Eski sevgilim aklımdan hiç çıkmıyor. Hoşlanıyor muyum?

Benim unutamadigim bir eski sevgilim var biz sevgili olup ayrildik ve 8 aydir konusmaya devam ediyoruz duzenli olarak konusmasakta hep bisey yapiyo ve kendini hatirlatiyor cok serefsiz benle konusurken baska bir kiz buldu ve beni birakip ona gitti sonra ayrilip geri bana dondu bende askimdan olsem de tersledim ilk ama sonra dayanamadim ve konusmaya devam ettik 3 gun konustuk sonra yine birakti bende onu silecegime dair kendime soz verdim fotograflarini sildim onu hesabimdan cikarttim o sirada karsima bir cocuk cikti eski sevgilime yan profilden o kadar cok benziyor ki anlatamam sok oldum gorur gormez bu cocugu kesmeye basladim cocuk ilk baslarda benim farkimda bile degildi bakmiyordu yani sonra ben instagramini bulup istek attim ama kabul etmedi tam o sira da da eski sevgilim aradi beni sarhosken beni cok sevdigini falan soyledi ben konuyu baska kiza gitmesine getirince de onla ciktim siye seni sevmedigim anlamina mi geliyo dedi sen hepsinden ozelsin onlar takilinacak sen sevilecek kizsin dedi arkadaslari vardi yaninda bi tanesi aldi telefonu seni cok seviyor hep telefonunda fotograflarin var onlara bakiyo o kizla da seni unutmak icin takildi 2-3 gunlugune uzme bu cocugu barisin artik dedi ben ilk cok mutlu oldum sonra telefonu kapattik normal bir sekilde sonra ertesi gun yazdim butun exlerimi aramis bizimkiler kusura bakma dedi basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Biraz sure gecti sonra ben dayanamayip buna istek attim geri donus yapti ve yazmaya basladi yine 3 gun konustuk birakti yazmayi ne yapmaya calistigini anlayamiyorum sonra iste bu ona benzeyen cocuk bir suredir beni kesmeye basladi butun arkadaslarim bana baktigini soyluyor ve bende goruyordum baya bakisiyorduk sonra bi gun istek atti cok sasirdim geri dondum sonra asssiri derecede bakismaya basladik arkadaslari beni gorunce onu durtuyo mesela ben bi erkekle konusunca bana cok kotu bakislar atiyomus arkadasim soyledi bugunde hikayemi begendi ben bunu gorunce heyecanlaniyorum falan ama eski sevgilim aklimdan hic cikmiyor hep onun icin agliyorum ama cocuga karsi da bos degilim bilmiyorum onunla bakisirken eski sevgilim aklima gelmiyor bile cok heyecan yapiyorum ama eve gidince aklimda eski sevgilimden baska birsey olmuyor cocuga da bos yere umit verip harcamakta istemiyorum ne yapacagimi bilmiyorum offf

Eski sevgilim aklımdan hiç çıkmıyor. Hoşlanıyor muyum?