Uzak olsanız da en azından ikimizde aynı gökyüzüne bakıyoruz bana bu da yeter dediğiniz biri var mı?

Uzak olsanız da en azından ikimizde aynı gökyüzüne bakıyoruz bana bu da yeter dediğiniz biri var mı?
Vardı evet... Aynı gökyüzüne bakıyoruz... Fakat farklı yerden, farklı açılara bakıyoruz sanki... Herkes görmek istediğini, anlamak istediğini anlıyor ve gökyüzümüz birbirine karışıyor ne acı...
İnsan neredeyse her şeyi yapacağı kişiyle düşman oluyor. Ve şimdi aynı gökyüzüne başkası için bakıyor…
Düşman değilim.. Onunda bana düşman olmadığını biliyor hissediyorum... Konusu bir başkasıda değil aslında... Bazen en iyi anlaşan insanlar bile fikir ayrılıklarına düşebiliyor... Birbirini anlayamaz hale gelebiliyor... Şu anda onun hayatında bir başkası var mı bilmiyorum ya da bana baktığı gibi başkasına bakabiliyor mu bilmiyorum... Eğer bakabiliyorsa... Mutlu olsun... Onun mutluluğunu istiyorum herşeye rağmen...
Bende aynısını söylüyorum mutlu olsun ki mutlu da biliyorum. Ama o gökyüzünü bize bıraksınlar o bizim 😂
Ne güzel. Düşünceli ve iyisin :) Bende onun mutlu olduğunu düşünüyorum... Lakin aklında olduğumu ve onunda aklına geldiğimi biliyorum... Benim yokluğumun farkedildiğini düşünüyorum... Sadece bir his , bilmiyorum...
Eskiden ona şey derdim... Yanında olamadığım zaman beni hisset gökyüzüne bak ve gülümse... :d
Aynen gökyüzünü bize bıraksınlar o artık bizim hjkhjk En azından bakmak huzur veriyor...
En azından orası bize kalsın.. neyse sürat asmak yok onlar mutlu biz mutlu boş ver 😇
Aynen öyle :d Kesinlikle... Mutlu olalım , gülümsemek güzeldir :)
Mutluluk ta bulaşıcıdır 😇
Katılıyorum :)
Teşekkür ederim 😊
Hayir öyle birisi yok benim için.
İstemiyorsun da anlaşılan 😇
Böyle yahşidir anladım 😇
Rica ederim geliyor daha 😂
Tamam tamam ben hepsi için aldım 😇
Cevap
2Cevap
Soruyu kendime göre çevirip ( asla yaptığım bir şey değil 🤣) Kız kardeşim diyebiliyor muyum
Dedin zaten artık 😂
Bende öyleyim ama napayım aşk ilişkilerinde sormam lazım😂
Şaşırt bizi 😂
Yok artık bu kadar romantizime karşı ben şok.. Arkadaşlar sene 2024
Önceden ayni sehirdeydik. uzun zaman once o baska sehre gitti
Umarım yine yan yana gelirsiniz
Insallah tesekkur ederim
Evet var reelda arkadasim gibi daha cok
Ne güzel vala 😇
Ailem var
İyi ki varlar dimi 😇
Kimse yok maalesef