Sevilen kişi güzelleşir diyorlar. Bu yüzden mi habeş maymununa benziyorum sizce?

Sevilen kişiler güzelleşir diyorlar ben hayatımda fazla sevgi görmedim zaten dış görünüş yüzünden de dalga konusu oldum zorbaliklar gördüm amcam dediğim kişi bile ne çirkinsin sen demişti şu an düşününce de kan bağım da olan kişiler bile dalga geçerken biri beni neden sevsin
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgililer günü geldi sevilen insanların sevgilisi olanların sevgililer günü kutlu olsun benim gibi olanlar da maalesef biz sevilenleri izlemek için gelmişiz Tanrı bile unutmuştur beni kulu ne diye değer versin diye düşünüyorum artık umarım siz doğru kişiyi bulursunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün mesela sevilenleri gördüm ne güzel gözlerinin içi gülüyordu hepsinin bende gün geçtikçe yaratığa benziyorum bir hayalim vardı eğer sevgilim olursa tavuk pilav yemeye heves etmiştim o da zaten artık imkansız olacak psikolojik olarak fazla bir ömrümün kaldığını zannetmiyorum , ne olursa olsun mental sağlığınıza dikkat edin lütfen o gidince kimse kurtarmaz sizi
Sevilen kişi güzelleşir diyorlar. Bu yüzden mi habeş maymununa benziyorum sizce?