Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar sizce bu sen misin diye sormalı mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bir halt edip adama sen misin diye sordum 😄 değilim dedi tabi sanki benim diyecekti 😂
Sizce ben mi paranoya yapıyorum?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Acaba şimdimi şişeyi bitirsem yarinmi
İsimleri sallıyorum. Benim Ahmet KASA ile bir süredir sevgilimi arkadaş mı olduğunun tam adını koyamadığımız ama seviyorumların, kalplerin havada uçuştuğu bir iletişimimiz vardı. Bu Ahmet benim eski iş arkadaşımdı. Anlaşmazlık yaşadık, benim de fevriliğimle ben iletişimi bitirdim. O da itiraz edip ikna etmeye çalışmadı. Benim Ahmet’le küs olduğum zamanlarda beni ensari nicki ile isim olarak okan yazan biri sürekli instagramda takip etmek isteyip duruyor. İstediği siliyorum tekrar atıyor. Küsken tekrar attı. Şüphelendim. Kimsiniz dedim. Ben kaan rahatsız ettiysem kusura bakma yanlışlıkla oldu dedi. Cevap vermedim, isteği sildim , sonra da hesabı engelledim. Benim hiç tanıdığım ne kaan var ne okan. Neyse beni bugün aktif olarak kullandığım başka bir platformdan Ahmet Okan KASA diye biri ekledi. Hesap bugün açılmış. Ve açılır açılmaz beni eklemiş. Paylaşımlardan anlaşılıyor. Sizce bu sahte instagram hesabı ve farklı bir platformda beni ekleyen bu adam 3 ü aynı kişi yani eski flörtüm mü? Ben gereksiz bir bağ mı kurdum? Yoksa alakasız 3 adam mı bunlar?
Benimkinin adı Ahmet KASA
Sahte instagram Okan
Bugün ekleyen kişinin adı Ahmet Okan KASA
Böyle tesadüf olmaz değil mi ya?
Tesadüf olamaz Bencede
Eski flörtün
@Biturkiyemvar demi ya. Bir de istese başka isimler de bulurdu. Sanki alakayı kurayım diye bilinçli yapılmış bir hareket gibi geldi bana
Kadın olsa daha zekice yapardı
@Biturkiyemvar belki farketmemi istedi, 3 haftadır filan iletişim yok çünkü. Sen misin diye sorayım etkileşim olsun diye mi yaptı ki diyorum
Olabilir
@Biturkiyemvar bu profil sen misin diye sormalı mıyım?
Ne üzerine
İsimleri sallıyorum. Benim Ahmet KASA ile bir süredir sevgilimi arkadaş mı olduğunun tam adını koyamadığımız ama seviyorumların, kalplerin havada uçuştuğu bir iletişimimiz vardı. Bu Ahmet benim eski iş arkadaşımdı. Anlaşmazlık yaşadık, benim de fevriliğimle ben iletişimi bitirdim. O da itiraz edip ikna etmeye çalışmadı. Benim Ahmet’le küs olduğum zamanlarda beni ensari nicki ile isim olarak okan yazan biri sürekli instagramda takip etmek isteyip duruyor. İstediği siliyorum tekrar atıyor. Küsken tekrar attı. Şüphelendim. Kimsiniz dedim. Ben kaan rahatsız ettiysem kusura bakma yanlışlıkla oldu dedi. Cevap vermedim, isteği sildim , sonra da hesabı engelledim. Benim hiç tanıdığım ne kaan var ne okan. Neyse beni bugün aktif olarak kullandığım başka bir platformdan Ahmet Okan KASA diye biri ekledi. Hesap bugün açılmış. Ve açılır açılmaz beni eklemiş. Paylaşımlardan anlaşılıyor. Sizce bu sahte instagram hesabı ve farklı bir platformda beni ekleyen bu adam 3 ü aynı kişi yani eski flörtüm mü? Ben gereksiz bir bağ mı kurdum? Yoksa alakasız 3 adam mı bunlar?
Sahte instagram Okan
Bence eski flörtün. Başka biri olsa kullanıcı adını nereden bilip direkt ekleyecek k
Kullanıcı adım direk kendi adım soyadım her platformda. Biraz ciddi takılan biriyim.
Bu isimler senin bulduğun değil di mi gerçekten hesapların isimleri
Ben uydurdum isimleri. Gizlilik önemli
İsimde benzerlik varsa kesin o
İşte birebir orijinal adının soyadının arasına o sahte profildeki ismi de eklemiş. Yeni platformda bilgisiz resimsiz profil oluşturup direk bana takip isteği atmış. O platformda 1000 kitap duydun mu bilmem. Okuduğun kitapları paylaşıyorsun , alıntıları, incelemeleri. Ama insanlar tanışı arkadaş da oluyor
Kesin o
Bu profil sen misin diye sormalı mıyım?
Ne konuda
Sahte instagram Okan