Biraz dertlesmeye geldim?

Merhabalar bu aralar modum düşük.18 yaşında evlendim çocuklarım oldu 9 sene oldu Neyse herkesde olduğu gibi bende de evlilikde bir çok sorun oldu. Kavgada şiddet de tartışmada ilk başlarda tabi bunlar şu aralar tartışıyoruz gene ama uzatmiyorum artık he diyip geçiyorum artık ne hevesim var ne başka bişey hayat geçiyor ben dört duvar arasında yalan yok arada çıkarıp gezdiriyor. Yillar önce bi kere annesiyle gittik tatile başbaşa gitmedik hep bi bahane oldu yani yanlisiyla dogrusuyla düşünüyorum hakda veriyorum bazen eşime. sonucta hepimiz insaniz ne diyim ilgisiz olduğum zamanlardan birinde biriyle tanistim konustuk evli olduğumu bildiği halde sevgili olduk sonra oda nişanlıymis dememiş bana evlendiler bana sonra dediği ee sende evlisin ne olacak sonra dedimki kendimi ne duruma düşürüyorum bir cok konuştuğum oldu ama kafa dagittim hiç biriyle ciddi düşünmedim reelde hiç bulismadim tabi sonra biri çıktı aşık oldum onada ondan sonra onu unutamadim kimseyle de konuşmadım anladim ki bununda sonu yok. Neyse geldim bugüne böyle böyle sorunum şu ki ben sevmek sevilmek istiyorum her anlamda onun yokluğunu çok çekiyorum dolu dolu aşk yaşamak isterdim. Sizede tavsiyem sevin sevilin aşık oldugunuz la evlenin bide çok sorumluluk sahibi degilseniz çocuk yapmayin:))

Biraz dertlesmeye geldim?