ben 22 o 37 Genç gösteriyor bir de iranlı ama ingilizce konuşuyoruz. Arada Almanca.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Siyamek'den, Mourteza'dan dinlen dinlen kaç... Tecrübe ile sabit, Acem kültürü bizimkine benzer görünse de, olmuyor... Çok talepkar bir yapıları var...
Çok fazla. Anşacağınızı sanmıyorum farklı kültürler anlaşma oranını azaltır üstelik yaş farkı da azaltır ama bilemiyorum
Sadece yaş farkına yorum yapacak olursam , erkekler geç olgunlaşıyor bence çok büyük bir fark değil. Bende kendimden olgun biriyle olmak isterdim.
evet aşırı olgun ya hiç trip atmıyo evlilik düşünüyor direkt
Yinede tedbirli ol aşko dünyanın etrafında 100 tur atsada erko erkodur☺
evet haklısın 2 aydır konusuyoruz daha bakalım bugün sevgili olduk gibi
mutlak kötü hep erkektir değil mi :D genelev deki kadına bakıp, tüm kadınlara o ünvanı vermek nekadar vijdani? siz kendiniz nerede itsiz sapsız biri var gidip buluyorsunuz ve kötü tecrübenizden tüm erkekler kötü ön yargısını çıkarıyorsunuz. çok dürüstçe değil bu bakış açısı. sizinde evladınız olabilir.
@izyonex Sorunuza net bir cevap arıyorsanız cevabim evet hep kötü erkektir. En iyisi bile ☺
olgun erkek zor bulunuyor benim de ilk defa böyle sevgilim oluyo yoksa reelde bulamam ya
ben sizin kadar kötü olup tüm kadınlar kötüdür diyemiyorum... ön yargılarınız ve yanlış tercihlerinizle size mutluluklar diliyorum...
@izyonex thxx
seviyorsan ve tanıyorsan çok değil. şimdi ses etmezsin ama ileride sorun edebilirsin. bence bu soruyu günlük olarak değil de genel olarak kendine sor
sadece yaşı sorsaydın. adamın nereli olduğundan nece konuştuğunuzdan bizene
Yolunu bulmuşsun da cinsel ilişkiden bıkınca köşeye attığında gel.
Uzaklaş derim hiç sağlıklı bir yaş aralığı değil ileride çok üzülürsün.
ne için
bir kaç tanıdığım böyle bir ilişkiye başlamışlardı ve sonu çok iyi bitmedi kavga dövüş vs erkeğin yaşı çok büyük olduğu için hep daha baskın oluyor, köle gibi geçiyor kadınların hayatı şahsen tavsiye etmem 40 yaşında birisi 20lik bir kadınla beraber olması biraz sübyancılık gibi geliyor bana ama yine de siz bilirsiniz.
hım çok ilgileniyo bi yazışta 20 cümle yazıyo ben böyle erkek görmedim ya evini arabanı bile ben alırım diyince hayır diyemiyorum smdmf
para var huzur var :D ama gözünüzü boyamasına izin vermeyin ilişki başlarında bütün erkekler böyledir türkü kürtü arabı italyanı fransızı ama siz bilirsiniz her şey gönlünüzce olsun :)
ben de maddiyatçı olduğum için parasız erkeği napiyim ilerde çalısırsan bile para için değil eğlence için çalısırsın çünkü ihtiyacın olmıcak diyo zengin zaten
size şu video ile cevap vermek istiyorum :) Ahttps://www. tiktok. com/@cesurgirisimci/video/7271321384293240069? q=senin%20bir%20fiyatın%20var&t=1696810881592
ilk aradığım şey zengin olması değil zaten aşırı ilgili pasaportu bitmese gelcek yanıma ama beklemek zorundayız, bensiz yatmıyo sesimi duymak istiyo hoşlanmaya başladım ben de bu yani
En baba 20 yaş olmalı 15 çok
Pardon 10 😃
nasıl yani 20 daha çok
Yanlış yazdım 15 çok en baba 10.
ben de öyle diodum da işte sevmeye başladım
O Zaman hayırlısı olsun düğün ne zaman 🙂
üniden sonra ailelerle tanışırız dedi 3 4 sene sonra olur
ALLAH mutlu mesut etsin, mutluluğunuz daim olsun.
insallah
Görmemiş olayım soruyu.
Seviyorsaniz sorun yok 👍🏻
Ahah babanla bir arkadaşın evlense ne hissederdin?
Zu viel meiner meinung nach
fırsat transferi dalan mı bu mk? 37 yaş nedir
İranlı yönetmen Amin Feryadi
😂😂🤣
@Uğurr1903 sjksjs
sen sevgıden yana dertlı mısın?
yoo değilim
burcun ne
kova
senle uzunca konusalımmı?
ne için
ıkı kanka dost olalımmı?