Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çoğunlukla Biz Kadınlar ne istediğimizi bilmeyiz kafamız karışık olur Bu da güvenden kaynaklı bir sorun zaten ama erkeklerde de ne istediğini bilmeyen kafası değişik çalışan beyefendiler de var kadınlar ya da erkekler diyemeyiz aslında
Aslında erkekler harem kurmak ister. Sitedeki sorulara bak evli erkeklerin bile sevgilisi var. En açık ispatı. 😂😂
Kadınlar kesinlkle. Çünkü ülkemizde kadinlAra ilan talep fazla akılları karışıyor ve kendilerini dünya güzeli sanıp havalanıyor kar. Biri ile ciddi ilişki içersinde olsalar bile başkası iş atarsa akıllarının karışma ihtimali yüksek. Erkeklerden hiç bahsetmiyorum. Zaten %99 u abaza. İstedikleri belli. Kadınlar ise ciddi ilişki-sadakat ya da kendini begenmislik-aldatma arasında kalıyorlar. Ama ciddi kızlarda çok çok az bu devirde.
Erkekler, sanki hiç kendini beğenmiş değil? 😅😅 Bak, kendin diyorsun %99'u abaza. Abaza erkolar mı sadık olacak?
Yani aldatıp aldatıp "Sorunu kendinde ara." veya "Yetersiz" gibi söylemlerde bulunanların çoğu niye erkek?
Ben değilim asla. Hem cinselerimin ne istediği belli ama bu O... Çocukluğu bence karaktersizlik. Hiç savunmuyorum. Kadınlarin kafası karışık. Artık bad boy seviyorlar 😂 trajikomik. Akıllara zarar ve ziyan.
Kafası karışık olan kadınlar. Erkekler zaten aldatmaya meyilli. Kadınlar arada kalmış. Bak erkeği savunmuyorum asla
Sizde de kendini aldatan, parmağımda oynatan, yalanlar söyleyen yaranıyor. Hadi, yerse yalan de. Ben de sana "Ziyaaa!" diyeyim.😂😂
Tamam madem. 😊Bir an sanki erkekler aldatmaz gibi düşündüm. 😂😂Ne diyor bu diye düşündüm.
Hayır. Kadın dediğin ne istediğini bilen biraz ağır olmalı erkekte keza öyle. Hemcinslerimden nefret ediyorum. Kadınlardan korkuyorum. Çünkü cogu gorundugu gibi çıkmıyor bunun için sanırım bekar kalacagim her ne kadar ciddi ilikis adamı olsamda 😂
Siz de çıkmıyorsunuz ki. Başlarda çok ilgili, pek bir sevgi kelebeği oluyorsunuz. Gerçek niyetiniz zamanla ortaya çıkıyor. Sonra da şarkı yapılıyor "Adam sandık fos çıktı. Vıttırı vızzık adamlar. Temiz sandım, pis çıktı. Vıttırı vızzık adamlar." diye. 😅😅
Ben öyle değilim genellememek lazım ben ciddi ilişki ve evlilik düşünen biriyim ama erkekler genelde öyle seven adam zaten c... ligi evlilikten önce istemez. İsteyeninde niyeti bellidir.
Geneli öyle ama
Öyle ama sen öyle diyince alındım bir an :/
Sen azınlıkta isen niye alındın 🙄
Yaramiz varrr 🤣 çünkü çoğunluk buluyor bizde bir şey yok
Erkek bilmiyor çünkü kadın en başta güvenli ve huzur içinde mutluluk ister..
Rica ederim
Aslında herkes ne istediğini biliyor da işte umduğuyla bulduğu bir olmuyor.
Rica ederim 😊
Cevap
4Cevap
Kadınlar ne istediğini bilmiyor. Mutsuz da olan kendileri halbuki.
Bu konuda destan yazarım ama susuyorum. 😂
Ne zaman
😂😂Tabii, herkes benim çeneme dayanamaz. Babamın kuzeninin oğlu da b diyordu bir babaanneme bir sana laf yetiştirmekte zorluk yaşıyorum diye. Benim adımı da zaten onun babaannesi vermiş. Ondan çekmişim demek köşesinden. (Allah rahmet eylesin.) 😃😃
Amin
Genelleme yapıp erkekler veya kadınlar tek bir kişiye sadık kalmıyor desem, her iki cinse de haksızlık yapmış olurum. Bu bence karakter meselesidir.
cinsiyetimiz ne istediğimize karar veremez karakterimize bağlı burcumuz ve cinsiyetimizi bu konularda suçlamak hoş olmuyor bence.
Erkekley biymiyoy
Erkekler encok onlar piyasada
Kadınlar bilmiyor net
Bence erkekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?