa ne alakası var yani saçma sapan düşünce
Ne var bu elbisende niye takıntı ediyorlar saçma
Otobüste beyinsizin biri demiş kardeşimde pick me gibi anneme yetiştirdi
Millet kafayı yemiş.
Seni ve elbiseni kiskanmis galiba
Evet çok var o yüzden Türkiye'de değilim
sakin ol canim
dekolte ne kadardi
Dekoltesi falan yoktu uzun bir elbiseydi zaten kısa da olsa öyle denmesi saçma tecavüzcu pedofili tiplere öyle tepki vermez midesiz insanımız
gerici kadın işte.