Kafanızın rahat olmadığı güven duymadığınız biriyle aşk ilişkinize devam eder misiniz yoksa düzelmesi için zaman verir misiniz... Günaydınlar :)

#emre00 ®
Kafanızın rahat olmadığı güven duymadığınız biriyle aşk ilişkinize devam eder misiniz yoksa düzelmesi için zaman verir misiniz... Günaydınlar :)

#emre00 ®
Güven bir defa kırılmaya görsün, önünde diz çökse, ağzıyla kuş tutsa geri gelmez. Senin gözünde başka bir insana dönüşür, en sıcak halinle sarılsan, yüreğinden yüzüne sirayet eden o sızı artık devam etme , hiç bir şey eskisi gibi olmayacak sinyalleridir.
Güvenmediğim insanı sevemem, sevmediğim insanla da bir ilişkiye başlamam. Güven ve sadakat çok önemli. Bu sadece aşk ilişkilerinde değil kıytırık bir komşu ilişkisinde dahi önemli sonuçta o kadar dedikodu yapıyorsun arkandan senin dedikodunu yapmaması da önemli
Güven aşkta en öenmli roldür. Güven yoksa şüpheler insanı öldürür. Az çok çatırdama varsa zamana bırakırım. Hiç güvenmiyorsa ilişkiye sağlıklı bakmam.
Teşekkür ederim.
Güven olmayan yerde aşk yoktur. Zaman filan vermeye gerek yok. Güveniyor veya güvenmiyorsundur.
Cevap
26Cevap
Güven vermeyen biriyle olmaz.
Aşk da güven olmazsa olmazdır.. zaten güven üzerine kurulu olur ilişki.. çoğu kişi her ne kadar cinsellik ya da para üzerine kurulur dese de.. güven olmadıktan sonra bir halt olmuyor o ilişkiden..
Olmazsa olmaz tabi ki. Konu sadece aşk değil. Güvenmediğim insanla hiçbir yola çıkmam.
Kadınlar şüphe duydukları erkekleri çekici buluyorlar aslında. Ne kadar güven önemli deseler de mesela erkeğe bir kadın baktı diyelim, kadın da "tanıyorsun heralde" dedi. Sen orada "yok aşkım valla senden başkası yok" deyip kadını rahatlatmaya çalışırsan saçma olur.
Özgüvenli bir sekilde "yakışıklı adamım ki bakıyorlar" diyeceksin. Cool olacaksın. Kadınlar ne kadar hoslanmadiklarini söyleseler de böyle geri çekilebilen adamları çekici buluyorlar.
Aklımda soru işaretlerinin bulunduğu ilişkiye kendimi tam anlamıyla kaptıramam.. Dolayısıyla aşık da olamam..
Çok önemli ve karşılıklı güvenmediğimle yapamadığım gibi bana güvenmeyenle de yapamam sadece aşk ilişkilerinde değil çoğu ilişkilerimde güvenilirliğim kadar güvenilirim böyle bir huyum var nasıl gelişti bilmiyorum
Sadece ikili ilişkilerle alakalı değil çevremde güvenmediğim bir insanı barındırmam.. Güvenemediğim birini sevemem zaten… Bu tolere edilecek bi durum değil geçmesi düzelmesi için bekleyelim..
İlişki de güven olmazsa sürekli paranoyaklık hâli olur. Oysa insan güvenip sevdiği insan da dinlenmek ister.
En önemli iki şeyden birisidir, diğeri de saygıdır. İkisinden birisi yoksa, ortada aşk diye bir şeyden söz edilemez...
Güvenmediğim insanla yolda yan yana bile yürümem. Kaldı ki ilişkide her şeyden önemlidir hayatımdaki kişiye güvenmek.
Güven denilen olgu ikili ilişkilerin her alanında önemli.
Sadece manitacılık diye sınırlandırmaya gerek yok
Bana göre güven olmadığı yerde hiçbir şey yoktur. Devam edemem , aklımda sorular kaygilar olur her zaman ilişki yorar.
Güven her yerde önemli aşkım 😀
Aynen😀
Beklediğim cevap geldi 😀
Biz seninle dostuz😀
Herkes bilsin ulaynn😀
Guven duymadiginiz bir insana olan sevginiz zaman gectikce azalir ve sogukluk baslar. İstesenizde devam edemezsiniz
Bir ilişkide herşeyden önce güven gelir o yüzden çok önemli
Güven aşkın tamamıdır. Koşulsuz güvendiğin birine aşık olmaman içten değildir.
İnsan bazen duygularının önüne mantığını geçiremiyorum sanirim. Aşk mantıksızlık...
Güven çok önemlidir. Bir kere şüphe girerse; saygı da, sevgi de bir işe yaramıyor.
Güvenden ziyade saygı öneclik tabi. Güvende olmazsa olmazidir.
Güvensizliğin temelinde mantıklı nedenler varsa o ilişkiden kesinlikle hayır gelmez!
Tek takılmak bu sorunu kökten hallediyor😂
Çok önemli güvenmediğim biriyle devamlılık sağlayamam güven olmayınca çok fazla kıskançlıkta olur.
Olmazsa olmazı desem özetlemiş olurum
Temiz erkekler temiz kadınlara, kötü erkekler kötü kadınlara layıktır.
Kuran
En önemli unsur bence güvenilir olmadıktan sonra sevginin de paranın da anlaşmanın da bi önemi yok, baştan eksi
Her şeyin olmazsa olmazı güvendir karşımdaki bana güven vermedikçe ben onu Bi kalemde silip atarım kim olursa olsun
Aşırı önemli hatta en önemlisi zaten güven yoksa içini öyle bir kemirir ki ne sevgi kalır ne aşk
Aşk güven üzerinde kurulur
Çok önemli.
İçime sinmiyorsa devam etmem
Güven olmadan ilişki yürümez
Hayır aklımda soru işareti bırakmamalı…
Çok önemli kırılmaması lazım
Güven olmazsa hiçbir şey olmaz ne beklemesi
Güven yoksa aşk yoktur
Bence aşktan daha önemli🧐
Güvensiz seks olmaz. Seks olmazsa aşkta olmaz
Çok zorlaştı güven sorunu
Fazla onemli.