Nasıl devam etmeliyim akıl almaya ihtiyacım var?

7 sene önce ilk aşkımla öylesine babamı ziyaret etmeye gittiğim İstanbul da tanıştık ben 11 yaşındaydım o 14 ve yaşım küçük olduğu için ailem sosyal medya kullanmama izin vermedi ve babam çocukla görüştüğümü öğrendi ve yaşadığım yere geri gönderdi ben 7 sene boyunca her sene onunla bir şekilde iletişime geçtim ama aramızdaki yaş farkı ve mesafe yüzünden çok ilerletemedik son iki senedir de benim baska ilişkilerimi gördü sosyal medyada bu yüzden karakterimin oturmadığını düşündü ve ona karşı aslında ben çok ayıp ettim fakat şu an aramız gerçekten iyi onun için İstanbul'a ocak ayında gidiyorum birlikte plan yaptık ama bana nasıl baktığını bilmiyorum yani aramızda pasam yavru kurt canım tarzı şeyler geçiyor bugün bitanem dedim ve mutlu olduğunu söyledi fakat ilişki için uzak mesafe yapılmaz saçma diyor ve ona her seferinde ben üniversite için Haziran da orada olacağımı söylüyorum (ikimiz için örnek vermeyip baskası için konuşuyorum ) ve gerçektn Haziran da İstanbul'da yaşamaya başlayacağım ve sürekli istediğim anda gidip gelebilme şansımda var aramızda ki şey sizce flört mü yoksa normal arkadaşlık mı

Nasıl devam etmeliyim akıl almaya ihtiyacım var?