Aşk İlişkileri Engellediğine göre çok seviyor sizce de öyle değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hikayesine baktım diye engelledi galiba aşık oldu Güncellemeler+1 yıl Engelimi kaldırdı Engellediğine göre çok seviyor sizce de öyle değil mi? Cevapla Sevgi Soruları Engel Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Hayır umursamıyor ki engellemiş. 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Tabikide öyle, seni engelli listesinden mahrum birakmyor 0 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Engellemek sevmek değil her zaman:)) görmek istemiyordur erkekler düzlerdir anlam ararsan hayal kırıklığı yaşarsın sonra senin icin söylüyorum kendi bileceğin sey yoksa😌 0 0 Yorumla
Alpi23 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hatta yüzük bakıyordur yakında evlenme teklifi gelir :) 0 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gelinlik bakmaya başla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır umursamıyor ki engellemiş.
Tabikide öyle, seni engelli listesinden mahrum birakmyor
Engellemek sevmek değil her zaman:)) görmek istemiyordur erkekler düzlerdir anlam ararsan hayal kırıklığı yaşarsın sonra senin icin söylüyorum kendi bileceğin sey yoksa😌
Hatta yüzük bakıyordur yakında evlenme teklifi gelir :)
Gelinlik bakmaya başla
Öyle uakinda yuzukle gelir kapına
Sana aşık