İlişkiye başlarken karşınızdaki kişide ne arıyorsunuz? Anlayışmı, sevgimi?

İlişkiye başlarken karşınızdaki kişide ne arıyorsunuz? Anlayışmı, sevgimi?
Anlayış, sevgi, sadakat, netlik. Net olması ve açıkça konuşması çok önemli. Bir sorun olduğunda trip atmak yerine, " benim böyle bir sıkıntım var" veya "şu hareketin hoşuma gitmiyor" gibi açıkça konuşursa canımı yesin :)
Anlayış ve saygı arıyorum. Bunlardan birisi yoksa zaten sevgi kısa sürede yok olur.
EİG için teşekkür ederim.
Rica ederim🤗
Full paket hersey dahil
Teşekkür ederim
Rica ederim
Anlayış, kişisel alanlara saygılı olunması, aileme ve bana değer vermesi, merhametli olması. Dürüstlük ve sadık olmayı saymıyorum zaten olmazsa olmazlar arasındadır.
Cevap
32Cevap
Beni sevmesini ve zeki olmasını
Mütevazılık saygı hoşgörü yerine göre eğlenceli yerine göre agır başlılık ve çevreye saygı çok önemli...
Adalet... İnsan kendi aleyhine olabildiği kadar adildir. Kendi aleyhine adil bir kadın, sevilmeye en layık kadındır.
Karşılıklı duygudaşlık, arkadaşlık, dostluk, sevgi, beraberlik, kalıcılık, ortaklık ve güven.
Birisinde direk sevgi aramak mantıksız geliyor. Sevgi kazanılır. Erkek olarak kazanmam gerekir. Anlayış arıyorum. Kapasitesi ne? Sabrımı sınıyorlar 😁
onunla güzel şeyler yaşamak isterdi biri tarafından sevilmek birine ait olmak güzel bir his yaratabilirdi ama nasip olmadı
Sevgi saygı sadakat konuşabilmek dostluk güven seks
Her konuda çekinmeden konuşabilmek. Ama bunu çok az kimsede gördüm. Çoğu insanla konuşurken insan kaygı içinde oluyor ki, acaba şu sözü söylesem yanlış anlar mı, bunu söylesem hakkımda kötü düşünür mü?
Bu tür şeyler de insanı uzaklaştırıyor.
Karşımdakinde bir şey aramam, varsa hayatıma dahil ederim.
Etkilemeden etkilenmeden sadece sohbet edip ortak noktamızı keşfetmek
Anlayış beklerim. Sevgi ardından zaten gelecektir. 🌸🍃😎
Ruhumun onu kabul etmesi gerekir, bu olmadı mı hiç bir şey olduramaz ilişkiyi. İncelik önemli
İlk önce anlayış bekliyorum sevgi alışınca kendisini gösteriyor zaten
Benim listem uzun ama neyse , anlayış sadakat ve uyum diye özetleyelim.
Cinsel iştahı yüksek olsun istekle arzulu olsun pozisyon sever olsun tabii ki temizlikle çok önemli
Kafa dengi olmayı problem çıkaran birimi degilmi bakarım birde sadakat ve ilgi
Huzur sadece huzur. Ego tatmini değil, beraber geçirilen huzurlu zaman arıyorum.
Mutluluk ve Huzur
Anlayışlı olması
sevgi, sadakat, güven, saygı ve ilgi..
sadakat ve samimiyet
Sevgi saygı ve sadakat arıyorum
İnsanlık
Belamı arıyorum
Saygı merhamet ve sevgi
Önce çok güzel arkadaş olmalıyız
sevgi tükeniyorsa ayrılık olur zaten
Saygı.
Başka bişey beklediğim yok.