Seviyor olmasına rağmen sevdiği kişi evlenmek istediği halde kendisi evlilik niye istemez? Bir erkek evlenmeyi niye istemez?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Evlilik tercih etmiyordur, bu şekilde birliktelikten memnundur.
Herkes evlenmeyi tercih etmek zorunda değil ki. Bir insanlar mutlu olmak evlilik isteği getirmez. O şekilde yaşayıp gitmeyi tercih ediyordur.
Bir de evlilik iyi gitmezse boşanma davalarında erkeklere uygulanan yasalar çok korkunç. Mantıklı bir erkek zaten böyle yasalar varken evlenmez, resmen içi lavlarla dolu bir yanardağa atlamak gibi bir şey erkek için evlenmek.
Zaten geride kaldı o işler, evlilik dönemi bitiyor dünyada. Hatta bazı Avrupa ülkelerinde sevgililer evlenmeden çocuk sahibi bile oluyorlar, evlilik aileleri gereksiz borca sokan, yuva yıkan gereksiz bir yük zaten.
02 Yorumla- +1 yıl
Bence karşısına gerçekten sevdiği biri çıkarsa evlilik her erkek düşünür. Bu düşünceler çok Avrupai ve hiç romantik olarak bütünleyici değil bence
- +1 yıl
@paranoidmaniac Romantiklik yaşamak için aklı başında hiç bir erkek kendini ateşe atmaz.
Boşanmada yasalar kadınların erkekleri sömürmesi üzerine kurulu durumda.
Bu durumda mantık romantiklikten önce gelir.
Ayrıca ilkel ortadoğulu gibi sürüye uyarak yaşayacağıma, birey olup avrupai yaşamayı tercih ediyorum, öyle de yaşıyorum zaten.
Senin dediğin romantizmin olması için erkekleri sömüren yasaların kalkması lazım öncelikle.
Bu anlamsız nafaka, erkeğin malın en az yarısının kadına verilmesi gibi yasalar olduğu sürece aklı başında hiç bir erkek evlenmez, yakınından bile geçmez.
Kendisini sömürtecek, kafası çalışmayan erkek evlilik tuzağına düşebilir ama onu da zaten kadınlar çekici bulmayacağı için o da olmaz.
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlilik erkek için handikap içerir. Mesela annesiyle tartıştığınız zaman taraf olmadan olayı nasıl cozecegini bilmiyordur. Eve karşı sorumlularının üstesinden gelemeyecegini düşünüyordur. Anlasmazliklarinizi nasil kırmadan dökmeden cozecegini bilmiyordur veya bu ve benzeri riskleri yaşamak istemiyordur. Ayrıca maddi olarak buna hazır olmayabilir.
Sonuç, sadece sevgi ve saygıya bağlı değildir evlilik. Ciddi sorumluluklar gerektirir ve buna hazır değildir beynen veya bedenen.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bilgi kirliliği yorumlarla dolu sorunun altı. Sevgiyle alakası yoktur bunun. Bir çok faktör var işin içinde. Sorumluluk duygusu ağır geliyor olabilir, yetersiz kalma ve buna bağlı olarak seninle yüz göz olma riski onu tedirgin ediyordur vs. gibi nedenleri de olabilir. Karşına alıp açık iletişim kurmanız lazım. O seni, sen de onu anlamış olursun böylelikle. Burada insanların verdiği yüzeysel cevaplar üzerinden kafanda sana ve ilişkinize zarar verecek düşüncelere kapılma.
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum hazır hissetmediğini söyledi birikimi yokmuş. Ama zaten aile evinde yaşamıyor üniden beri kendi evinde evinde yaşıyor ve eski kiracı olduğu için kirası çok fazla değil. Bende çalışıyorum. Ama birikimim yok diyip konser, club, ekstra spor aktivitesi harcamaları oluyor. 2 yıldır birlikte yaşıyoruz. İkimizde mezunuz. Ben aile olmak istiyorum artık yaşımız da geçiyor
- +1 yıl
O zaman işler değişir. O zaman bu şartlar altında devam edemeyeceğini söyle, ama bunu bir tehdit gibi söyleme gerçekten söyle. Mevzu evlilik değil burada manevi olarak ne kadar yanımdasın ya da ne kadar aidiyet hissediyorsun bunu görmek. Birikimi yok ve bununla ilgili bir şey yapmıyorsa seni cepte görüyor olabilir. Aksiyon almasını sağlayacak ciddi bir konuşma yapmalısın. İlişki tıkanır yoksa.
- +1 yıl
Eğlence mekanları sporlar bunlar birikim Eğlence hayatı spor hayatına birikim yapabilecek biri düğüne de birikim yapabilmeli
+1 yılEvlilik büyük sorumluluk. Çocuk konusunda hazır değildir örneğin, çünkü senin hamile kalman ya da doğum yapman durumunda o tek maaşla ev geçindirmek zorunda kalacak ve belki buna uygun bir geliri yoktur. Onu geçtim evlenmek direkt başlı başına çok maliyetli o kadar borca girecek durumda değildir. Görüyoruz günümüz evliliklerini 3 ay 5 ay sürüp bitiyor sonra erkek o kadar borçla evlenip bir de nafaka ödüyor. Erkeklerin evliliğe yanaşmaması çok da anormal değil kısacası.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama harcamalarını da kısmıyor biriktirme yapmıyor. Konsere, spora planlar yapıyor harcamaları hep bu şekilde
- +1 yıl
O halde ilişkiden beklentileriniz ortak değil. Anladığım kadarıyla mutlusun, yerinde olsam mutlu olduğum sevip sevildiğim bir ilişkimi bitirmem bu sebeple ancak hayatının bir dönemi mutlaka evlenmek ve çocuk yapmak istiyorsan ve karşındaki istemiyorsa demek ki doğru kişi değil senin için. Beklentiler konusunda birbirinize dürüst olun 4 yıl bu konuları konuşmak için yeterli bir süre
Soran+1 yılEvet konuştum birikim yapmam lazım diyor ama öyle bir planı da yok gibi. Yaşlarımız 27-30
- +1 yıl
Yani seni üzmek istemem ama 30 yaşındaysa işin rengi değişir o yaşa kadar ne yapıyormuş derler adama. Birkaç sene daha oyalanıp ayrılsa senden 30 unda uzun ilişkinden çıkmış enkaz gibi ortada kalmış olacaksın ve karşına çıkan diğer erkeklerin hissettirdikleri yavan gelecek sana. Madem yaşın 27 o halde o ilişkiyi gözden geçir derim
Soran+1 yılBu devirde birikim yapmak zor gerçekten ama harcamaları da genelde birikim yapıyormuş gibi değil
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik zor zanaat karar vermek kolay iş değil
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi adamın durumunu bilmiyoruz. Detayları anlatmamışsın.
Bu adam, kaç yaşın da, hiç evlenmemiş mi?
Yalnız mı yaşıyor, ailesiyle mi?
Seninle cinsellik düzenli yaşıyor mu yaşıyorsa, neden evlenip, zahmet etsin.
Adamın Maddi, durumu nasıl?
Adamın burcu ne, burcuyla da alakalı dır. Evlilik tercih etmeyen rahat yaşayan biridir belki.
Ailesi, baskı yapmıyordur, evlen diye, çevreden görmüyordur belki.
Çocukları sevmiyor mu? Çocuk istese evlenirdi belki?
Daha bir sürü şey.
Adamı tanıyan sensin. Biz hiç birşeyini bilmeden, neden düşünmez diye cevab veremeyiz. Pek çok nedeni olabilir evlenmemesinin. Bunun için, hakkında bilgi almamız, ve hangi kafada olduğunu bilip, oyüzden istemiyor diyebilelim
36 Yorumla
Soran+1 yılYaşı 30 burcu balık hiç evlenmedi ailesiyle yaşamıyor ayrı yaşıyor, öğretmen. Çocukları seviyor. Düzenli cinsel hayatımız var beraber yaşıyoruz. Maddi durumu herkes kadar yani ülkede iyi geçinmek zor. Ama bende çalışıyorum bende öğretmenim.
- +1 yıl
Zaten siz evlilik hayatı yaşıyorsunuz , daha zahmetsiz geliyor kolayına geliyor tabi ayrılsa hiçbir hesap vermek zorunda değil kimse bilmez belki hamile kalacaksın o zaman ortada kalırsan her şey senin için ve çocuk için zor olacak.. desen ki tek başıma buyuturum yine de o çocuğa yazık olacak o senden hakkını alacak evlenmeden birliktelik yaşamayın , evlilik sizin güvenceniz ve helal olan her şey güzeldir
Cevap sahibi+1 yılYani zaten birlikte yaşıyorsunuz, düzenli seks hayatınız var. Adam neden evlensin. Hamile kal madem evlenmek istiyorsan. Ozaman evlenir belki
Ama şu an evliden farkınız yok. Tek nikah cüzdanı eksik.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca , adamın maddi durumu da herkes kadarmış. Sen de çalışıyorsun, öyle geçiniyorsunuz. Yarın bir gün, evlenseniz, çocuk doğsa, çalışamıyacaksın. Adamda bakmakta zorlancak. Ayrıca sana hiç üzülmüyorum çünkü adamı, öğretmen diye hayatına aldın. Düz işçi olsaydı fabrika işçisi olsaydı, hayatında olmazdı. Mesleğini sevdin sen onun, yalnız yaşıyor, diyede yanına taşındın. Maaşının az olduğunu ozaman gördün.. . Üzülmem sana
Cevap sahibi+1 yılBu arada, bende hiç evlenmiycem. Senin gibi birini bulup, birlikte aynı evde kalcam. Dilerim böyle bişey olur hayatımda
Cevap sahibi+1 yılŞimdi biz sana, adamla cinsellik düzenli yaşıyorsun, neden evlensin, dedik diye, adamdan cinselliği koparıp atma, atacaksanda, aynı evin içinde yapma bunu. Çünkü, adam şunu düşünür. Cinselliğimiz azaldı, evlensek de az kalır. Bu sefer yine evlenmez. Yapman gereken şey. Onunla birlikte yaşamayı, bırakmak, kendi evine gitmek, evlenceksek, evlenelim yoksa gitcem, diyebilirsin, ya da hamile kalmaya çalışıp, adama kalabilirsin. Çocuklari seviyorsa, çocuk sahibi olmayı da ister. ya da şöyle de ona. Ben anne olmak istiyorum. Evlenelim. De kabul eder belki böyle diyince. Kabul etmezse, kendi evine dön. Çünkü karı koca olmuşsunuz zaten. Ona dersin ki. Sen benimle evlenmiycen, oynuyon, vakit harcıyon benle. Ben vaktimi senle harcayamam, çocuk isterim, anne olmak isterim. Evlenceksek evlenelim, çocuk yapalım. Evlenmeyeceksek, zamanımı çalma benim, diyebilirsin. Öbür türlü bişey demeden, cinselliği bitirmekde olmaz. O evde onunla yaşıyorsan, cinsellik olacaktır. Cinsellik olmayınca da adam bu sefer, neden evleneyim, zaten doyurmuyor beni, libidosu düştü de diyebilir kendince. Bence söyle, anne olmak istiyorum, evlenelim, çocuk yapalım de. Kabul etmezse ozaman sen benle zaman geçiriyon. Evlenmiyceksin, vaktimi çalma de. Evini ayır. Evini ayırırsan, evlenir belki. Yalnız kalmayı istemez. Sensizlik koyar falan. Ne bilim. İhtimal işte
Daha iyisini bulunca kıçına tekmeyi atacak adamdır ( adam denmez ona ) kendine yazık etmişsin bacım. Erkeklerin çoğu böyle. Bu kadar rahat herşeyi yaşamasına izin vermeyecektin. Şimdi evlilik yoksa bende yokum desen kapının önünde bulursun kendini o zaman anlarsın anyayı konyayı. Kendine gel gençken yolunu çiz bir daha da kimseye nu kadar prim verme, aklını kullan, duygularını değil..
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kapasite yokta ondan ne kendine güveni var nede kapasitesi evlilik her erkegin işi degıldır. Çoğu erkek aile zoru ile evleniyor geri kalanda gerçekten yuva kurmak İçin. Sorumluluk bilinçleri yok. Maddi manevi anlamda o kdr yetersizler ki, 30 yaşındaki kocaman adamın bile 16 lık oğlan vele tlerinden bir farkı yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Maddi olarak hazır değildir çok dır dır ediyorsundur kültür farkı olabilir açık giyiniyorsundur alkol alıyorsundur yakın erkek arkadaşların vardır mesafen yoktur hiçbiri değilse evlenmeden cinsellik yaşanmıştır adam istediğini alıyordur elde etmiştir
03 Yorumla
Soran+1 yılDırdır yapan bir yapım yok. Evet açık giyiniyorum ama rahatsız olsa dile getirirdi hiç bahsetmedi. Alkol alıyorum o da alıyor. Erkek arkadaşlarım var ikimizin de ortak arkadaşları. Cinsellik yaşıyorsak ne olmuş cinsellik yaşanınca sevmek bitiyor mu?
Soran+1 yılE uyum sevgi?
+1 yılİki ihtimal var zaten.
Ya maddi olarak kötü durumda ve evlilik kaldırabilecek durumda değil.
Ya da seni oyalıyor.
Sen seç.. hangisi daha kafana yatkın?20 Yorumla
+1 yılHayat amacında evlilik yoktur. bireyselliği seviyordur. dünyaya çocuk getirmenin mantıklı olduğunu düşünmüyordur ve uzak kalıyordur. çünkü tam bu nedenlerden dolayı 4 senelik ilişkim bir netliğe kavuşmadı
01 Yorumla- +1 yıl
Evliliğin olmadığı ilişki modeli kaçınılmaz artık. Çok sürmez 10-20 yıla yeni normal bu olacak. Bir çok evliliği tehdit eden bir değişim bu. Şahsen evliliğin kurumsallığının hiçbir şeyi çözmediğini bilakis bir çok sorun eklediğini düşünüyorum. İnsanlar artık evlilikle yuva kurmayı eş görmeyi bırakmalı.
Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Hoşuna giden birini bulunca nikahı yapacak. Ben 4 sene bekledim askerlik bir buçuk seneyi geçkin bide öyle bekledim gelince dayısınınn kızı ile evlendi
23 Yorumla
Soran+1 yılBelki de evlendirildi?
Parası yoktur 😂
bir şey eksik illa ki, para değilse genelde güven eksiktir. Yanında olacağına güven, aşağılamayacağına veya yadırgamayacağına güven, gereken yerde usturuplu davranacağına güven.. önemli olan her alanda güven.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte yaşanacak şeyleri bekarken yaşayan biri neden evlensin? Hukuken şartlar erkeğin aleyhine geçim de zor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bazen imkanlar durumlar el vermiyor ailesine söylemekten çekinebilir veya maddi durumu yoktur evi yoktur falan filan ya da evlilik için aradığı kişi o sevdiği kişi değildir bilemezsin
10 YorumlaEvlilik çok pahalı ve boş cidden sevdiğiniz ve akrabanız olan 100 kişiyi çağırıp sade bir düğün yapın 1 saatlik yeter de artar takısı var arabası bilmem nesi osu busu herseyiyle bi 4 5 m lira lazım da o yüzden ve bunu kadin tarafı vermediği için kolay görünüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy şaka mı ya zaten evlilik hayatı yaşıyormussunuz resmen niye evlensin ki seninle bı kız arkadaşımda sizin gibiydi çocuk kızla ayrıldıktan sonra başka biriyle evlendi seninle evlenmek istemiyo bence seni evlenilecek biri olarakta görmüyor olabilir sadece seninle vakit geciriyo bence 4 sene olmus
20 Yorumla
+1 yılAbi bizim için evlilik sizin kafanızdaki ile aynı değil bizim için çok zor hayatımız bitiyor resmen onun için elimizden geldiğince ileriki yaşlara atıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılİlişkinizde zaman ilerledikce evlilik ihtimali düşüyor 30 yaşına gelmis ama evlilikten mi korkuyor yoksa ortamını rahat hayatını bırakıp adam gibi yaşamayı mi secemiyor bı düşün derim bu zamana kadar ne bahaneyle istemedi isteseydi çoktan bı teklif ederdi 2 yıl aynı evde yasamissiniz evlenmek için adapte olmasi çok daha kolay olur maddi açıdanda o kadar kötü olmadığına göre bunu sen ona soyliceksin ben evlenmek istiyorum zamanı geldi aileler iyice tanissin yoksa olacağı yok gibi
00 Yorumlamaalesef ama malesefkı ilşkide cinsellik yaşanıyorsa erkek evliliği sallıyor dua et ayrılmasın onca yıl çok zor olur unutmak vs. Ya
10 Yorumladört yılda evlilik konusu hiç açılmamışsa ve maddi yönden sıkıntısı yoksa evleneceği kişi sen değilsindir muhtemelen
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden dusunsinki 4 yildir beraber olmayi kabul edebilen ahmaklar oldukca
19 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıldır beraber olmak kişinin ahmak olduğunu değil sevdiğini gösterir ama siz ne anlarsınız ki
- +1 yıl
4 yildir beraber olan kadinlar evlenemeyonce boyle konusur sonra evlenmeyi bekledigi adam baska bir gonca gule yuzuk uzatir seni kullandigini goremiyormusun adam dedigin zaten 1 yil icinde dizini coker yuzugunu uzatir seviyorsa kalbimi caldin simdi ben sana kendi istegimle yuvami aciyorum hayatimida alsana der anladin?
Soran+1 yılEvlenme fobisi var şimdiki erkeklerde nedense
- +1 yıl
Kardes yemisler fobisini ben asik olsam kimse durduramaz beni kiz bile atarim omzuma kaciririm sevmek oyle erkegim demekle olmuyor adam olcaksin alicaksin yuzugunu benim ol hayatimin her zerresine sahip ol diceksin
- +1 yıl
Bana kimse 2 yildan fazla iliskide asigim demesin kullaniyor bariz belki gotu yemio derim evlenmeye
Soran+1 yılEvlenmeye götü niye yemesin? Kullanıyor derken?
- +1 yıl
Kanka sen olmamissin ya :) seviliyor opuluyor istediginde gorusuyor maddi sorumluluk yok hayat boyu baglanma yok ve 4 yil gecmis kiz tarafindan bir baski yok olsada terketmiyor neden evlensinki
Soran+1 yılBaskı yapmam mı lazım yani?
- +1 yıl
Kanka git alahaskina ya 4 yildir neyi beklion aldatmasinimi yoksa kiz kardesine yurumesinimi yoksa en iyi arkadasini eve atmasinimi bekliosun
Aynı evdesiniz cinsellik bol bol. Evli hayatı yaşıyosunuz zaten neden nikah yapıp tasma taksın kendine?
20 Yorumla
+1 yılDört yıl uzun zaman.. sorumluluk almaktan kaçan erkekleri hayatınızdan çıkartın..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmiş olsun 4 yılın çöpe gitmiş. Hele ki cinsel anlamda da beraber olduysan seninle evlenmesi çok zor. Yani 4 sene seni bir güzel kullanmış. Bence artık yoluna bak. Olan olmuş. Evleneceğin adamdan da geçmişini saklama. Evliliğini yalan üstüne kurma. Bu çocuk 4 yıl sana evlenelim demediyse bu saatten sonra da demez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla zaman olmuş. Seven adam o kadar bekler mi? Emin miyiz sevdiğinden? Bence değiliz.
20 Yorumla
+1 yılEğer bi erkek 4 yıl boyunca senle konuşuyor ve evlenmiyor ise o işten bişi çıkmaz.. Bitecek olan da ilerde hevesindir.. Bu lafımı da unutma..
00 Yorumla
+1 yılEvli gibi hissetmek onu rehavete sürüklemiş. Rahat bırakırsanız daha dört yıl evlenmez. En iyisi ayrılmak.
00 Yorumla
+1 yılParası yoksa anladım derim
Parası var ise
Ya evlidir
ya da seni sevmiyor dur gerçek te05 Yorumla
Soran+1 yılEvli değil
- +1 yıl
O zaman maddi durumu iyi değil diyecem
Soran+1 yılİkimiz de çalışıyoruz
- +1 yıl
Daha neyi bekliyor benim şu an maddi durumum iyi olsa bir kız bulur evlenirim
- +1 yıl
Cinsel bir sorunumu var aklıma o geliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaddi olarak rahatlamayı bekliyor olabilir, evlilik sorumluluğunu almak istemiyor olabilir
Herşeyi yaşıyorsanız eğer evlenmek bence de mantıklı değil02 Yorumla
Soran+1 yılNeden mantıklı değil her şeyi yaşıyorsak
Cevap sahibi+1 yılEvlilik çok çok fazla sorumluluk isteteb bişey çünkü. Maddi manevi. Özellikle erkek için
+1 yılEvlenmeden evli gibi bütün ihtiyacını karşıladıysan ve de seni gerçekten sevmiyor ya da emin değilse veya ne bileyim güvenmiyorsa evlenmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bi kadın neden 4 senedir kendiasiyle evlenmek istemeyen adamla ilişkisine devam eder?
02 Yorumla
Soran+1 yılİlişki güzel gidiyor çünkü
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Niye istesin 4 yıldır devam ediyor. Kız zeki olsa bu kadar sene beklemezdi
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte 4 sene devam eden ilişki eminlik vericidir güven verir
Soran+1 yılDalga geçme lütfen
Soran+1 yılNereden biliyorsun
+1 yılErkeğin sevdiği kadıla olan ilişki evliliğe gidermiş... Bi düşün derim
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyormu diyorsun
- +1 yıl
hayır.. bahanesi ne olursa olsun günün sonunda erkek sevdiğinde o ilşiki evliilğe gider bu kadar basit
Sorma bence kimseye her kafadan bir ses çıkar. Onu sen bizden iyi tanıyorsundur elbet vardır bir sebebi erkekler dümdüz düşünür çok basit bir şeydir belkide benimkide 6 senelik bir ilişkiydi istemedi çok bekledim baktım beklemekten hayır gelmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ülkede evlenilir mi. Yasalar zaten feminist, kadınlardan yana. Kadın boşayınca hayatın boyunca nafaka ödüyorsun.
16 Yorumla- +1 yıl
Aynn çok feminen yasalar o yüzden kadınlar çok mutlu ülkemizde dimi erken yaşta evlendirilmiyor namus diye öldürülmüyor hepimiz çok mutluyuz
Cevap sahibi+1 yıl@Nidanursu Tahrik olmasa müebbet yerler.
Cevap sahibi+1 yıl@Evremtaner Dağ başında mı yaşıyorsun? Ben tarlada çayırda eşinden gizli yiyişen bir sürü güya tesettürlü veya güya hanım hanımcık kadın olayına şahit oldum. Ve bu kadınların geneli feminist eğilimli, hiçbiri de öldürülmedi.. ama tek suçlu eşleri değil mi? Taam taam tek suçlu erkekler.
- +1 yıl
Sanırım anlamakta güçlük yaşıyorsunuz ülkemizde kadın cinayet oranlarına bakın bu dediğiniz tarla çayır meselesi kadınlar tek başına degil oralarda
Cevap sahibi+1 yıl@Evremtaner İstanbul sözleşmesi imzalandıktan sonra kadın cinayetlerini 10 katına çıktığı doğrudur. Bununla beraber kadınların ağır tahriki de var. Ağır tahrikler arasında cinsellikten mahrum bırakma, kayın anneye babaya saygısızlık, itaatsizlik gibi durumlar var. Bu durumlar doğrudan medeni aile yapısına baş kaldırmak. Bu durumda kadınlar %100 suçludur.
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ya hazır hissetmiyordur ya da mutlaka bir sebebi vardır.
00 Yorumla
+1 yılSevmek ve eblenmek ikisi farkli seyler, seviyorum diye evlenmek istemek zorunda değilim 🤷🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılSoru mantıklı ve güzel fakat soruya cevap vermemiz çok zor
00 Yorumla
+1 yıl4 yıl gerçekten uzun bi süre bi sebebi ya da bahanesini hiçmi sormadın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyor, seven erkek evlenir sevdigi kadına laf getirmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliliğin sorumluluğunu almak istemiyor gerek görmüyor demek ki. Bir de tek sen yoksundur takıldıkları vardır haberin yoktur.
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben varım beraber yaşıyoruz
Cevap sahibi+1 yılYa bişey diyimi güzel ilişki aslında. Hani evlenir başkasına gider diye korkuyosan ona bişey diyemem ama mutluysanız zorlama evlilik diye. Çocuk istiyorsan açıkça konuşun işte.
Cevap sahibi+1 yıl@Ayşeaynur evet o konuda da haklısın da bence soran bunu anlayacak gibi durmuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbu evlilik merak nedir anlamıyorum seviyor diye illa evlenmik mi gerekir, evliliği ne sanıyosunuz gerçekten merak ediyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Evli misin?
- +1 yıl
Evet, ve sana çok ciddi söylüyorum evlilik kadın erkek farketmeksizin yapılacak en büyük hata
+1 yılPara, para, para ve korku diyelim yürümedi boşandın adamın donuna kadar alıyonuz... 🤷♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGönül eğlendiriyor işte. Seven insan evlenmek ister mutlaka. Evlenilecek kızlar var, eğlenilecek kızlar var şarkısı maalesef ki böyleleri yüzünden yazılmıştır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana evlilik gözüyle bakmıyordur. Eğlence için beraberdir seninle
20 Yorumla
+1 yılÇünkü sen onun konfor alanısın bence belki senin sevgilin böyle degildir ama evlenerek bütün hayatını kapıları kapatmak istemiyor ama ayrılamıyor çünkü alışmış başka birinin yanında aynı konforu yakalayamama ihtimaline de sahip
04 Yorumla- +1 yıl
Tek kelime kendine güvenmiyo
- +1 yıl
Emin değil daha uygun bence
- +1 yıl
Aynen öyle günaydın
- +1 yıl
Bu arada
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenirse özgürlüğünü kaybedeceğini düşünür, sevginin biteceğini düşünür. Evlilik bazı insanları korkutur, sevgilini de korkutuyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYol ver gitsin benim sevgilimde öyleydi 4 yıl sevgiliydik her şey güzeldi tek sorun evlilik düşünmüyordu. bıraktım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevseydi 4 sene beklemezdi çoktan o kadınla evlenirdi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki evlidir veya evlenmeyi çocuk çocuğa karışmayı istemiyordur.
00 Yorumla
+1 yılBazen bazı erkekler ilişkilerinde yaşadığı huzurun evlenince kaybolacağına inanır ilişkinin büyüsü aynı eve girince bozulur korkusu vardır bu yüzden evlilik için adım atamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorumluluk sahibi değil demek ki henüz hazır hissetmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü erkekler gerçekçitir
Kadınlar hayalcidir
Bu zamanda evlenmek akıl kârı değildir00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliğe maddi ve manevi hazır hissetmiyorsa gayet doğaldır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik seçenek olmaktan çıktı Zarar olmaya başladı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yıl- LSevmiyo kullanıyor diye olabilir
00 Yorumla
+1 yılevlenmez çünkü evliliğin su anda onun için bi artısı yok zaten istediği herseyi alıyo
20 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünmüyorsa neden hala birlikde? tamam masraflıysa nikah kıyın düğün parasını da kendinize harcarsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce hiç sevgilim olmadı ama bence seven erkek yüzüğü alıp parmağa takmalı. Gerçi herkes bir değil artık insanlar çok sahte kime guveniceksin ki. Bence bunu onunla konuşmalısın evlenmek istiyorsa söylesin.
00 YorumlaBirini öldürmenin cezasından kaçmak için tahrik oldum demeleri yetiyorsa ne diyebiliriz ki
00 Yorumla
+1 yılSeven erkek evlenir yorumuna katılıyorum gerçekten seven bi dk beklemez.
00 Yorumla
+1 yılYa kendine maddi olarak güvenmiyor ya da seni oyalıyor
00 Yorumla
+1 yılhazır hissetmiyordur, sevgisi aşk değildir ya da en basitinden seni sevmiyordur
00 Yorumla- Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkek, 4 senedir beraber olduğu kadını sevdiği halde neden evlilik düşünmez?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler