Bu aralar ciddi ciddi düşünmeye başladım zaten fazla sevenim yok o yüzden fazla üzülen olmaz aşk işlerinde kullanıldim hep zaten arkadaşlıkta falan da kullanıldim sevgi nedir bilmiyorum
Evet kotu bir sey.. Sadece baskalari degil siz bile kendinize deger vermiyorsunuz. Bu sekilde olmek yerine yeniden baslayin ve insanlarin sizi degersiz hissettirmelerine firsat vermeyin.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten kabuğuma çekildim artık kimse anlamıyor beni ama yine de üzülüyor insan
Peki buna gerek duyacağına. Etrafındakilerden kurtulmayı denesen olmazmı. Çünkü biz nsanlara göre değil kendimize göre yaşamalıyız. Sana zarra verenlerden kurtul. Kendine zarar verme.
Zaten en zor zamanımda yalnız başa çıktım hep kaç kere denedim ölm*yi kendim kurtardım kendimi sarılacak bir omuz aradığım zamanı hatırlıyorum tam da sona gelmiştim o zaman ama o zamanda yalnızdim. Mesela benden hoşlanan biri varmışti hiç bir şeyden haberim yoktu bana saygısızlik yaptı özür bile dilemedi arkadaşimdi beni ben hemen morali falan bozulsa yazıyordum arıyordum
güvenme insanları çok değerli görme hakkaniyetli yaklaş ön yargılı olma adaletli ol , fazla değer değil hakedene değer ver takılma çok önüne bak akışına bırak istesen de olması gereken değişmiycek kendini yıpratma boşa senin olan sana yazılan sana gelecektir takdir gereği sen insanlardan soyutlanmadan sabır ve dua ile devam et herşeyi dengeli yap hakkında hayırlısı olur İnş. Yaradana güven merak etme kötü düşüncelerden kurtul ipuçları bunlar gerisini sen devam et
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet kotu bir sey.. Sadece baskalari degil siz bile kendinize deger vermiyorsunuz. Bu sekilde olmek yerine yeniden baslayin ve insanlarin sizi degersiz hissettirmelerine firsat vermeyin.
Zaten kabuğuma çekildim artık kimse anlamıyor beni ama yine de üzülüyor insan
İnsanlar anliyor ama sizin istediginiz gibi anlamiyor. En guzeli icine yolculuk yapan kisi sonunda arzi dolasirmis.
Peki buna gerek duyacağına. Etrafındakilerden kurtulmayı denesen olmazmı. Çünkü biz nsanlara göre değil kendimize göre yaşamalıyız. Sana zarra verenlerden kurtul. Kendine zarar verme.
Zaten şu an Tanrı nın yalnız kadınıyım.
Hiç kimse yalnız değildir. Yalnızlık bir seçenektir. Bence etraflıca bir düşün ve kendini bu tür fikirlerden uzaklaştır.
Yaşadığım şeyler yalnızlığa itti zorunlu olarak
Her zorlukta yalnızlığı ve bir son düşünmüş olsaydık sanırım dünya nüfusu giderek artmazdı.
Kendinize haksızlık etmemelisiniz.
Zaten en zor zamanımda yalnız başa çıktım hep kaç kere denedim ölm*yi kendim kurtardım kendimi sarılacak bir omuz aradığım zamanı hatırlıyorum tam da sona gelmiştim o zaman ama o zamanda yalnızdim. Mesela benden hoşlanan biri varmışti hiç bir şeyden haberim yoktu bana saygısızlik yaptı özür bile dilemedi arkadaşimdi beni ben hemen morali falan bozulsa yazıyordum arıyordum
Kendin için yaşarsan seversin bak hayatı o sevmemiş bu küsmüş bunlara artık takılmaman gereken yaştasın
Genç yaşta öyle yoruldum ki aldatıldım, cepte görüldüm iyi niyetimi kullandılar
Ya bunları hangimiz yaşamadık ki yapma bunu
En çokta üzüldügum iyi olduğum için cepte görülüp kalbimin kırılmasıydi kuzenlerim sürekli beni ayırıyorlar hiç bir şey yapmadığım halde
Köpeğin duası kabul olsaydı..
Haklısınız benim gibi hiçin duası kabul olmaz
Neden öyle dusunuyosun
Hayat böyle düşündürüyor sürekli kullanıldim
Dinlemek isterdim başından neler gectigini
Saçmalama *ptl çocuk kendin için yaşa
Kendim için yaşamaya çalışıyorum ama haketmedigim muameleleri yaşadığım için sürekli üzülüyorum artık bir geçmek bilmeyen kalp kırıklığı var içimde
Sabır ve dua ve yapman gerekenleri yap elinden geldikçe sosyal hayattan kopmadan boş insanlara kapılma devamı düzelir merak etme
Bilmiyorum ya zamanında eski sevgilime maddi yük olmadım anlayışlı oldum diye aldatıldım sonra sürekli kalbimi paramparça etti insanlar
güvenme insanları çok değerli görme hakkaniyetli yaklaş ön yargılı olma adaletli ol , fazla değer değil hakedene değer ver takılma çok önüne bak akışına bırak istesen de olması gereken değişmiycek kendini yıpratma boşa senin olan sana yazılan sana gelecektir takdir gereği sen insanlardan soyutlanmadan sabır ve dua ile devam et herşeyi dengeli yap hakkında hayırlısı olur İnş. Yaradana güven merak etme kötü düşüncelerden kurtul ipuçları bunlar gerisini sen devam et
Artık ne olursa olur kafasındayim sadece kariyerime odaklanıyorum
Tamam şimdi oldu akışına bırak ve duayı eksik etme karamsarlık yok
Sabretmeye çalışıyorum ama bazen sanki nefesim yeterli gelmiyor biri boğuyor gibi hissediyorum
Dua ile
Kimse sevginin ne olduğunu bilmiyor ki
Dramatik