Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Adam Antalya dan beni görmeye İstanbul'a geldi bende isinamiyodum şu an iki gündür oteldeyiz o kişi buradan :)) o yan odada kalıyor guvenemedim yine ara ara kahve yapioz yemek alioz geziorz vs ama yatarken odalarımız yan yana
0
24 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Saf temiz kalmış bir adam masum alışkanlık oldu ve ona üzülüyorum gerçekten saf bir çocuk hep bunu yiyilar kıyamıyorum keşke hiç gitmese
@PrensTarık ya bencede helal ben burada nerede çakal erkek var hep onlara rast geldim bu çocuk çok masum kiyamiyirum ona bişi aldırmak bile istemiyorum eli çok açık ya
Evet gerçekten ben çok itici buldum sıkıldım hep anlayıp durdurdu yeter artık derdim acmaDim çocuk iki gündür aayni oteldeyiz bakır bile değil zaten çok utangaç kirpkirmizi terliyor otelci ile oda parası indirim yaptı düşün çocuğa senin o mahcibeyjn masumlugu için ben senden para bile almam dedi yani herkes sevdi çocuğu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Adam Antalya dan beni görmeye İstanbul'a geldi bende isinamiyodum şu an iki gündür oteldeyiz o kişi buradan :)) o yan odada kalıyor guvenemedim yine ara ara kahve yapioz yemek alioz geziorz vs ama yatarken odalarımız yan yana
Saf temiz kalmış bir adam masum alışkanlık oldu ve ona üzülüyorum gerçekten saf bir çocuk hep bunu yiyilar kıyamıyorum keşke hiç gitmese
Hımm helal
@PrensTarık ya bencede helal ben burada nerede çakal erkek var hep onlara rast geldim bu çocuk çok masum kiyamiyirum ona bişi aldırmak bile istemiyorum eli çok açık ya
Gerçekten sanada helal olsun başkası olsa sönürürdü
Yani mesajdakinden çok daha farklı mı diyorsun?
Kesin demiyorum * öyle
Evet gerçekten ben çok itici buldum sıkıldım hep anlayıp durdurdu yeter artık derdim acmaDim çocuk iki gündür aayni oteldeyiz bakır bile değil zaten çok utangaç kirpkirmizi terliyor otelci ile oda parası indirim yaptı düşün çocuğa senin o mahcibeyjn masumlugu için ben senden para bile almam dedi yani herkes sevdi çocuğu
Aranızda yaş farkı var mı
Adam sevgilim değil normal kankam cidden üzülüyorum gidicek diye çok temiz kalmış ben burada hep illegal ckaal cukal keko kirolarla ugrasmisim
İllegal derken illegal işler yapan tipler
@PrensTarık ben 29 o 32
Peki çekici geliyomu san
Yani canım dene istersen ama güvenme mesafe ol kalabalık AVM yerlerde bulusun
Adam gidicek diye üzülüyorum şimdi khavlafj hazirlicam onu cagircam düşün yani kıyamıyorum başkası olsa bu saatte hayatta zikseler kalkmam
Bekar mı demiltin
@PrensTarık yok kardeşim gibi kankam gibi görüyorum
O zaman etkilemedi ise ilişki olmaz zati
@PrensTarık etkulenmedim evet nedense ama bagjmlilik etti gidicek diye üzülüyorum ama sevgi aşk ben uzagim zaten
Ama o seni arzuluyo olabilir
@PrensTarık evet deli gibi hemde haha hep şeyi kalkik
Bari bi kez yardımcı olsN yazıl y
Yinede bi güzellik yap zorlamak istemem seni
@PrensTarık haha yok ya
Şaka tabi, ben eşimle pek yatamıyorum seks sevmiyo, aksine bende doyumsuzum ama zor durumdayım
Bulusma bence mesajda da sohbet akardı hic akmamis demek
evet mesajda ve gercekte cok farklı şeyler olabilir. ama hic begenmediysen falan bulusma bile. emin olamiyorsan buluşup emin ol
Buluşmadan sonr kanın kaynamazsa bidaha buljşma ama ilk buluşmayı yao
Buluşup görüşmek önemli yani
Evet tabiki önemli
Kanınız niye ısınmadı hanımefendi
Kultur farkı
Deneyip, yüz yüze görüşülmeden farkedilmez
Ya git bir kahve iç nolcak aq
Napican