Böylesi erkeklere sövmek serbest kızlar 😅👍 Lütfen kötü kelime kullanan kızları bu soru için görmezden gelelim kızlar soruyor ekibi ✋ arada deşarj olalım biz de 😊
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aynı gün için de olsa her türlü tolere edilebilir ancak bir aya tabi ki hiç bir bahane kabul edemez. Eski bir arkadaşımın ilişkide duygularının en zirve oldukları zamanda ailelerin müdahalesi sonucu ayrıldılar çocuk 8 sene sonra kıza geri dönmek istedi kız da haklı olarak bu zamana kadar nerdeydin diye sordu ve duygular başlamadan bitti 😅😅
12 Yorumla- +1 yıl
Sekiz sene mi😂
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa ben böyle birşeyi burada yaşadım zaten 😂 burayı ilk kullanmaya başladığım zamanlarda birisiyle tanıştım yorumlarda sonra aramızda bir duygusal bağ oluştu iki ay sonra özelde konuşmaya başladık her şey çok güzel gidiyordu vss bana seni seviyorum , burada tek konuştuğum kişi sensin, sana çok alıştım vss derdi , bir gün tesadüf eseri burada 24 yaşında bir kızla konuştuğunu öğrendim kızla tanıştık konuştuk 4 5 aydır sevgililermis hatta kız ona aşık olmuş benide kankasi sanmış onu bana soruyor 😂 bir hafta buraya girmemişti ozamanlar tabi kızda merak etmis abla merak ettim sana sormak istedim dedi neyse bende hiç bir şey demedim işleri vardır girince yazar merak etme yazarsa ben ona söylerim dedim ona bir şey söylemedim kankasi gibi davrandım çünkü belliki aşık olmuş onu üzmek istemedim ben bu tür şeylere alışkınım ama o daha genç böyle birşeyi kaldıramazdı aradan 10 gün geçti neyse bu yazdı buna sordum konuyu anlattım neden böyle bir şey yapma gereği duydun amacın neydi filan diye yok öyle bir şey onu netden çıkardın sen kurmuşsun vvs dedi kızla üç dört gün konuştum ve bunları söylüyor dedim öyle bir şey yok şu an müsait değilim ben sana anlatıcam durumu vss dedi ondan sadece bir aciklama bekledim neden diye sordum gidiş o gidiş hesabıni kapattı 😂 ondan sonrada hiç kimseyle duygusal bağ kurmadım zaten ilk ve son oldu
121 Yorumla- +1 yıl
@taktukacı aynen öyle oldu 😂 duygulandım lann kıyamam bana 😂
- +1 yıl
@taktukacı bana oldu zaten 😂 onu bilmem bena kendimi çok s@l@k hissettirdi daha ne olsun 😂 adam beni ayakta uyuttu gitti 😂 sadece benim i değil o kızında duygularıyla oynamış oldu çünkü kız ona gerçekten aşık olmustu böyle insanlar yüzünde şimdi herkese on yargılı yaklaşıyoruz işte herzaman diyorum burada çok güzel dostluklar arkadaşlıklar kurabilirsiniz ama aşk meşk hikaye 😂
- +1 yıl
@taktukacı yavrum ben ozaman buranın acemisiydim kimseyi tanimiyordum buranin içeriğini bilmiyordum adam da sevkatli iligili yaklaşınca inanmak güvenmek istedim nerden biliyim yalancının birisi olduğunu ama şimdi buranın kurdu olduk artık 🤣 amuda da kalksa nafile o ozamandi geçti gitti belki ben biraz duygusal boşlukta olduğum için öyle hissettim bilmiyorum neyse sağlık olsun buda bana tecrübe oldu ona da kızmıyorum çünkü bana çok şey kattı burada ben burayı onunla öğrendim desem yeridir
- +1 yıl
@taktukaci ben burada ormanda kaybolmuş kırmızı başlıklı kız gibi dolaşıyordum 😂 adam benim saf buranın acemisi olduğumu kesin anladı sanırım 😂
- +1 yıl
@taktukacı hı hııı 😂
- +1 yıl
Ben yavru ceylan gibi buralarda sekiyordum 😂😂 kimin kimin oldugunu bilmiyorum 😂 adam için kolay av oldum 🤣 ayyy benimde bir gülmem geldi 🤣
- +1 yıl
@taktukacı bulursa girer 😂 birisi şimdi seni seviyorum filan derse ağzının üstüne terlikle vurarım 😂
- +1 yıl
@taktukacı bencede 😂
- +1 yıl
😊 canım benim bir kaptan varmış.. başka bir gemicinin fotoğrafini kullanmış hatta.. o değil değil mi.. onun namını duydum en çok buralarda.. ne diyeyim ki.." bu insanlar yüzünden kimseye güvenemiyoruz" bu sözlerinde çok haklısın.. Allah vicdan versin böylelerine..
- +1 yıl
@asuasuasuman yok gülüm o değil bu başka birisiydi hesabını kapatip gitti zaten, okadar haklısın ki belki gerçekten seven insan çıkıyor karşına fırsat bile güvenip veremiyorsun oyuzden en güzeli burada gülüp geçmek oluyor
- +1 yıl
Çok haklısın 👍
- +1 yıl
🙋❤️🥰🌺
+1 yılBir ay oturup onu bekledim sanıyorsa kendi sorunu sıraya ekleneceğini haber ederim😅
12 Yorumla- +1 yıl
😅👍
- +1 yıl
Teşekkürler😊
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Güven, kişisel deneyimlere ve ilişki dinamiklerine bağlı olarak değişir. Bir kişi bir ay süresince belirttiği bir şeyi yerine getirmiyorsa, bu durumda güven zedelenebilir. Ancak, geri dönen kişinin niyetleri ve bu süre zarfında neler yaşandığı konuşularak anlaşılabilir.
Güveni yeniden inşa etmek zaman ve tutarlılık gerektirir. Eğer kişi samimi bir şekilde neden geri döndüğünü açıklar ve önceki taahhütlerini yerine getirmeyi ciddi şekilde düşünüyorsa, güveni tekrar kurmak mümkün olabilir. Ancak, bu konuda içsel hislerinizi dikkate almak ve iletişimde açık olmak önemlidir.
22 Yorumla- +1 yıl
Bir ay uzun zaman. çok zor tekrar guvenebilmek
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
33Cevap
u +1 yılBir ay sonrasına kadar beklemem ben, ipini tahmin ettiğinden çabuk çekerim.
34 Yorumla- +1 yıl
Buna eminim 😊 en doğrusu
- +1 yıl
Hiç sövmem de, kavga da etmem :D aramadı mı? Oke bye, engel.
- +1 yıl
😂 işte bu..
- +1 yıl
😅🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBen öyle bir kadına güvenmem.
10 Yorumla
+1 yılİşi düşünce selâm veren, işine gelmeyince duvara dönen o erkeklerden bahsediyoruz, anladım ben.. Bu erkeklerin anladığı tek bir dil vardır. Bunlar işleri düşüp selâm verdiklerinde kesin bir şekilde o selâmı almamak.. Konuşmaya hangi kelâmı da katsa, hiçbir şekilde cevap vermemek. Okumak ve silmek bunlara yapılacak en doğru duruştur her zaman. Değmezler, en başta da "belki düzelir" diye ummaya değmezler..
12 Yorumla- +1 yıl
Düzelmezler dimi.. yok yok olmaz bunlardan
- +1 yıl
Düzelmezler kesinlikle. Bunları siyah çöp poşetlerine koyup atmak şart..
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok ne güvenicem. Böyle 🐝 arıya güven olmaz. Her çiçekten bal 🍯🌺🌸🌼🌻 toplayacak sanıyor. Playboy. Geri gelirse de zehirlerim onu laflarımla.
21 Yorumla- +1 yıl
Haklısın.. öyle yapmak gerekir
+1 yılÖyle biri geri döndüğünde "elim boş değil, kapat hemen dönüyorum.." derim, sonra 7 ay aramam..
11 Yorumla- +1 yıl
😅👍
+1 yılİnsanla samimiyet zor kurarim kurdugum insanla da baglar zor zedelenir. Nedenini sorarim. Bazen bazi seyler elimizde olamiyor. Aciklamaya gore bir yol cizerim.
15 Yorumla- +1 yıl
Ama ne olursa olsun bunu ilişkisine yansıtmaya hakkı var mı sence
- +1 yıl
Hic pskilojiniz bozuldu mu daha once, ya da hayatinizda bir an da meydana gelen olaydan dolayi travma yasayan birisini gordunuz mu
- +1 yıl
Bazen en sevdiklerini gormek istemezsiniz hatta kendinize bile tahammulunuz kalmayabilir bu bir aciklamadir benim nazarimda.
- +1 yıl
Depresyona girme nedenimdi kendisi.. beni de sokmuştu
- +1 yıl
Demek istedigim insan cok yonlu bir varlik. Hayatima hic oylesine insan almadim. Oylesine almadigim insandan ani, farkli bir sey geliyorsa aaa ne yapmis demem, ne oldu acaba derim.. sizin adiniza da uzuldum, umarim bundan sonra daha iyi insanlarla karsilasirsiniz
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkeği bilmem ama sevdiğim kadın bana 2 ay sonra döndü ve mazeret bildirmedi. O gün bende her şey bitti. Sonrası duygu değil de cinsellik temelli bir ilişki oldu.
14 Yorumla- +1 yıl
Ne kötü..
- +1 yıl
Açıklama yapsaydı bile tatmin olacak mıydın ki..
+1 yılAraya ** bunu koyarlarsa sansğr olmaz birine karşı hedef olmadığı sürece bizde işlem yapmayız :))
Asla güvenmem11 Yorumla- +1 yıl
😅.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen sövmesi, bunu yapmalarına rağmen kanan kızlar var
16 Yorumla- +1 yıl
Kanmayalim dimi.
🙄 - +1 yıl
Haha desem ne degiscek, kütüğün biri iki lafla tavlicak sizi
- +1 yıl
🙄 seni özledim yazmış. iki af etti gerçekten 😊
- +1 yıl
Hayırlısı ne diyeyim kanmaman gerektiğini biliyorsun 😅
- +1 yıl
.. beynimden daha geç basıyor kalbim.🙄
- +1 yıl
Normaldir, kalp gizli yöneticidir
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Telefonumu icaat etmiş internetimi bulmuş bu sürede
12 Yorumla- +1 yıl
😊.
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılArayacagi sureyi soylemediyse :)
Adamın sucu yok
12 Yorumla- +1 yıl
🙄 hadi ordan mı diyeyim şimdi
- +1 yıl
Bana değil tabiiiki :)
Olan bu değil mi
Bak gelmiş:)
Belki çölde kutup ayısına denk geldi
+1 yılKarakter meselesi
Önceliği demek ki siz değilsiniz
Bahaneler korkaklar icindir14 Yorumla- +1 yıl
Böylesi erkeğin sözüne hiç itibar edilmez değil mi.. yok edilmez evet..
- +1 yıl
burada ki bir çok hanımefendiyi cidden çok üzülüyorum
Nerde musvette var gidip onları buluyor sonra da üzülüyorsunuz - +1 yıl
🙄 yanlış sularda yürüyoruz
- +1 yıl
Yapicak bir şey yok iyi insanlari gormuyorsunuz hayat sizin o zaman ah vah etmiceksiniz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek olarak karşı cinse güvenmem, Erkek kadın Hiç kimseye güvenmem. Tekrar da buluşmam.
Eğer buluşuyor isen , mutlaka menfaatin vardır.12 Yorumla- +1 yıl
Öyledir dimi 🙄
Cevap sahibi+1 yılBelli zaten bir ay omu beklenir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmisligim var basta reddetti ama sonra kabul etmisti
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIlk geceden yatana antipatim var
- +1 yıl
Ne ilgisi var şimdi yatak döşekle..
Cevap sahibi+1 yılIlk gece gorustuk yattik bir daha aramadim
1 ay sonra aradim- +1 yıl
🙄 bu farklı.. segiline böyle bir şey yapar mısın
Cevap sahibi+1 yıl1 ay sevgiliyi nasil aramayacaksin :)
Cevap sahibi+1 yılSen cok guzelsin ama ya fotodaki sen misin
- +1 yıl
Uzaydan birisini koydum oraya.. görürsen selamımı söyle 🙄
Cevap sahibi+1 yılSeni nasil gorebilirim Ankara'da :)
Cevap sahibi+1 yılEvli misiniz bu arada
Eger oyleyse kusura bakmayin
Gizli Üye(18-24)+1 yılPenis beyinli mahlukatlar diyebilir miyiz efenim
11 Yorumla- +1 yıl
Diyelim gitsin 😅
+1 yılBuradaki sıkıntı o kadar geç yazıp sen mesajına geri dönüyor isen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlardan öğreniyorlar böyle şeyleri ben seni ararim diyip aramayan kadınlar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Görüldü yer benden max alacağı o olur o saatten sonra
10 Yorumla
+1 yılNe erkek ne kadın. Güvenilmez tabii ki. İşi düşünce arar böylesi.
10 Yorumla
+1 yılBi erkekle aşk yaşamam aramasın zaten beni sapık mıdır nedir 😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yıl1 ay sonra mı? Acelesi neymiş adamın anlamadım. Seni arayacağım dediğim kadının adının unuttum, 13 ay oldu sanırım 😆
05 Yorumla- +1 yıl
🙄 direk ayrilsaydin kestirmeden..
- +1 yıl
Sevgilim değildi ki
- +1 yıl
Sevgiline bunu yapar mıydın
- +1 yıl
Sevgilime bunu yapsam, iki gün sonra polise gider 😄
- +1 yıl
🙄 o kadar da değil..
Gizli Üye(30-35)+1 yılAfedersin dilin kilidi yok Allah ne verdiyse artik😄👍
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer insanın biraz kafa dinlemeye uzaklaşmaya ihtiyacı vardır yani hemen kötü düşünmeyin😅
04 Yorumla- +1 yıl
Olur..🙄 sevgilini öldü mü kaldı mı.. hasta mı.. sağ mı diye hiç arama sorma.. ilişki sorumluluğunu alamayanlar hiç kanımıza girmesin..
- +1 yıl
Ölmemiştir bi yerlerde ona sövdüğünü biliyor aşk böyle bişey 😂
- +1 yıl
🙄 çok komik
- +1 yıl
Erkekler sıkmaya gelmez teslim olmuş erkek evlenmeyi göze almış erkektir
- Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yılöyle bi kız başıma geldi en sonunda aramadı ararsada zaten güvenmem
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnca müsait olmuş kral😂
11 Yorumla- +1 yıl
🙄 öyle demek ki
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiz böylelerine onun bunun çocuğu diyoruz
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen..
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılYedeklerinden karşılık mı bulamamış?
11 Yorumla- +1 yıl
Demekki
Hangi erkek?, olur benim için o şahıs 🤣🤣
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂 çok iyi bu 👍
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Güven sarsilir
12 Yorumla- +1 yıl
Sarsılır dimi.. depremler olur virane olur her yer
Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Şutlanması gereken en ilk insancıl varlık.
14 Yorumla- +1 yıl
En güvenilmez tehlikeli insan tipi değil mi
- +1 yıl
Kimseye ilk sırayı kaptıramaz..😅
+1 yılçok erken olmus o ya :D
13 Yorumla- +1 yıl
Çok komik değil mi 🙄
- +1 yıl
alıskanlık o ya :D
- +1 yıl
Hah ha 🙄
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Yani niye böyle yaptığı önemli tabiki bana böyle yapan bir kız olursa erkekle zaten olmaz 😃😃
03 Yorumla- +1 yıl
Bir sebebi yok..🙄
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Hafıza kaybı geçirmediğine emin miyiz
11 Yorumla- +1 yıl
😅 👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılTepkim: 😂😂😂 böyle olur.
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂ay ya..
+1 yılKendisine bir erkek tarafından yamuk yapılmış masum türk kadını 🥳
02 Yorumla- +1 yıl
🙄 sen de sevin..
- +1 yıl
Yok be sevinmedim 😂 kendi kaybeder 🤗
Bunun cinsiyeti olmaz saydır geç
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Senin mını bütün kainat ikisinde…
10 Yorumla
+1 yılHayır tabiki 1 ay beklemem zaten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılhayır tabiki sorudan belli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Güvenilmemelidir bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Uzak dur irkek milletinden sendiğea
10 Yorumla
+1 yılTıpkı ben ya :D :D
18 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle bir şey yapıyorsun peki.. yani nasıl bir psikoloji bu..
- +1 yıl
Nedenini anliyamiyorsaniz biz ne yapalim alla alla, o dua etsin 1 ay sonra da dönüyoruz yani ayip olmasin die.
- +1 yıl
🙄 insan sevdiğine yapar mı bunu
- +1 yıl
Nan sevse 1 ay sonra neden donsun :D sen svmekten degil aramaktan bahsettin seven zaten ole mesafe koymaz :D
- +1 yıl
Bir ayın sonunda peki neden o aramadigi kadını başka bir erkekle görünce gözü döner..
- +1 yıl
Sen hic belgesel izlemiyormusun bi dişi icin 10 geyik bir biri ile savasir. Bu doganin kanunu ablasi erkeklerin hormonsal göstergesi. Sana simdi bunumu anlatcam. Cin baska Peri baskaaa
- +1 yıl
🙄 yani sevdiği için yapmaz bunu öyle mi.
- +1 yıl
Yapmaz tabi sevmese bile rakip erkek olunca durum degişir :D
Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hayır. Muhattap bile olma
10 Yorumla
+1 yılHiç aramam : )
10 YorumlaTekmeyi yersin
10 Yorumla
+1 yılGuvenmemm
10 YorumlaYooo
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Seni arayacağım dedikten sonra bir ayın sonunda geri dönen erkeğe güvenir misin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler