Bu hem abartılı değil hemde güzel diye düşünüyorum fikir almak için buraya atmak istedim isteme olduktan sonra nişanları olucak evde

Bu hem abartılı değil hemde güzel diye düşünüyorum fikir almak için buraya atmak istedim isteme olduktan sonra nişanları olucak evde
Bence çok güzel dediğin gibi ne abartı ne çok sade sonuçta yengesin akrabasın benim çok hoşuma gitti yaşına vücuduna uygunsa düşünme al kirmizi elbiseleri seviyorum dişil gösteriyor hoş gösteriyor. Gorumcen neden beğenmedi ki
Herkesin zevki bu arada sen beğendiysen bitmiştir canım özgüvenli bir şekilde giy istedigini❤️
Onunkide benimki gibi ondan öyle demiş yorumun için teşekkürler
Cevap
3Cevap
Bence çok abartı seni istemeyecekler ayrıca çok kısa eşin izin verdi mi şimdi bunu giymene😂 Bence düzgün bir elbise giyinmelisin , yaşına göre, vucudına göre giyinmelisin
22yaşındayım nişan olucak istemeyle birlikte sadece isteme değil
Ne kadar iğrenç bir yorum bu
Neden iğrenç biliyor musun öncelikle eleştiriyi bu şekilde kaba bir şekilde yapman hiç hoş değil. Kizin boyunu bile bilmiyorsun nereden biliyorsun kısa olduğunu fotoda mini bir şey yok. Esinden izin alır almaz verir vermez neden elbise dışında her şeye yorum uaparsiniz anlamıyorum fesatlık mi bu ne yani!
@19ummçıtırımmm yorumunuz için teşekkür ederim yaptığı yoruma takılmadım vücuduma yakışmıcak bişeyi kimse giymez biz bir bireyiz evliyiz diye köle değiliz sonuçta eşime kadar eleştirmiş oda cahil değil sonuçta izin veriyor merakta etmiş😂😂
Dantel detaylarını sevmedim. Etek kısımların da olanlar..
Şu dantelleri beğenmedim ben ya üstü iyi ama
elbise çok güzel ortama da uygun olacak
Giymek önemli değil taşımak önemli olan ;)
milletin aklını alacaksan çok güzel
Güzel yanı
Güzel
Teşekür ederim görümcen hiç beğenmedi ondan kafam karıştırdı
Guzel ❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?