Aşk İlişkileri Bi erkek uzun uzun bakıyorsa seni işlediğine hissediyorsan Hoşlandığı için ne bakar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yanlış yazmış klavye bi erkek uzun uzun bakıyorsa seni izlediğini hissediyorsan hoşlandığı için mi bakar olacaktı Bi erkek uzun uzun bakıyorsa seni işlediğine hissediyorsan Hoşlandığı için ne bakar? Cevapla İş Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seni begeniyor. Ama cinsellik amaciylami hoslantimi. Bilemem 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Çok Şükür Sorumu anlayan biri teşekkür ederim gerçekten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😁😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne düşünüyorsun Yorumla Soran +1 yıl İşte bilmiyorum gerçekten mi hoşlanıyor yoksa eğlence için mi bakıyor bunu biliyorum ve ben evlilik niyeti olacak ise tanırım Dine uygun amaçla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu tanımadan. Cozemezsin. Yorumla Soran +1 yıl Evlilik niyeti olacak ise tanırım dine uygun amaçla yoksa gerek yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu kafa ile zor. Biraz. Anca görücü usulü birini bulursun Yorumla Soran +1 yıl Ben uygun amaçla istiyorum niye zor olsun ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo istegin mantıklı ama. Sıkıntı su bu devirde zor. Bulursun görücü usulü olur. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Veya. Ciddi olarak yaklassada bunu zaman beliler Yorumla Soran +1 yıl ALLAH Büyüktür bakayım teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim. Umarım dilediğin gibi dir Yorumla Soran +1 yıl ALLAH her zaman Büyüktür sabredelim bizler Yorumla
Kafkas01 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Hoşlandığı için bakar işte 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Ama gerçekten mi çünkü çoğu eğlence ne bilmiyorum o niyetle takılıyorum diyor ya eğlence ise Yorumla Kafkas01 +1 yıl Hayır tabi cinsellik için de olabilir Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlayacağım Yorumla Kafkas01 +1 yıl Biraz muhabbet kurarak Yorumla Soran +1 yıl Kuramamki ama teşekkür ederim yinede Yorumla Kafkas01 +1 yıl Neden? Yorumla Kafkas01 +1 yıl boş ver aşk sevgi boş, kimse sevilecek kadar değerli değil Yorumla Soran +1 yıl Tamamen evlilik niyeti olacak biri ile sadece tanışırım o da Dine göre yoksa olmaz Yorumla Kafkas01 +1 yıl Uzun süre tanıman gerek öyleyse yoksa olmaz tanışmadan Yorumla Soran +1 yıl Zaten tanımıyorum bu yüzden belki teşekkür ederim yinede düzgün cevap verdiğiniz için Yorumla Kafkas01 +1 yıl İşte diyorum ki sen de beğendiysen tanımak istemen gerek rica ederim Yorumla Soran +1 yıl Onu o zaman düşünürüm tekrar teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni begeniyor. Ama cinsellik amaciylami hoslantimi. Bilemem
Çok Şükür Sorumu anlayan biri teşekkür ederim gerçekten
😁😁
Sen ne düşünüyorsun
İşte bilmiyorum gerçekten mi hoşlanıyor yoksa eğlence için mi bakıyor bunu biliyorum ve ben evlilik niyeti olacak ise tanırım Dine uygun amaçla
Onu tanımadan. Cozemezsin.
Evlilik niyeti olacak ise tanırım dine uygun amaçla yoksa gerek yok
Bu kafa ile zor. Biraz. Anca görücü usulü birini bulursun
Ben uygun amaçla istiyorum niye zor olsun ki
Yo istegin mantıklı ama. Sıkıntı su bu devirde zor. Bulursun görücü usulü olur.
Veya. Ciddi olarak yaklassada bunu zaman beliler
ALLAH Büyüktür bakayım teşekkür ederim
Rica ederim. Umarım dilediğin gibi dir
ALLAH her zaman Büyüktür sabredelim bizler
Hoşlandığı için bakar işte
Ama gerçekten mi çünkü çoğu eğlence ne bilmiyorum o niyetle takılıyorum diyor ya eğlence ise
Hayır tabi cinsellik için de olabilir
Nasıl anlayacağım
Biraz muhabbet kurarak
Kuramamki ama teşekkür ederim yinede
Neden?
boş ver aşk sevgi boş, kimse sevilecek kadar değerli değil
Tamamen evlilik niyeti olacak biri ile sadece tanışırım o da Dine göre yoksa olmaz
Uzun süre tanıman gerek öyleyse yoksa olmaz tanışmadan
Zaten tanımıyorum bu yüzden belki teşekkür ederim yinede düzgün cevap verdiğiniz için
İşte diyorum ki sen de beğendiysen tanımak istemen gerek rica ederim
Onu o zaman düşünürüm tekrar teşekkür ederim