Kadınlar mı daha çabuk sevgili yapıyor yoksa erkekler mi?
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadınlar mı daha çabuk sevgili yapıyor yoksa erkekler mi?
Kesinlikle kadınlar, bir ayrılma esnasında erkek hep yalnız kalır ancak kız ayrılmadan önce birilerini gizli bir şekilde yedekte tutar ve ilk ayrılıkta yedeğe kaçarlar. Çünkü kadınlar yalnız kalmakta zorlanırlar. En yalnız zannedilen kız bile en az 5-6 erkekle konuşuyordur.
eveett erkeklerrr,
cunku bi canımsın biri bana yazip yazip duruyorduu benimle guya evlilik yolunda ilerlemek istemiss.. tanimak istemiss bende her defasinda red ettimm.. en sonda kabul edim dedimm ama yine icim rahat degildi yine dikkat ediyordum konusmalarda..
sonda en dedim yok olmayacak boyle felan sonra oda istemedi zatenn... pesine hemen gitmis baskasiyla konusmaya baslamis
boş ver en guzeli
@Deniz078 vardir belki ben kendim oyle olmadigim icin bilemicem ama cevremdekiler hep bu a ptala benzedikleri icin
Bence net erkekler onlar hiç dayanamıyorlar hemen birini buluyorlar
18 yıldır elime kız eli değmedi. şu an da gidip aramıyorum.
Cevap
4Cevap
Kadınlar tabi ki de.. istediği zaman sevgili bulabilirler
Öyle
Mantıksız bir soru sevgili karşı cinsle olduğuna göre sayısı doğru orantılı çıkacaktır 😂😂
Kadınlar daha seçici erkekler de bu konularda aceleci hemen olsun modunda
Erkekler kadınlardan daha fena cınım 😂😂😂😂😂
Genelde erkekler kadınlar biraz seçici
Çoğunlukla erkekler
Yo değil
Hoş değil bence
Biraz seçici olmalı insan erkekler dış görünüşe aldanıp hemen sevgili olurlar gerçek karakterle tanışınca da ilişkilerini bitirirler oysa ilk başta doğru düzgün tanışmış olsalardı durum böyle olmayabilirdi
Arkadaşlık veya flört süresi biraz daha uzun olabilirdi
Neden bu kadar soru soruyorsunuz yeterince iyi açıkladığımı düşünüyorum 🤧
Şimdi nasıl peki demişsiniz şimdide direkt sevgili oluyorsunuz iştee
Bana uzak olmalarını seviyorum
Hayır ne alaka
Erkekler.
Erkekler
kadınlar kolay bulur
her iki taraf
Kadin
Hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?