Evet anası sevsin
Yok ya ben severim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yani sen dışında onu herkes sevebilir, böylelerini yanında tutmak sadece senin için zaman kaybı olur. Çünkü bu özelliklere sahip insan saf sevgi nedir bilmez, kendi kurallarına göre yaşar ve kendi fikirlerinden başkasının fikirlerini asla benimsemez. Bu yüzden seni sen olduğu gibi kabullenen, yeri geldiğinden sahiplenen ve kıskanan sana karşı cömert olan birini beklemen daha sağlıklı olacaktır..
Haklısınız
Kurban olduğum Allah bile sevmez kaldı ki anasıı...
Cevap
9Cevap
Burun estetiği olursan alıngan, cimri, ana kuzusu böyle erkekler bile sana böyle davranmaz.
Niye ne varmis burnumda?
Büyük duruyor. Şu saçların, pürüzsüz beyaz tenin, dudakların, gözlerin o kadar kusursuz ki burnunu bir yaptırsan masal prensesleri kadar güzel olacaksın.
Ahahhahaha pekii
Vakit kaybetme. Çok hanımefendi biri olduğun yüz kilometreden belli. Güzelce sevilmek, mutlu olmak senin de hakkın ama maalesef hayatın gerçekleri bu, burnun ciddi bir engel. Ailenin maddi durumu iyiyse özelde uzman bir doktora yaptır, devlette risk alma.
Bak bakalım şimdi büyük mü burnum?
Baktım hala aynı. Lamı cimi yok abini dinle bu adam ilişkiler üzerine çok kafa yordu harcama şu güzelliğini. Çok güzel genetiğin var maşallah bir tek o alakasız burun bozuyor Konya'da bu uzun burun defosu var maalesef
Konyalı olduğumu nereden çıkardınız?
Konya'da yaşıyor olmam Konyalı olduğum anlamına gelmez önce bunu mu anlasanız?
Konyalı olmayan biri hür iradesiyle Konya'da yaşamayı seçmez. Kaçırıldıysan işaret ver
Bencil Narşişt para avcısı empati yoksunu Kadını eli çü, künde abazalar sevsin Ki onlar seviyor zaten 🤣
😅😅😅
Annesi sever evladı sonuçta ailesi yetiştirdi onlar çekmiştir cimri biriyle asla olmaz
Annesi sevse daha uygun.
Annesi de babasi da sevsin
Sevsin 😂
Aynen öyle.~☆👍🏻
Anası sevsin
gereksiz insnlar
Türk erkeklerinden muzdarip türk kızı 🥳
Muzdarip değilim hepsinden
Kötü olanlarından 😂
Evet 😂
Kötüleri boş ver iyilere git onlar eşeklerle evlensin 🤪🤣
Anasida sevmesin