- 1 ay
İlişkinin nasıl sona erdiği, bu kişinin geri dönme olasılığını etkileyebilir. Eğer ilişki olumlu bir şekilde sonlanmışsa ve iki taraf da bu durumu kabul etmişse, bazı durumlarda geri dönme olasılığı olabilir. Eğer bu kişi ilişkiyi yeniden değerlendirmek isterse ve bu yönde bir motivasyonu varsa, geri dönme olasılığı olabilir. İnsanlar zaman içinde değişebilir ve büyüyebilirler. Eğer bir kişi kişisel olarak değişmiş ve gelişmişse, ilişkilerinde farklı bir yaklaşım sergilemek isteyebilir. kişi ilişkiyi yeniden değerlendirmek veya tekrar başlamak istiyorsa, bu kişinin açık iletişim kurması önemlidir. Sonuç olarak, bir kişinin geri dönüp dönmeyeceği birçok faktöre bağlıdır ve her durum benzersizdir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(36-45)1 ay
. Bazı insanlar, eski ilişkilerini yeniden canlandırmak isteyebilir veya geçmişteki hataları düzeltmek için tekrar çaba gösterebilir. Ancak, bu kişinin gerçek niyetleri, kişisel değişimleri ve yaşam koşulları da büyük rol oynar.
Eğer birisi sizi bir şekilde yarı yolda bırakmışsa ya da ilişkiniz son bulmuşsa, bu kişinin tekrar geri dönüp dönmeyeceğini kesin olarak söylemek zor olabilir. Kimi zaman, insanlar geçmişteki ilişkilerini değerlendirdikten sonra tekrar bir araya gelmeyi isteyebilir, ancak bu durum her zaman böyle olmayabilir. Önemli olan, bu süreçte kendinize odaklanmak ve sağlıklı sınırlar koyarak kendinizi korumaktır.
Kendinizi bir kişinin tekrar geri dönüp dönmeyeceğini beklerken, aynı zamanda kendi yaşamınıza ve kişisel gelişiminize odaklanmak en iyisidir. Kişisel büyüme ve kendinizi değerli hissetme sürecinde, size gerçekten değer veren ve sizinle uyumlu olan bir kişinin ortaya çıkması daha olasıdır.
00 Yorumla
- u1 ay
Merhaba, bence erkeğin kişiliğine ve sizi ne kadar çok sevdiğine göre bu konu değişir. Eğer sizi gerçekten sevdiyse veya sizi yüzüstü bıraktığını hissederse o zaman döner yani size tekrar gelir.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Duruma göre değişir, ya istediğini almıştır ve sıradaki avına geçmiştir bir daha aklına bile gelmezsin, ya da avlanacak birini bulamadığında veya senden yine aynı şeyi istediğinde ya da başka bir şey istediğinde tekrar gelecektir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- m1 ay
Merhaba,
İstediğini alan erkeğe bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Genel olarak hayır!02 Yorumla- Soran1 ay
Neden hayır
- 1 ay
Her çiçekten bal almak başka çiçekten bal almak olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çıkarı olan birini hayatına alırsan sence gelir mi
00 Yorumla- s1 ay
İstediğini aldıysa gelmez boşuna bekleme...
00 Yorumla Eğer bir erkek sadece istediğini alıp giderse ve geri gelirse, bu genellikle bir şeyler eksik olduğunun işaretidir. İlişki tek taraflı ihtiyaçlar üzerine kurulu olmamalıdır. Sağlıklı bir ilişki karşılıklı saygı ve ilgi gerektirir. Ancak, insanların davranışları ve niyetleri değişebilir, bu yüzden durumu iyi değerlendirmek ve kendi sınırlarını korumak önemlidir. Yani istediğini alan erkek derken Eğer cinsel bir şeyler yaşadıysanız eğer karakteri varsa döner
16 Yorumla- Soran1 ay
Abi gidip geliyor sence neden
- 1 ay
Ya şöyle bir şey söyleyeyim gidiyor boşluğa düşüyor geri geliyor
- Soran1 ay
Anladım
- 1 ay
Biliyorum kolay değil ama bazı şeyleri zamana bırakmalısın
- Soran1 ay
Anladım sağol 🙏
- 1 ay
Rica ederim ne demek
Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı. Aslında sevmek, ilgilenmek olarak gelmez de mesela atıyorum örnek veriyorum kişiliğim ile alakası yoktur.
Ben bir kızı kullanmak istersem onun mahremiyetini isterim, kullanırım onu sonra istediğimi alınca giderim, bir kaç hafta belki aylar sonra yine sıkılırsam yine ona giderim yine aynısını yaparım bu sefer gitmem ve belli bir süre daha kullanırım onu.
Erkek ve Kadının yapısı böyledir ama herkeste aynı değildir.10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
İstediğini vermezsen hiç gelmez mesela 🥴 dünyada 3,5 milyar kadın ve erkek var... 3,5 milyar kadında * varken... 3,5 Milyar erkekte vicdan, acıma duygusu , adamlık, güven, hoş görü, ilgi, sevgi vs. kavramlar konusunda 400-500 milyonunda ancak vardır bu traz özellikler. İyi birini istiyorsan elini taşın altına koymadan alamazsın.
00 Yorumla - s1 ay
Eğer sadece sana istediğini almak için en başından beri yaklaştıysa gelmez. Ama herkes gibi normal bir şekilde başladıysa ya da çok aşık olarak hoşlanarak gelir döner. Bakma yorumlara sen güzelim.💜
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı. Bir yorumun altına, sadece foto ve nude attığını yazmışsın. Zaten başlı başına hata yapmışsın ama neyse olan olmuş. Bu saatten sonra önüne bakman lazım bence. Neticede çekip gittiyse niyeti açıktır. Anlamış oldun en azından
10 Yorumla- 1 ay
Emin ol gelmez. Gelirse de yine alır ve geri gider. Bu konuda güvenilmezliğin kitabını yazdı erkekler. Yine de genellemek istemem tabii. Kurunun yanında yaş da yanmasın.
10 Yorumla - 1 ay
Dönmüyorlar sadece senden sonraki sevgilisine seni anlatıyor. Tek artın bu yani zaten yeni sevgilisinin gram aklı varsa senin ismin geçtiği an ilişkiyi bitirir
14 Yorumla- 1 ay
Peki neden eski sevgilisinden vs. Bahseder erkek
- 1 ay
@selinbozkr Swikilen her zaman yaranır demişler giden daha kıymetli olur bu yüzden
- 1 ay
Hmm anladım
- 1 ay
Eğer müsaitsen senle dertleşebilir miyiz bu işlerde psikolojik olarak iyi olduğunu düşünüyorum
- 1 ay
Yani seni sevmiyorsa ilgisi zamanla veya hemen o anda azalır. Seven insan daha çok bağlanır. O yüzden sevildiğinden emin olmadan bunu yapmamak daha iyi. Erkek dediğin emek vermeli, sevgisini hissettirmeli, değerli hissettirmeli, öyle hemen istediklerini verince değerimiz kalmıyor maalesef.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Zaten amacına ulaşmış faydalanmak için niye gelmesin ki
30 Yorumla- 1 ay
Sanmıyorum ama sırf bekaretin gitti diye onun peşinden koşma tövbe et Allah'a sığın ve onu asla arama
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. O onun kişiliğine karakterine bağlı kimisi var istediği her ne olursa olsun alsa dahi yarı yolda bırakmaz diğeri ise alır almaz kaçar gider
00 Yorumla- 1 ay
Istediğim memeyi aldıysam, başka bir memenin peşine düşerim😝
03 Yorumla- Soran1 ay
Hepiniz aynı bk sunus
- 1 ay
Puhaha
75B ise bak en leziz olanı - Soran1 ay
Sordun mu
- 1 ay
Başka istediği olana kadar bekleme sen ablam. Yükünü boşalttı nasılsa. 🤣
050 Yorumla- 1 ay
Puhaha
- Soran1 ay
Boş konuşma hshhh
- 1 ay
Çok güzel yazdım niye boş diyosun. Kalbimi kırdın.
- Soran1 ay
Boş yapma hshhsh
- Soran1 ay
@melankolikmelaike belli ki seni de denemişler
- 1 ay
Neyim ben LCW tişörtü mü? 🤣
- Soran1 ay
Sanırım hshhsdr
- 1 ay
Beni anlayabildiğine göre sen de bi donsun demek. Donuna sağlık gurbaney. Sağlam malsın, kesin gelir o errrkek. 🤣
- Soran1 ay
Don değilim ben tek bi erkekle konuştum ama böyle konuştuğuna göre seni baya kullanmışlar
- Soran1 ay
Hatta üzmüşler hshhshdf
- 1 ay
Ben nasıl konuşuyom len. Bu soruyu da ben açtım zaten. Koluma da serum takan benim hım. Dur serumum bitsin yazıcam. 🤣
- Soran1 ay
Ya bak kızım seni ilgilendirmez benim ne bo k yediğimi hadi ordan olabilirsin
- Soran1 ay
Yazarken de yazmayı öğren bilip bilmeden yazma.
- Soran1 ay
Kim seni kaz ıklamış nefret kusuyorsun kendine?
- Soran1 ay
Benim ne attığım kimseyi ilgilendirmiyor beni hatalarım benim yanlışılarım bu seni de alakadar etmez bacım
- Soran1 ay
benim*
- 1 ay
Ulan ne diyon ne nefreti? 🤣🤣 Puhahaha
- Soran1 ay
Soruda gelir mi diye sordum ben
- Soran1 ay
Herkes kendinden konuşsun
- 1 ay
Tamam ben de dedim ki yük boşalmış gelmez o gemi. 🤣 Eee sana giren ne oldu burada? 🤣
- Soran1 ay
canım sın sanırım
- Soran1 ay
Gelir merak etme sen tamam
- 1 ay
Naaahhh gelir diyorum ve gidiyorum. Gelirse de niyeti bozmuştur zaten. Sevdiği için geldiğini düşünme. 🤣
- Soran1 ay
Ya git kendini zorbala
- 1 ay
Puhahaha 🤣 biraz sakinleşince sen de benim kadar gerçekleri göreceksin... 😌
- Soran1 ay
Kıyamam sana kim ne yapmış canım
- Soran1 ay
Bana o kadar yapmadılar sadece seviyorum ama karşılık vermedi
- Soran1 ay
Bi de bana değer veriyor vermese üzerdi beni ama üzmedi ben de konuştuğum erkekle cinsellik konuşurum bu beni mutlu eder
- 1 ay
Bilmiyom bana bi şey mi yapmışlar? 🤣 Bak sen Allah Allah. Ee bana ne yapmışlar da sana bana yaptıkları kadarını yapmamışlar ama ucundan yapmışlar. Allah Allah. Bak sen Allah'ın işine. 🤣🤣🤣
- 1 ay
Bu senin üzülmemiş halin mi? Yavrucum sen kaç yaşındasın. Küçüksün belli.
- 1 ay
Bak sen mal kafalı mıyım doktor hanım teşhisler lise yıllarıma döndürdü beni. Sizin yaş kaçtı acaba? 🤣🤣🤣
- Soran1 ay
19
- Soran1 ay
Niye ne üzülmemiş halim sen kimsin bileceksin😂
- 1 ay
Ulan kardeşimden de küçüksün. Haklısın o yaşlarda böyle oluyor. Leyla oluyorsunuz. Aldanmayın. Seviyorum der, romantik görünür sende yara açıp gider. Sen de öylece bakakalırsın ardından. Ben yaşadığım için demiyorum. Yaşayanları izledim, biliyorum.
Hadi ablalık yaptım sana öp elimi barışalım. - Soran1 ay
Her neyse seni hiç bir şekilde alakadar etmiyor yazarken de doğru yaz mal sın
- 1 ay
Yani biri bana malsın dediği için mal olmuyorum. Ben geçtim o yaşları. Etkilenmiyorum bu tür söylemlerden. Yaşını öğrenince koruma içgüdüm ortaya döküldü lanet olsun.
- Soran1 ay
tamam anneanne
- 1 ay
Sen benim yaşıma gelince bu kadarını yaz, sonra gel beni bul. Kurban kesicem. 🤣🤣🤣
- Soran1 ay
Bir şeye üzüldüğüm için yazmıyorum herkes o manada yazmış ama ben sadece onu özledim
- 1 ay
Oha lan soruya gelenlerin neredeyse yarısına mal demişsin. 🤣🤣🤣 Kızım az sakin yaşa. Ergenlik bitimi bunlar normal şeyler. Özle özleme diyen mi var. Ben sana özleme mi dedim. Yanlış duygular başa bela olur dedim. Aklı olan böyle bi konuda tavsiye almaz zaten. 🤣
- Soran1 ay
Anneanneciö*
- 1 ay
Sana şimdi çok ağır bi laf edicem. EDİYORUM. terbiyesiz kadın. 🤣🤣
- 1 ay
Tamam hadi gidiyom ben. Bu seviyeli tartışma için öpüyorum gözlerinden. 😌
- 1 ay
@asdafadasf tamam sen de yazma üzüldüm lan. Gittim hadi ben çocuklar.
- 1 ay
Bayss
- Soran1 ay
@asdafadasf evet size el veda ediyorum
- 1 ay
@MarllboroRed çocukmuş ya. Büyük olsa çağırırdım. 🤣🤣🤣
- Soran1 ay
Canım sıkılmıştı giderdiniz sağolın 😂
- 1 ay
He o zmn toplu halde dagilalim bildirimleri kapadım by
- 1 ay
@MarllboroRed hadi ben de gittim ula. Çiçeğim sen de kusura bakma. Başını şişirdik soru sahibi. 🤣 Hadi gittik biz. Millete mal diyip durma. 😌
- Gizli Üye(36-45)1 ay
Gelse de yeniden gider, sen git gel adresi olursun, razı isen sorun yok alan razı veren razı hesabı🤣
017 Yorumla- Soran1 ay
He ya
- Soran1 ay
Razı olup olmamasıyla ne alakası var mal mısın. Aramızda geçenleri biliyor musun
- Soran1 ay
Bi de sanırım sen baya bi yaşamışsın benim bu ilk ilişkim
- Cevap sahibi1 ay
İlk ama nude atan sensin benim böyle bir tecrübem olamaz olmadı, gözlem sonucu diyelim erkekler çoğunlukla menfaatinin peşinde. Zaten sende soruyu açarken bunu kabul etmişsin ki istediğini alınca diyorsun seni ergen 🤣
- Soran1 ay
Bence tevrüben var olmasa böyle yazmazdın 😂
- Soran1 ay
tecrüben*
- Soran1 ay
Razı falan değilim yorumları oku
- Cevap sahibi1 ay
Yaş tecrübem var ama dini hassasiyetlerim de çok fazla o yüzden benim erkekler ile senin gibi münasebetim olamaz. Ama burada yazan çizenleri okuyan herkes gözlemi de mantık ile yaparsa zaten gerçeği görür ama senin gibiler bunu ne bilsin daha çocuk yaşta🤣 sen devam et vermeye her geldiğinde, gidince yine sorarsın buraya
- Soran1 ay
Okumadım bile yazdığını boş konuşma
- Soran1 ay
He ya vercem sana ne
- Soran1 ay
* benim değilim i
- Soran1 ay
Memeler de benim sana ne seviyorsam vercem
- Soran1 ay
He bi de sen nasıl bi sitedesin biliyorsun dimii bence buraya boş boş üye olmamışsın bacım. Ben mesela bu soruyu sormak için buradayım ama sen 😂aynen din hassasiyeti
- Soran1 ay
Sana mı geldiler 😂
- Soran1 ay
Tabi doğruları yazınca ergen diyorsun
- Cevap sahibi1 ay
Gelen seni buluyor zaten sen nude devam🤣
- Soran1 ay
Soruda zaten belirtmişim gelir mi diye yani atıp atmamayı sorun etmiyorum umrumda değil sadece ilgisini kaybetti bana karşı
- 1 ay
Bence tekrar kullanmaya gelir gercekler acıdır..
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Bazı insanlar doğuştan kalitesiz ve kötü kalplidir.
İstediğini aldıktan sonra giden erkeğin arkasından üzülmek yerine, kendini belli ettiği için sevinmelisin.
00 Yorumla - 1 ay
- Bende ne yapacağımı bilmiyorum ya en iyisi geri geldiğinde zor bulması bence kıymetin artar öyle yoksa nasıl olsa öyle diye cepte görür...
114 Yorumla- Soran1 ay
Harbi benim gibi sen demi yaşadın
- Soran1 ay
Nasıl zor bulması
- 1 ay
Evet yani nude attim işte konuşyorduk birden geri çekti kendini yazdı sonra ama ben cevap vermedim vs. Yani sana dönüşü olursa ki olur mutlaka döncek o sen iletişim kurma ya da şu an senden haber alıyorsa almasın ortadan kaybol filan haber alamasın eğlen düşünmemeye çalışmak lazım birde öyle de aktif oluyosun karşı taraf pasif oluyo psikolojik bir derste öğrendim olabildiğince düşünce boyutunda aktif olmamaya çalış doğal olarak o harekete geçiyormuş zaten birde sabırlı ol ✨️..
- Soran1 ay
Doğru
- Soran1 ay
Ama mesela ne zaman hissetsem başkasıyla konuştuğunu direk kendini çekiyor hissettirmek istemiyor bana başkasıyla konuştuğunu istemiyor bilmemi biliyor çünkü bilirsem ben kalmam
- 1 ay
Ha birde birinin olduğunu düşündün ona hissettirme sakın bunu ona söyleme ya da sorma sen önlemini al ona güvendiğini hissettir yoksa şüpheli de olsa buna rağmen durman seni değersizleştirir benimki de biriyle takiplesiyordu yeni eklemiş gördüm yani kısacası salağa yatican
- Soran1 ay
Aynen bende bunu sonradan farkettim sormamam gerektiğini. Sen gördüğünde ne yaptın peki
- 1 ay
Hiç bir şey yapmadım
- Soran1 ay
Hm sonra noldu
- Soran1 ay
Biliyor musun konuşsan seni sabaha kadar dinlerim çok güzel konuşuyorsun
- 1 ay
Ayy teşekkür ederim çok naziksin şu anlık bir şey yok konuşmuyoruz
- 1 ay
Düşünce olarakta resetlenebilirsem her şey yoluna gircek tam ama yavaş yavaş işte başka şeyler düşünüyorum aklıma gelince
- 1 ay
Olur şu an müsaitim 🌸
- Soran1 ay
Heyt be 😂
- Gizli Üye(18-24)1 ay
İstedigi neydiki aldı ve sende boyle dusunuyorsun biraz daha açıklarmısın
07 Yorumla- Soran1 ay
Nude ama olay bu değil başkasıyla konuşuyor bence sanki beni unuttu
- Cevap sahibi1 ay
Nude atman icin yeterli samimiyet seviyesine ulasman lazim. Eger yeterli samimiyete ulasmadan nude atmışsan seni unutmasi normal, ve karsidakindede hata arama. Buyuk hata senin. Sevgiliniz olmayan birine ne diye nude atarsiniz ki.
Cogu toy kizin aklindaki su "ona verirsem bana gelir" ona vermezsen sana gelir. Bunu dedigim seyide anca karsiya verdikten sonra anliyorsunuz e o zmnda is isten gecmis oluyor. - Soran1 ay
Sevgilim de olsa normalde atmazdım ama neyse. Şimdi şöyle konuşmamızın çok uzun zaman sonrası attım yani samimyet olmuştur
- Soran1 ay
Ama o samimiyetsiz bence gelmex
- Cevap sahibi1 ay
Yaw karsindakine samimiyetsiz demen biseyi degistirmez. Sen konustugun iletisim halinde oldugun insanlar nasil samimi oldugunu bilmiyormusun. Ona samimiyetsiz diyorsan atmasaydin. Madem samimiyetsizdi. Dedigim seyin dogru oldugunu bilip neden kabullenmiyorsun."ona verirsem bana gelir" gelmezzz.
- Cevap sahibi1 ay
Evet samimiyetsiz ise gelmez cok dogru isin onemli olan kismi şu "sen bu dogruyu zaten biliyordun, karsindakinin samimiyetsiz oldugunu".
- Cevap sahibi1 ay
Sevgilin olsa atmazdim diyip attigin kisiye samimiyetsiz diyorsan hata senin.
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Bu tarz sorular doğru yolda olduğumu ispatlıyor ya aşşşırrı rahatlıyorumm
20 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Aldığımdan memnun isem devamlı almak isterim, bir kere denemek için almam.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Onun için çöp değerindesin kesin. Baksana onu bu kadar istediğine göre bağımlı olmuşsun ona
00 Yorumla - 1 ay
Gelir bence aynı durumu yaşadım ve ben ayrılmama rağmen barışmak istedi tabi bu kişisine göre değişir
00 Yorumla - 1 ay
narsisist bir erkek ise, diğer tüm kaynaklarını tükettiğinde gelir. fakat o zaman da kabul etmemen lazım. bu şekilde gelen kişinin bir hayrı olmaz.
00 Yorumla - 1 ay
Muhtemelen cinsellik yasamissiniz ve hayır gelmez
00 Yorumla - 1 ay
Sizce onu mutlu ettinizmi diye kendinize sorun.
Keyif almışsa sizden mutlaka gelecektir00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. İstediği cinsellikse gelebilir
18 Yorumla- Soran1 ay
Evet de gelmiyor
- Soran1 ay
Başkası var sanırım
- Soran1 ay
Nasıl şimdi o kızı seviyor mu
- Soran1 ay
Çıksana gizliden eğer müsaitsen
- Soran1 ay
Peki
Aşk İlişkileri konusunda 53,6b cevap paylaştı. Seven her türlü gelir
00 Yorumla- 1 ay
Gelmez adam istediğini almış topuklamış
012 Yorumla- 1 ay
Öyle deme valla sana da mäl kafalı der. 🤣🤣🤣
- 1 ay
@melankolikMelaike 🤣🤣 olanı söylüyoruz ne yapalım
- Soran1 ay
Topuklamadı engellemedi kafanızdan konuşmayın
- 1 ay
Ağzını toplamayı öğren hadi canım soruyorsan böyle bir soru her türlü cevaba hazır ol burası böyle herkesin belli bir tecrübesi yaşantısı var
- Soran1 ay
Ağzını toplamayı öğren diyen sensin kendi yazdıklarına bak 👀
- Soran1 ay
Ayıpsın abla
- 1 ay
@MarllboroRed hocam siz ne diyorsunuz bu konuya erkeksiniz bilirsiniz
- Soran1 ay
İşinize yürüyün😂😂😂😂😂
- 1 ay
Ben saygılı konuştum küfreden sensin canım🙂
- Soran1 ay
@MarllboroRed he ya ben de sizinle😂
- 1 ay
Allahım çok iyi ya neyse by
- Soran1 ay
@MarllboroRed ne yazdın söyle
- 1 ay
Ne verdiğine bağlı bu
014 Yorumla- Soran1 ay
Anladım
- 1 ay
Takma kafana kusuruma da bakma soruyu yeni anladım jeton yeni düştü senden özür dilerim
- 1 ay
Dertte etme bak hayatta hic kaybedilmeyecek değerler vardır Aile dostluk arkadaşlık gibi kafanada takma erkekler yapıyor ediyor bayanlar yapınca triplere girip laf sokmaya çalışıyorlar sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık
- Soran1 ay
Sağol 🙏
- Soran1 ay
Evet sağol yorumun için ağladım şu an
- Soran1 ay
Onlar da ak kaşık değiller herkes kendini biliyor
- 1 ay
Bak birseyi asla unutma bu tür insanların G.. ötü para etse inanki ker.. haneleri kadınlara birakmicaklar nerdeyse sonrada buraya gelip Adamlığın Kitabını yazarlar çizerler
- Soran1 ay
Kim buradaki yorum yazan kadınlar mı
- 1 ay
Niye ağlıyorsun deger mi bir kac kendini bilmezin söyledikleri yüzünden gözyaşı dökmeye
- Soran1 ay
Hayır tabi ki ama atıp atmam kimseyi ilgilendirmez soruda bunu yazmamışım.
- 1 ay
Erkeklerin de yorumları var okudum bayanlardan da bir kisi sadece teselli olurcasina yazmis
- Soran1 ay
Bir kişi de benle aynı durumda
- 1 ay
Camur at izi kalsın beni yanlış anlama ya da yanlış anlaşılmakta istemiyorum özelden yazabilirmisin ya da istek at konusma bittikten sonra engelleyebilir takipten cikabilirsin kararına saygı duyarım
- Soran1 ay
tamam
- 1 ay
Amacı oysa yoklukta oldugu zaman gelir
016 Yorumla- Soran1 ay
Sen de mi bunu yapıyorsun başkasına
- 1 ay
Benim hayatım sevgilimi veya konustugum kisiyi ilgilendirir seni ilgilendirmez
- Soran1 ay
Söylediğin şeye cevap verdim. Hshshshds
- 1 ay
Sende vermeseydin alla allas
- Soran1 ay
Pşşt dikkat et altına kaçırma
- 1 ay
Bence sen dikkat etmelisin hahahah
- Soran1 ay
Neye sana mı
- Soran1 ay
Girmedi bi şey lan
- 1 ay
Ozaman neyden bahaettin istediğinş alan derken
- Soran1 ay
Meme
- 1 ay
Bisey olmax bizdedd var ondan
- Soran1 ay
Neden
- Soran1 ay
Olay bu değil ben onu istedim bu yüzden istediğini veriyordum seviyordum ama şimdi gelmiyor
- 1 ay
Bırak giden gitsin sana erkekmi yok
- Soran1 ay
Doğru
- 1 ay
👍
- 1 ay
Belli olmaz belki nikah kıyar velki hiç gelmez
01 Yorumla- Soran1 ay
😅
- 1 ay
Gelir yine almak için.
07 Yorumla- Soran1 ay
Başkasıyla konuşuyor sanki
- 1 ay
Bilemem. Konuyu bilmiyorum çünkü
- Soran1 ay
Konu cinsellik
- 1 ay
Aaa bende ülkeler arası ithalatlardan bahsediyoruz sanmıştım. Kızım cinsellik onu anladık ta aranızda geçen genel durumları bilmeden başkası ile konuşuyor sanki yorumuna ne diyebilirim ki?
- Soran1 ay
Sor cevaplarım sana
- 1 ay
Hadi canım hadi. Savaş başladı uğraşamam bu sorularla
- Soran1 ay
Sebep
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Başkasına bulamazsa aynısını gelir
03 Yorumla- Soran1 ay
Başkası zaten var
- Soran1 ay
Varken de yazdı da bilmiyorum ya var mı diye kaç kere sordum yok dedi ama var öyle hissediyorum
- 1 ay
Ayni benim durumdasın sayılır be ortadan kaybol konuşma sana ulaşamasın
- 1 ay
bir daha gelir ama bir daha gider
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Karakter meselesi
10 Yorumla- u1 ay
gelse de sen isteme
10 Yorumla - 1 gü
Gelmez
00 Yorumla Postacı kapıyı iki kere çalar...
00 Yorumla- 1 ay
Memnun kaldıysa yeniden almak için gelir.
00 Yorumla - 1 ay
ne etsin elizabet ten iyidir der gelir
06 Yorumla- 1 ay
Sana bir şey sorabilir miyim? @forrestman
- 1 ay
@selinbozkr tabii ki sorabilirsin
- 1 ay
Gece çok güzel konuşup sabahına engelleyen erkeğe ne yapmalı üstelik öncesinde de konuşuyoruz aynı şekil istediğini alıyor filan sanal ara veriyor birqz konuşmuyoruz tekrar geliyor bu sefer tamamen engelledi ve çok tanıdık biri reelde tanışıyoruz yani bu tekrar gelir ki Peki ve amaç ne yani
- 1 ay
@selinbozkr daha detaylı yaz. senin dediğinden anlaşlan diğer sevgilisi olayı farketmesin diye seni engelliyor ama ondan boş kalan zamanın da seni de idare ediyor
- 1 ay
Anladım yeni bir kızla takipleşmiş zaten
- 1 ay
@selinbozkr yani durum orta da
- 1 ay
Her istediğinde gelir
01 Yorumla- 1 ay
Engellesede mi ilk defa engelledi mesela benimki
- 1 ay
gelsede eski tadı vermez
00 Yorumla - 1 ay
gelm3z cok nadir zor da kalirsa gelir yine gider
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gelmez kendisini kullandıran birisi pişman olur
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 ay
istediğinizi iyi verdiysen olabilir.
07 Yorumla- Soran1 ay
Valla verdim
- Cevap sahibi1 ay
İstediği gibi ise hatırda kalacak kadar iyi iseniz arar sorar
- Soran1 ay
Soruyor da başkası var çünkü giriyor aktif ara sıra kırıldım ona
- Soran1 ay
Ama artık yazmıyor şu an
- Cevap sahibi1 ay
Neyse illaki dönüş yapacaktır diye düşünüyorum
- Soran1 ay
Ne yapim ben
- Cevap sahibi1 ay
Ona odaklanmak yerine biraz kafanızı dağıtın belki de yeni biri fena olmaz
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Arada gelir basmaya
00 Yorumla - 1 ay
Bekle gelir
01 Yorumla- Soran1 ay
Aynen
- 1 ay
Geçmiş olsun
01 Yorumla- Soran1 ay
Eyw
Alıştımı gelir merak etme
05 Yorumla- Soran1 ay
Başkasıyla konuşuyor bana öyle geldi kıskandım
- Soran1 ay
Seni tanımıyorum
- Soran1 ay
Olmaz kardeşim
Aşk İlişkileri konusunda 23,8b cevap paylaştı. Performansına bağlı
07 Yorumla- Soran1 ay
Nude attım bi tek
- Soran1 ay
Bi de foto
- Soran1 ay
Evet
- Soran1 ay
Ama uzun zamandır konuştum sonra istedi benden
- Soran1 ay
Hür ben 19 o 24
İyi verdiyse gelir
04 Yorumla- Soran1 ay
Verdim baya
- Soran1 ay
İyy midem bulandı şu an
İstediği neydi
04 Yorumla- Soran1 ay
Meme
- Soran1 ay
Nude
İstediğini gerçekten aldıysa gelir.
14 Yorumla- 1 ay
Bide istediğini alıp sabahına engelleyen canım tiplere ne yapmali
- 1 ay
@selinbozkr hadi ordan et seni hak etmemiştir.
- 1 ay
Yürü be ✨️
- 1 ay
@selinbozkr kalp kalp kalp
- Gizli Üye(36-45)1 ay
İstediği başka bir şey yok ise gelmez..
00 Yorumla - 25 gü
Gelir ya umudunu kaybetme
00 Yorumla - 25 gü
Gelmez bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı. Belli olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (31)