Sürekli onu düşündüğümden dolayı ne derslere ne de genel olarak hayata odaklanabiliyorum. Ne yapmalıyım?

Surekli aklima geliyor. sinav senemdeyim ve ilk baslarda rahat olsamda acik soylemek gerekirse su zamanlar asiri stresliyim. ayni siniftayiz ve 9bucuk saat kadariyla ayni ortamda bulunuyoruz. eskiden asla ilgimi cekmezdi aklimin ucunda bile degildi. ama bir anda oldu. artik surekli onu dusunuyorum. ve cok iyi derslerim yoktu ama yinede sinifimda iyi sayilacak derslere sahiptim. ama bir anda kendimi batmis hisediyorum. surekli onu dusundugumden dolayi ne derslere ne de genel olarak hayata odaklanamiyorum. onla ara sira ufakta olsa cumle kurdugumuzda heyecandan deliye donerken. onun umursamamasi beni yiyip bitiriyor. onu 4 ay sonra bir daha hic gormicegimi biliyorum. ama ona deli gibi baglanmis hisediyorum. ne yapicagimi bilmiyorum. derslere odaklanmam lazim. ama hem telefondan hemde onu dusunmekten ders calisasim gelmiuor. ne yapmaliyim?

Sürekli onu düşündüğümden dolayı ne derslere ne de genel olarak hayata odaklanabiliyorum. Ne yapmalıyım?