Sadece bi soru aşk hayatım hakkında?

Baya uzun

Yaşım 20 daha liseye giderken bir ilişkim oldu 3 yıl sürdü

Cnsllıkte yaşadım herseyi yaşadım ve evlenmeyi düşünüyorduk, bı ara okuldan ayrıldım lisede ve açığa geçtim

Ve tam. 6 ay boyunca her öğle arası hergun gellim

yetmedi motor aldım kendime kredi çekip ve o motorla gittim yanına 1 yıl boyunca gittim ve ben liseyi bitirdim sırf onunla aynı üniversiteye gidebilmek için üniversiteye gitmedim

ve gene yanına gittim hergun Allah'ın hergunu gittim

hicbirerkege bakmaz ve erkek arkadaşı olmazdı aynı zamanda benimde birtane kız arkadaşım yoktu üniversite sınavına giricektik

o sıra ayrılık konusu dönüyordu 2023 de ben 2. ci defa giricektim yaşim ondan 1 yaş buyuktu dediki üniversite sınavından sonra bu konuyu konuşalım tamam dedim

sınava girdik1 ay sonra 2023 temmuzda ilişkiyi ortak bitirme kararıaldık

ilerde hayalim olan rapi istemedigi için istedim

ondan sonra ayrildik ve 3 yılı bitirdim ilk haftalar bir duygu hissetmedim herhangi bir şey hissetmedim ama 1 ay gectikten sonra hissettim aradım

konuştuk agladim geri gelicekmisin dedim gelmicem dedi tamam dedim

hergun yazdım geri gelir diye çünkü geri gelicegine emindim o zamanlar

neyse aradan 4 ay geçti ben o kıza tam 30 beste şarkı yazmışım hepsindede sevgimden bahsetmisim belki gelir görür diye

onun haricinde ayrıldıktan sonra onun yanına gitmek icin aldığım motorum calindi

ve kumar illetine başladım sırf o kızı unuttuğum için biraz olsun hatirlamamak için oynuyordum.

Sonuç ne tabiki tahmin edebilirsiniz

bu arada Instagram hesabının şifresini degistirmemisti ben hala girip girip bakardım bir tane erkekle konuşmuyordu istekler vardı sadece

Kumardan 150 bin TL borçla ciktim ve memleketimden ayrılıp baska şehire meyhanede çalışmaya geldim

sırf borcumu odemek için ve bu sıra alkole aşırı vurdum hergunum alkolle geçiyordu

Sırf unutabilmek için

Ayrılalı 7 ay oldu ben hala geri dönmesini bekliyorum en son konustugumuzda hakkımı helal etmis ve ne zaman isterse yazabilecegini her zaman arkanda olduğumu söylemiştim

ole bir konusma oldu ve iyi geceler dedik birbirimize

daha düne kadar her şey güzeldi 6 ay boyunca size yemin ediyorum hicbirkiza yangozle dahi bakmadım yanıma oturdular kovdum sevgilim var dedim

Aynen bunu yaptım gazinoya gittim oradaki kadına bile bu kızı anlattim

Ve dün hesabına girdim arananlara baktım birtane birini aramisti kendisiydi kendine bir hesap açmış

neyse hesaba bir şekilde fake istek gonderdim ve bu sabah kabul etti. Dünyam başıma yikildi benim. 6 ay boyunca beklldigim kız o gelicek diye birtane bile kıza bakmadigim kiz

açık acik fotoğraflar atmış abisinden herkesden gizli hesabında full erkek dolu

Benim onun için yazdığım şarkılara dalga geçer gibi videolar paylaşmış

Ve ben 6 ay boyunca gelmesini beklemisim

gurbette borç ödüyorum 150 k borç sigara ve alkolik oldum

Şimdiyse 17 bira ile yazıyorum bu satırları

Ben artık kendimi hadi ordan ettim dogru kararlar veremiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var ama harbi tavsiyelerinizeTeşekkür ederim

Güncellemeler
+1 yıl
Bana Koyan aslında ne biliyormusunuz 6 ay boyunca onu beklemis olmam ve onun 6 ay boyunca eğlenmesi ve erkeklerle konusmasi
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada gazinoya giden biri varsa aranjzda gazinodaki kadınla gidip eski sevgilinizi konusulmayacaginizi Cok iyi bilirsiniz
Sadece bi soru aşk hayatım hakkında?