Uzun yıllar önce tanıştığım ve tanistigimiz ilk andan itibaren tensel ve kalben çekim hissettiğim kızla yillardir birliktelik yaşıyoruz ve çok mutluyuz arada tatsızlıklar olsa bile adını koymadik asla sadece birbirimizi seviyorduk ve bir şeyler yaşamak istiyorduk yaşadık fakat son 2 aydır eski erkek arkadaşı ile görüşüyor ve beni yine çok seviyor ama o heyecanı artık yaşamıyoruz bana dostuymuşum gibi yaklaşıyor. En azından söylemeliydi artık erkek arkadaşımla devam edeceğim bunları yaşamamalıyız diye. Adını koymadik diye kendinde özgürlük ve hak bularak ona karisamayacagimi söylüyor ne yapmam gerekiyor lütfen akıl verin. Ne ben onu bırakabiliyorum ne o beni
Cevabın nedir?
Pislik ya hiç altında sebep arama, ufak da olsa bir açıklama yapabilirdi. Hem ayranım dökülmesin hem de gö*üm sikilmesin, bu değil o çocukla seni on kişiyi daha bir arada götürür. Kesinlikle uzaklaş, biseksüellerle de işin olmasın bence.
125 Yorumla
Soran+1 yılBu ilkte değil. Bundan öncesinde bir erkekle daha görüşüyordu sert çıkışmamdan dolayı görüştüğünü benden gizleyerek hem benimle devam etti hem onunla konuşmaya. Ama bu sefer ki çocukla görüştüğünden beri benimle yan yana uyuyup sarılması bile mucize haline geldi
- +1 yıl
Ya sen ta o zaman yol verecektin buna, kızın kanında var aldatmak. Resmi bir birlikteliğiniz olmasa da bu kızın sana sadık olma sorumluluğu var, bunu nasıl sineye çekebilirsin? Bunu mu kendine layık görüyorsun, yol ver. Bu şimdiden böyleyse ileride hayatını kaydırır, hem kimse bu kadar vazgeçilmez değildir. Ona bu kadar vazgeçilmez, çekici olduğunu düşündürme.
Soran+1 yılO kadar haklısın ki. Bu zamana kadar kimseye anlatamadım. Bu gece bu hesabı açmak aklıma geldi ve yıllar sonra ilk kez içimi açabildim. Kalbim acıyor ama yoluma da devam etmeyelim demek ki
Soran+1 yıl9 senedir. Beraberiz. Çok aldatıldım. Ona göre aldatılmak değil çünkü ne adını koyduk ne bir şey yaptık. Hesap sormaya kalktığımda bana karisamazsin, sanane tarzı cevaplar alıyorum
Soran+1 yılHiç sıkılmadım. Aksine onu her gördüğümde daha büyük heyecanlar yaşadım. Hakkını yiyemem o da beni çok seviyor. Sevgisi beni ayakta tutan aslında ama hem ikinci kişi olmak hem onunla birlikteyken benden uzaklaşması artık buna gücüm yok.
Soran+1 yılHer şeyde önce beni düşünüyor. Evimden çıkmıyor. Sürekli beni görmek istiyor. Ondan gideceğim diye ödü kopuyor
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun. Yıllardır içimde yaşayıp kimseye anlatamamaktan kendimi böyle kandirdim belki de. Direkt karşısına geçip neden benim yerime onu tercih ettin diye açık açık sorup netliğe kavuşturarak bu durumu bitirmeliyim öyle değil mi
Soran+1 yılNeden direkt bırakamıyorum biliyor musun bitirdiğim zaman kapıma geliyor her sekilde ulasiyor. Böyle sebepsiz bitirmezsin, neye takıldın yine diye öyle üstüme geliyor ki ben çok sıkışıyorum. En azından sorsam ve net cevap alsam ve desem ki madem öyle sen yoluna ben yoluma. Olmaz mı
Soran+1 yılBiz bu konuları bu zamana kadar hiç oturup konuşmadık. Su an zaten aramızda bir ayrılık söz konusu da değil normaliz aslında. Ama ben kendi içimde zor zamanlar geçiriyorum. Karşısına geçip bak ben artık bu durumda devam etmek istemiyorum, bir tercih yapmak zorundasın. Yaşadıklarımızı unutmuş olabilirsin ama adı konmasa da bunları yaşadık. Sen benimle oyun oynuyorsun ben bu şekilde devam ettirmeyeceğim. Falan falan…
Soran+1 yılHis ediyorum aldattığını. Bu zamana kadar hiç şahit olmadım. Hep hissedip ağzından laf alarak ortaya çıkarttım. Ama yine de ona tekrar yapmayacağına dair güvenemem ve eğer onu bırakmazsam kendime bu kötülüğü yapmaya devam etmiş olacağım. Haklısın…
Soran+1 yılBen de onun gibi kalbimle değil mantığımla bakmalıyım artık
Soran+1 yılGerçekleri suratıma öyle güzel çarptın ki…
Soran+1 yılEmin ol sözlerin kafama çekiç gibi vuracak ve bu işi bitireceğim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Üçlü takılın.😀
033 Yorumla
Soran+1 yılO tarz biri değilim
Soran+1 yılPlanım yoktu ama böyle olacağını hiç düşünmemiştim. O da benim gibi sadık olur diye düşünmüştüm
Soran+1 yılHayır ama evlerimiz yakın
Soran+1 yılKimse bilmiyor. Adı bile yoktu yaşadığımız şeyin. İnsanların içinde iki dost gibiydik
Soran+1 yılHiç sormadım. Bu konuları konuşmuyoruz hiç dile getirmiyoruz. Sormalı mıyım? Ya çok ters hiç istemediğim bir karşılık alırsam?
Soran+1 yılÇok haklısın. Gerçekten çok haklısın. Ama şimdiden içimde çok kötü bir heyecan var. Direkt neden ben değilde o? Diye sormalı mıyım
Soran+1 yılBen 27 o 30
Soran+1 yılFikirlerini değiştirebilir miyim?
Soran+1 yılPara.
Soran+1 yılBu şekilde olumlu sonuç alacağıma eminim ama ne kadar sağlıklı olur. Nakit para verme diye neden dedin
Soran+1 yılHiç bu açıdan düşünmemiştim….
Soran+1 yılBu gece bana o kadar yardımcı oldun ve nerelerden bakmam gerektiğini öyle güzel sorgulattın ki senin için dua edeceğim mutlu olman için. Umarım hep sen gibi güzel kalpli ve seni dinleyip iyi anlayan derman olan insanlarla bir araya gelirsin. Ömrün boyunca sadece ve her daim mutluluktan ağlarsın umarım
Soran+1 yılAsıl ben sonsuz teşekkür ederim
Soran+1 yılHem iç dökmek iyi geldi hem de bakış açıların daha geniş perdeden görmemi sağladı. Yani faydan büyük
Soran+1 yılKendim için hayatın devam ettiğine dair içime umut serptin. İyiki üye olmuşum buraya bu soruyu sormuşum ve karşına çıkmış
Soran+1 yılYıllar sonra yemin ederim huzurlu ve düşünmeden uyuyacağım. Her aklıma geldiğinde sana dua ediyor olacağım 🙏
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
+1 yılKıskanıyo musun onu erkek arkadaşından?
014 Yorumla
Soran+1 yılDeli gibi kıskanıyorum kabullenemiyorum çünkü biz normal arkadaş değiliz ki ne demek erkek arkadaşının olması diye düşünüyorum
- +1 yıl
O zaman söyle ona. Adını koyalm de
Soran+1 yılTers bi tepkiden korktum yıllarca ve hep o istediği zaman karşılık vererek ayak uydurdum. Uzaklaştığı zaman normal arkadaş gibi davrandım. Ama artık konuşmazsam bu yorgunluğa ve suskunluğa bedenim de dayanmayacak. Son çarem buraya bir şeyler anlatmak olmuştu
- +1 yıl
Yavrum lezbiyen ilişkiler bizim buralarda yürümüyor. Haz odaklı oluyor. Lezbiyenlik kocayı bulana kadar. Kocayı bulduktan sonra hobi olsun diye başka kadınlarla yapılıyo. Sistemi yok evliliği yok gelecek vaad etmiyor
Soran+1 yılO mantığını seçmiş demek istiyorsun
- +1 yıl
Aynen öyle. Aynı cinsten biri ile sevişince aldatmaya girmiyor diye bir algı var. Hem senle sevişir hem sevgilisi ile. Lezbiyen ilişkilerin hemen hepsi bu mantıkta hem evlenirim hem sevişirim
Soran+1 yılHem sevgilisi ile tabiri beni öyle sinirlendiriyor ki. Ne yapmam gerekiyor peki ben artık görüşmek istemiyorum diyerek bitiremiyorum çünkü 9 senedir bunu yapıyorum zaten ve ya kapımda bitiyor ya da mutlaka ulaşmanın bir yolunu buluyor bu şekilde bitiremezsin bla bla bla ve ben yeniden aynı enayiyim. Yani bana bitirebilmem için çok güçlü bir şey lazım
- +1 yıl
Sen yeni kız bul onla ol
Soran+1 yılTek yolu bu mudur
- +1 yıl
Evet sende artık haz odaklı ol
Soran+1 yılBu benim yapabileceğim bir şey değil. Kalbimin sevmediği kimseden haz almam. Ama mantığımla bakmadığım için söylediklerinizi bu zamana kadar ben hiç fark edememisim. O açıdan artık gözlerim açıldı
- +1 yıl
Yavrum aşk meşk tabiki olsun. Yoldan geçeni yatağına at demiyorum
Soran+1 yılİlişkilerim hep uzun süreli oldu o yüzden sanırım böyleyim yapacak bir şey yok galiba ama haklısınız hepiniz. Kulak vereceğim her söylediğinize elimden geldiğince de uygulayacağım
- +1 yıl
Ne kadar uzun olursa olsun lezbiyen bulamazsın bisex bulursun
+1 yılBazen yetmez dimi zevk alması lazım
07 Yorumla
Soran+1 yılBenimleyken de keyif aldığını düşünüyordum
- +1 yıl
Şimdi sürtünme ile diğeri arasında çok fark var
Soran+1 yılArtık bunu mu istiyor diyorsun. Bu beni gerçekten kırıyor ve üzüyor.
- +1 yıl
Sen istemiyormusun onu 🤣
Soran+1 yılHayatım boyunca hiç erkeklere ilgim olmadı
- +1 yıl
Denedinmiki olmadı
Soran+1 yılFlört ve görüşmelerim oldu. Senin gibi düşündüm, acaba bilmediğim için mi diye ama bir erkeğin elimi tutması bile maalesef ilgimi çekmiyor
İcine birseyler girmesini istiyor artik
04 Yorumla
Soran+1 yılBu yorumun beni çok etkiledi gerçekçi olmak gerekirse. Gerçekten artık bunu mu istiyordur
Soran+1 yılAma beni hala çok sevdiğine eminim. Başka nedenleri olamaz mı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYia kiyarim ama ben size sjzbsh
00 Yorumla
+1 yılo zaman sen dikkat et
042 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
sana da kıyarlar
Soran+1 yılAnlayamıyorum ki
- +1 yıl
burada anlatırsam ban yerim
Soran+1 yılKonumla alakalı bir şey söylemedin o yüzden anlaymadim
- +1 yıl
lez misiniz siz yani
Soran+1 yılBen öyleyim, onun daha öncesinde erkek arkadaşları oldu ve şimdi erkek arkadaşı ile tekrar görüşüyor benimle uzun yıllardır bir şeyler yaşamasina rağmen. Bana açıklama yapma gereği bile duymadan.
- +1 yıl
korkmuş olabilir mi?
Soran+1 yılAçığa çıkmasından mı
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılZaten açığa çıkmasını hiç istemedi ama erkek sevgili yapıp benden uzaklaşması çözüm muydu
- +1 yıl
belkide cinsel hayatınızdan sıkıldı
Soran+1 yılOlabilir mi? Ne yapmam gerekiyor
- +1 yıl
bi yazsan anlatcam
Soran+1 yılGerçek bir profil kurmadım zaten buraya
- +1 yıl
olsun bişi olmaz
- +1 yıl
cinsel hayatınız monoton muydu
Soran+1 yılYeni üye olduğum için sana yazamıyorum. Kimseye duyurmak istemediği için gizli saklı yaşamak zorunda kalıyorduk o heyecan onun hosuna gidiyordu diye hissediyorum
- +1 yıl
sosyal medya adresin varsa ordan yazabilirsin
- +1 yıl
@ksbeyfendi yaz çıkar fake instagramın varsa
- +1 yıl
kscibeyfendi / ins yaz ordan devam edelim
- +1 yıl
ben çıkıyorum oraya gelirsin artık
- +1 yıl
iyi geceler
- +1 yıl
burada mısıj
Soran+1 yılBuradayım
- +1 yıl
hadi en son konuşacaktık
- +1 yıl
halen kafan o kızda mu
Soran+1 yılErkeklerle ilgilenmiyorum dediğim gibi. O yüzden yszmiyorum aslında sana da
- +1 yıl
ya arkadaşça konuşacağız işte
- +1 yıl
neyse zorlamıyorum sen bilirsin
Soran+1 yılHiç arkadaşın yok mu senin de yoksa
- +1 yıl
yok :/
Soran+1 yılAnladım zaten
- +1 yıl
arkadaşım olur musun
Soran+1 yılİnsanız, yanlış anlamani istemem bu uyarım için ama benden etkilenmeyeceksen olabiliriz. İlerisi için boş ümitlere kapılmanı istemem
- +1 yıl
olur etkilenmem merak etme
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
sana attığım diğer hesapla aynı ordan mesaj atacağım
- +1 yıl
@BeyfendiKsci benim hesabım
- +1 yıl
buda benim hesap
Soran+1 yılEkledim de bu da fake zaten
- +1 yıl
neden yazmıyorsun
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen, erkek istemiyor musun
08 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBi sebebi var mı
Soran+1 yılYok aslında. Sadece kendimi o konumda göremiyorum ve bunu resmen istemediğimi fark ettim. Çok kez denedim yalan yok. Flört etmeyi olsun görüşmeyi olsun ama yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yılSadece fb gibi ilişki düşünmez misin peki
Soran+1 yılBunu kendime yapamam. Saygısızlık olarak görürüm kendime
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıksam konuşabilir miyiz biraz
Soran+1 yılErkeklere ilgi duymuyorum çok üzgünüm
Cevap sahibi+1 yılBu ilgi yolunu alabiliriz diye düşünüyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?