Arkadaşlar ben 25 yaşındayım evlenmeyi düşündüğüm adam 40 yaşında ama 35 gibi duruyor sizce sevdikten sonra 15 yaş farkı çok mudur?
Ya da anlaşmakta sorun yaşar mıyız?
Arkadaşlar ben 25 yaşındayım evlenmeyi düşündüğüm adam 40 yaşında ama 35 gibi duruyor sizce sevdikten sonra 15 yaş farkı çok mudur?
Ya da anlaşmakta sorun yaşar mıyız?
Babana, baba diyebilecek yaştaysa, yani senin baban, ona oğlum diyebilecek yaştaysa, sorun yok bence. Ayrıca yanyana durduğunuzda, yaş farkı sırıtmıyorsa, elini tutarken, utanmıyorsan, bu sevgilimdir diyip, koluna takıp, gezebiliyorsan, kafa yapısı, cinsel uyum da varsa, sorun yok demektir. Şimdi diyecekler, 10 sene sonra kısırlaşır adam diye. 80 de olup, istekli olanlar var, 25 inde olup, libidosu düşük olanlar var. Bu yaşta değil, baştadır. Cinsellik daha dün gördüm. Kadın, eşim 30 yaşında, evlendiğimizden beri 3 sene oldu, libidosu düşük birisi dedi. Soruda. Yani cinsel istek yaşta değil, kişiliktedir. Karakteri, cinselliği seven, bir yapısı varsa, 80 yaşına da gelse, sever o adam. istekli biri değilse, adam. Bence evlenme, ilerde sen isteyeceksin, o istemeyecek. Kötü yani. Haa dersen ki. Benimde libidom düşük, ona bişey diyemem.
Özet geçiyim, yanına yakıştırıyorsan, baban bişey demiyecekse, sorun yok.
Babam öldü diyecek olursan, şimdiden söyleyeyim, annen bişey demiyecekse sorun yok, 😅
En fazla 10 yaş sonrası çok fazla bence. Tabi adamın halini tavrını, sana yaklaşımını, hayata baktığı pencereyi bilemeyiz. Aranızda uyum var mı bilemeyiz. Bazen böyle birliktelikler çok iyi gidebiliyor ama çoğu uyumsuzluk ve mutsuzluk sonuçlanır
Cevap
14Cevap
Evet çok fazla bir fark abin yaşında senin
baban yaşında adam. Benim için yaş fsrki çok önemli
Kaç olmalı
Diyelim ki adam 40 yaşında ama 30 gösteriyor (var böyle erkekler) kızda 25 ama 30 gibi duruyor.(var böyle kızlar) Bu durumda oluru var mı?
@Deepinlovess bence sevince olur
İstersen 20 yaşında görünsün arada dağlar kadar fark var yuh yani
O 70 yaşında elden ayaktan düşünce sen daha 55 yaşında zimba gibi olacaksın eline ayağına dolaşacak 😅
55 yaşında teyzeler zımba gibi mi oluyor 🤔😂😂
@Deepinlovess 55 ile 70 arasındaki farkı yasamadan bilemezsin 👀
Seviyorsan inanıyorsan yaşın önemi yok ve daha iyi anlaşacagına eminim olgun erkek her zaman avantajdır
43 olsaydı babab yasinda olabilirdi. Genç güzel kadınlar ne işiniz var yaşlilarla
Çok yaşlı durmuyo ama en fazla 35 gibi duruyor uzun boylu ve fit biri
Bu gerçeği değiştirmiyor yaş farkı çok var çocuğunuz olsa 10 yasinda olsa adam 50 olacak 60 gibi de ölür zaten
En fazla kaç yaş olmali
30 bence
Hahahah 😅😆 60 gibi ölür zaten lafı, komik ve tuhaf, kimin kaç yaşında öleceği, kaderde yazılı. 60 ına gelen herkes ölmüyor. Türkiye'de ortalama yaş ömrü geçen açıklandı. 80 erkeklerde 80 kadınlarda 85 miş. Haberlerde okudum bunu. Şehirlere göre, iki aşşağı, iki yukarı oynuyor ama genelde kadınlar erkeklerden daha uzun yaşıyor
Hazırcevap sizin orada, erkekler, 60 gibide ölüyor mu ki, 60 gibide ölür zaten diyorsun?
Türkiye'de ortalama yaş ömrü 77. Google şimdi yazdım gördüm. İstersen bak ne 60 da ölmesini söylüyorsun. Ölürse, başkasıyla evlenir, napalım , kader , kimin kaç yaşında öleceği ne malûm.
niye cok olsun ki eskiden de kadinlar eslerinden hep kucukmus ama anlasiliyomus
@Emre690 emre ben vereyim mi
@Emre690 hangi sehirdesin
@Emre690 himmm ben de Malatya uzakmiş
@Emre690 abartma emre
@Emre690 utanırım ben
@Emre690 öylede utanırım
@Emre690 peki
@Emre690 vazgeçtim
Emrecim
@Emre690 ağlama emre
@Emre690 çokta umrumda
15 yaş çoktur peygamber efendimiz 8 yaş sınırı vardır 8 yaş farkı uygundur 15 fazla
Hangi ayet ya da hadis atar mısın kaynak?
Yok artık yazık etme kendine
Ben de 35 le çıktım ayrıldık ama sebep yaş değildi saplantılı tavırlarıydi
Yaş aşkta sorun değil ki.
Baban yaşında
Çok yas farki gerçekten
biraz fazla geldi evet
yav 15 yaş ne baban mu bu senin. olmaz tabii ki
Anlaşırsınız, değerini bilir bence
Sorun olur 15 yas her anlamda sen anladin
Çok değil
Bence cok
O senin hakkından bile gelemez
Şu an 40 yaşındaki bir adam 25 yaşındaki kızın hakkından gelemez mi?
azıçık
olmaz yaşanmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?