Güncellemeler
+1 yıl
Yani eşim sadece bebek bezi değiştirmeye yarıyor anlayın gerisini...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşim tembel biri olduğu için ondan soğumuş durumdayım ama şimdilik bebeğimin altını değiştiriyor diye ondan boşanmiyorum. Daha sonra boşanmayı düşünüyorum. Ben bu aşk ilişkilerini beceremiyor muyum ya?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sanırım senlik değil bu olay. Tembellik her kadını soğutur ki
Hele yataksızlık. Bizde de var yataksızlık
😔
Arzulanmamak demek kendini kadın hissetmemek demek dimi
Aşk ile bebek bezi değiştirme arasındaki bağı nasıl kurdunuz helal olsun
Aşktan anladığın farklı olabilir
Mutlu olmak için aktif olması gerektiğini söyle
Tamam söylerim.
Beklentin bu yönde değil mi zaten?
Yani
İlgisiz mi?
Evet tamam çok uzatmayalım.
Boşanma ma sebebi bez değiştirmesi mi😃😃😃
Evet ya
Sen liseli. ergen birisin belli oldu
Neden anlamak istemiyorsun
Ya boş yapma. Sallıyorsun Şu an . Evli bile degilsin
Bence sen beynini aldirmissin.
Burada Beyni olmayan biri varsa o da sensin Hilal Burası dalga geçilecek yer mi arkadaş geliyorsunuz burada liseli ergenler saçma sapan sorular soruyorsunuz birçok insanın kafasında hayatında onca problem var sizin yüzünüzden insanlar sorunlarına yanıt bulamıyor gelmesin burada dalga geçiyorsun ya terbiyesiz
Anlayan anladı sen boş yapma
Vallahi abi Sizin saçma sapan fantezilerinizi burada yorumlayıp anlayacak halimiz yok anladın mı
Her şeye cevap vermeye vaktin var ama git o zaman ciddi sorulara cevap ver. Man. yak mıdır nedir.
Sen de çıkarsın Adam gibi soru sorarsın Anladın mı çık düzgünce de ki Eşim beni beceremiyor bir halta yaramıyor beni becerecek adam var mı diye çıkarsın sorarsın biraz dürüst ol Dürüst Anladın mı Ne istediğini ne aradığını dürüstçe yaz
Her anlamda tembel ama sadece o anlamda değil. Hem kendini gizleme de bundan sonra soru soracağımız zaman sana sorarız. Nasıl soralım ağam? Olmuş mu ağam diye?
Arkadaşım mesele soru sorma değil mesele doğru şekilde soru sormak bir problemin sıkıntın derdin varsa çıkarsın sorarsın ama maalesef senin sorma şeklin yaklaşımın o kadar saçma ki yani boşanmak diyorsun ya seni adamın boşamadığına dua et �yi ki evlenebilmişsin sen yani
Ya arkadaşım zaten akıllı olan anlıyor. Uzun uzun yazınca okumuyorlar. Denemedim mi sanıyorsun? Yani anlamayacak ne var bunda? Adam tembel ve adamın tek sevdiği şey alt değiştirmek, çöp atmak. Adamın bu kadar tembel olmasında benim bir payım mi var acaba diyorum vs vs
Yani ben burada kendimi sorguluyorum daha çok.. Bana gelen fikir de bu diyorum.. Sizce sağlıklı düşünüyor muyum diye soruyorum.. Oldu mu rahatladin mi? Anlayan anlar ya işine bak sen
Bu adamın işi gücü yok mu siz ne ile geçiminizi sağlıyorsunuz Sen ne iş yapıyorsun Çalışıyor musun Ev hanımı mısın sadece
Senin gerçekten de evliliğinde bir problem varsa çıkarsın problemini düzgünce sorarsın Anladın mı çıkıp bana Evet sadece altını değiştirdiği için boşanmıyorum diye bir cümlede dönüş yapmazsın İroni yapmaya gerek yok Adam gibi çıkar sorunu sorarsın saçma sapan şeyleri bırakın arkadaş ya Çocuğun var altı bezli Ama sen gelip burada vakit öldürebiliyorsun ne hikmetse Acaba sen ne halta yarıyorsun bu evlilikte bir işe yaradığın var mı
Belki adam psikolojimi bozdu. Belki depresyondayım. Sen kimin ne yaşadığını biliyor musun? Bence sen soru sorabildiğime şükret.
Sen kimsin de ben sana Soru sormaya şükredeceğim ya Hayırdır nesin sen Senin özelliğin ne Pardon da sana bu ukalalığı kim veriyor Bu çok bilmişliği kim sana veriyor Hayırdır ya ne sanıyorsun sen kendini senin zaten psikolojin bozuk orası belli de ama bu Psikolojinin bozuk olması gelip bana ukalalık yapma hakkı da vermez
Çocuğu uyuttmmmm ger.. zek.. li
Daha doğrusu parka gidince kendisi uyudu bu saatte uyutmam yoksa
Sen kendi psikolojisine bak benim psikolojik bozuksa senin gibi ruh hastası erkekler yüzünden.. aynı eşim gibisin ruh hastası.
Neyse profil açacağım kimsin nesin problemin nedir yazarsın mantıklı dönüşü de alırsın böyle saçma sapan soru sorarak mantıklı dönüşler bekleme
Ayrıca ukalalık ve saygısızlık yapan sensin.. Ben yalan bir şey konuşmuyorum ve söylediğim her şey tutarlı.. Sen ise amacın neyse saldırıp duruyorsun..
İşin en başından sen kendin olayı yanlış anlamışsın.. ve sana aciklamama bile müsadere etmeden saldırmaya başlamissin... tamam evet ya dedim de belki başka bir şey daha yazacağım.. belki ben de seni yanlış anladım... Allah Allah sanki hayatındaki herkes 4 4 lük de gelmiş bana saydiriyor
Takip atan sen misin
Evet
Cok iyi beceriyorsun demek bu :)
Neden tembel? Demek ki onun sorunu
Çoğu yorum mantıklı değil duygusal içerikli olacak o yüzden pek önemseme
Boşan
Emredersin
Sende de aşağılık kompleksi var galiba
Şakadan da anlamıyorsun
Emoji olmadığı için
Xper kasıyorum
Dediğim gibi tembel ve sorumsuz erkek pasif erkektir
Haklısın ya da pasif erkek tembel ve sorumsuz erkektir aynı şey kadınlar için de geçerli
Evet kadınların da nitelikleri ayrı tabi, herkes yapmalı üzerine düşeni
Sen değiştir altını, ona gerek kalmaz artık
😄
İstek atar mısın
Niye tembel
O işi yapmıyor musunuz
Sen suçkusun gibi geldi
Zamana bırak