Selam ben dış görünüşe asla önem veren biri değilim sevgilim de bence dünyanın en yakışıklı erkeği ama ailem çevrem herkes o senden kısa (5-6 cm) yanına yakışmıyor diyor ne yapmalıyım biz evlenmeyi düşünüyoruz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Artık beyazlar siyahlarla evleniyo, herşeyi normalleşmiş. Sanki sevgilin ağır suç işlemiş bir hükümlü. Bence onu kalpten seviyosan ve onsuz bir dünya düşünemiyosan hiç ayrılma.
İnsanlar zaten cahil ve yüzeysel, hiç onları takma. Önemli olan kendini onun yanında iyi ve mutlu hissetmendir.
Bir gün gelir yaşlanırsınız ve sonunda ölüm de var, o zaman ne senin boyundan ne onunkinden bir eser kalır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAilenin estetik algılarına uymuyor diye mutlu bir ilişkiyi bitiremezsin. Yaşlı insanların geri kafalılığına alet olma sakın. Mutluluk öyle kolay ulaşılan bir şey değil. Şimdi anlamazsın ama cahil aileni dinlersen seneler içinde iyi bir ilişkinin büyük şans olduğunu başka erkekler sana öğretir. Ailene de açıkça moruk olduklarını ve kendilerini geliştirmeleri gerektiğini söyle. Kaç yaşına gelmişler hala erkeğin kadından uzun olmasını mecburiyet zannediyorlar. Bu ülkenin insanı uzun boylu diye birine oy verecek kadar omurgasız. Oyuna gelme. Aşka sahip çık.
11 Yorumla
Soran+1 yılne güzel yazmışsın valla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana yakışmıyor diyenler seni çekemeyenlerdir. Bir derdin olsa kimbilir kaçı yanında durur! Bazı insanların ailesi bile evlatlarının başına bela oluyor, mutluluklarına engel oluyor. Seviyorsanız ve birbiriniz için doğru kişiler olduğunuza inanıyorsanız evlenin, kimseyi umursamayın. Mutluluklar dilerim...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYürümez bence devam etme. Tamam çok mükemmel biri olabilir çok seviyor olabilirsin görünüşü de geç ama kadın kendinden kısa erkeğin yanında güvende hissetmiyor ömür boyu onun ablası annesi gibi hissedeceksin bence daha uygununu bulabilirsin yaşın genç.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
42Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kuzenim 168 yengem 180, 4 tane çocukları var. Ona da Allah bilir neler dendi arkasından ama adam olup evine ekmeğini getirip eşine hoşgörü ile yaklaşıp çocuklarına adam gibi babalık yapabilen bir adam. Ben boylarda olsan mesela 158im bende benden kısasını istemem veya bana yakın boyu haklı olarak sende durum değişiyor.
32 Yorumla
Soran+1 yılben 1.75im ya fazla uzunum herhalde tr için
Yürümez kardeşim yürümez böyle bi zeka olduğu için yüzümez sen çünkü diye sevmişsin çünküler bitince bırakırsın veya srvm zsin sen bunu ne aptalca bişey bu
Seviyorsan seviyorsundur aşk sevgi kusurları kapatır ve ayrıca kısa boylu olmak veya engelli olmak veya göz rengi farklı olması ilişkiye de evliliğe de engel değil
Sen ergensin zaten yürümze istersen dünyanın en yakışıklı adamı ile ilişki kur23 Yorumla
Soran+1 yılzaten orada yazmışım doğru okusan anlardın benim çekincem babamın bir şey söylemesi
+1 yılErkek uzun olduğu zaman kadın topuklu ayakkabı ile sorunu biraz çözüyor ama erkeklerin yapabileceği bir şey yok.
Bazı kadınlar engelli olan, ayakları tutmayan adamlarla evleniyor sevdiği için. Çevremde çok örneği oldu. Siz ailenize, çevrenize bakmayın. Seviyorsanız yolun sonuna kadar gidin birlikte.
20 Yorumla
+1 yılAslında yürür fakat toplumun kalıpsallaşmış fikirleri yüzünden çok bunalırsın. Etraftan sürekli bu adam sana göre değil, erkek dediğin uzun olur gibi söylemlere maruz kalırsın. Zor durum, fiziksel özellikler ilişkide önemli diyenler ilk uyumsuzlukta fikirlerini değiştiriyor.
10 Yorumla
+1 yılİnsanları dinlediğin sürece yürümez. Ve onun sana yapacağı en ufak bir yanlışta zaten boyu kısa insanlar bizi yakıştırmıyordu diyerek ondan uzaklaşırsın ve bir kadın olarak söylüyorum insan yanında tipten ziyade boylu poslu sarıldığında güven veren birini arıyor
22 Yorumla
Soran+1 yılama o bana güven veriyor 🥺
- +1 yıl
o zaman tıka kulaklarını sevdiğinle mutlu ol 🙃
+1 yılEl alem her zaman bi kulp bulur ya. Boyu uzun olsa bu sefer tipine laf ederler. Hersey mukemmel olsa bu sefer isini gucunu maddi durumunu sorgularlar. Bu hayati ikiniz yasayacaksiniz kesinlikle kimseye aldiris etmeyin. Ha estetik acidan daha iyi durmak icin ozel gunlerde falan kalin tabanli ayakkabilar kullanabilir slikon tabanliklar var ayakkabiya koyuluyor. Sen de düz giyersin oldu bitti
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkekler icin ayakkabinin icine yerlestirilen ve gorunmeyen topuk yukselticiler var. benim boyum 179 mesela, onlari kullaninca 182 falan oluyorum. bunlari kullansa ayni boyda olurlar. bence gerek yok ama hani ozel bir davet falan olur , cemiyetlerde giyilebilir. abi o kadar sevip begenip evlenmeyi dusunup boyu mu dert ettiniz bi ilgincsiniz
00 YorumlaBu durum senin gözüne batacak mı önce bir iç dünyanı sorgula bence? şu an kulak asmadığın şeylere evlendikten sonra kulak asacak mısın seni üzecek mi?
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi düşünmeye başladığım biri hakkında kim ne derse desin umrumda olmaz. Seninde umrunda olmasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 178 im kocam 175 hiç sorun etmedim ama ondan çok çektim sapkınlıkları bitmedi
13 Yorumla
Soran+1 yılo şey demiş bu kadın bile bana baktıysa herkes bakar. Aşağılık kompleksi kötü bir şey
Cevap sahibi+1 yılEvet cok doğru o yüzden denginiz olmayanlara bakmayın tavsiyem tipsiz kısa erkekler çok aldatıyor bir de parasız olanlar
Cevap sahibi+1 yılCok cevrede gördüm bunlardan
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılEğer dışardan gelen yorumları ya da tafsiyeleri takmiyorsan hiç bir sorun olmaz siz mutluysanız buyun hiç bir önemi yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoylar kaç 5-6 cm küçük bir fark. Etraftakilere bakma.
12 Yorumla
Soran+1 yıl1.70e 1.75
Cevap sahibi+1 yılNormal ya, duyan da 1.80 üzerisin sanacak. Yakın boylar.
Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı. Evlenmeyi dusundugun biriyle bunu hiç onemsememelisin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılEğer bir türk kızıysan aklın kısa saçı uzun olur olmayan aklıyla da hiç bir şey olamaz asla gösterebildigi tek şey vücudu olur
21 Yorumla
Soran+1 yılbu nasıl bir cümle ya A0 türkçe
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoş yapmışlar senin kriterlerini karşılıyorsa 5 6 cm ne önemi var
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan senin begenmen.. Onunla aynı evde bır omur yasayacak sensın. Ne desek bos. Gozune hoş gelmıyorsa devam etmenin anlamı yok. Bazı şeylerde ısrar bır omur boyu mutsuzluk getırır.
00 YorumlaKısa olunca ne oluyor ben çözemedim be bilader. 5-6 cm ne farkettirir karşıdan bakıldığında aynı boyda gözükürsünüz bu kadar basit bu kadar tribe girmeyin boş şeyler bunlar.
00 YorumlaDış görünüşe önem veren biri değilim diyorsun sonra gelip boy problem olur mu diyorsun, Bence kendinle çelişiyorsun.
10 Yorumla
+1 yılSevgilinin kıçı yere degmeden yürüyobiliyosa yürür tabi neden yürümesin
12 Yorumla
Soran+1 yılskskdkdkdmf yürüyor yürüyor 1.70 çok kısa değil
- +1 yıl
He iyi bari
+1 yılSeviyorsan, insanların söylediği şeyleri niye ciddiye alıyorsun? Güzel bir ilişkiniz varsa bırakma sakın!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir ilişkinin ağzına sı, çmanın en etkili yolu başkalarını dahil etmektir.
24 Yorumla- +1 yıl
erkek tarafı kiza laf etttiği an erkekler bitiriyor ama kizlar hep fedakarlık yapıp ailesini karşısına almaya çalışıyor
Cevap sahibi+1 yıl@justlookin5 Zannetmem iki şey var. Ya erkek hiç anlamıyor veya çok bahsetmiyor Sevgilisinden ortamda ya da çokta takmıyor ben genelde bunu gördüm. Fakat söylediğinin tam aksine KS de de bunu yazan kız çok fazla gördüm Aynı zamanda çevremde de Arkadaş doldurmasıyla ayrılan kocasından boşanan çok kadın var. Sap olan hem cinslerinin kıskançlığının kurbanı oluyor ilişkileri maalesef dediğin doğru olsa fedakarlık yapılsa ama YÜKSEK ORANDA KADIN TARAFI BUNU YAPIYOR
- +1 yıl
bir erkek annesi ne derse onu yapar %99.999999. ama kadınlar arkadaşlarını akrabaları ailesine hep isyan eder hayir bana karışmayın modunda bildiğini okur sonra da ailesine döner dinlemediği için pişman olur
Cevap sahibi+1 yıl@justlookin5 O dediğin hanım evlatları için geçerli Annesinin kız çocuğu gibi yetiştirdiği tipler günümüzde onlardan çok var. O yüzden diyoruz zaten o erkek güçlü yetiştirmeli diye aynı zamanda bu tipler Kadından anne tarzı şefkatli sevgi beklentisinde olurlar. Fakat yinede şu kadarıda normaldir Her erkek annesine çok bağlıdır onun kıymetlisidir. Onu karnında taşıyan bakıp büyüten şefkat veren her koşulda yanında olan annesi olduğu içindir. Ancak kendi kararlarını verememek her konuda anneye danışmak sürekli onun yönlendirilmesi ile haraket etmek bu dediğin şeydir. Birazda o da kadın Ben iyi anlayamam o anlar iyi mi kötü mü diye fikrine çok önem verir. Genele baktığımızda Kızların genelde fikirlerden etkilendiğini goruruz ozellikle arkadaş kitlesinden
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkek tarafının ailesi bu kiz çirkin bize yakışmaz dese oğlu paşa paşa annesini dinlerdi emin ol annesini karşısına almak istemezdi ama kizlar hep ailesini karşısına alıp "aşkına saihp çıkan" kişi olmak zorunda
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ɳⲟⲣⲗiɳ %99.99999 böyle :D erkek annesini dinler anne burun kıvırsa onun gönlü hoş etmeye çalışır kiz ise sürekli babaya isyan eder
Cevap sahibi+1 yıl@Krrrrbss almak zorunda değilller kızlar mal olduğu için erkekler yönetiyor ilişkiyi. kızlar da babasınıj burun kıvırdığını anında silse şartlar eşitlenir
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiçbir sıkıntı olmaz söyle vücut yapsın kapatır o açığı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Nne boy takıntınız var be arkadaş boy değil karakter önemli.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılBoy aslında gram önemli değil ama toplum baskısına dayanabilecek misiniz bu önemli.
00 Yorumla
+1 yılKarakteri üzgünsa ve seni seviyorsa kulak asma onlara. Önemli olan senin onu çekici bulman
00 YorumlaAnnem 180 babam 160 rahmetli 60 yıllık evlilik var aşk dolu biz onları örnek aldık
00 YorumlaSeviyorsan güveniyorsan ve mutluysan Gerisi boş. Başkalarini dinleme
00 Yorumla
+1 yılİlişkinin yürüyüp yürümeyeceği kiloya boya saç rengine göz rengine falan bağlı değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Milletin ağzı torba değil ki kapatsın seviyorsan milleti boş ver
00 Yorumla
+1 yılBen istemezdim ama sen seviyorsan yeter önemli olan aşık olabilmek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. benim sevgilim benden kısa ya da benimle aynı boyda olamaz 😂bana göre de yürümez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence cok sevimlisin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😁😁😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅🤣😅🤣😅🤣😅🤣😅🤣😅🤣😅🤣😅🤣🤣😅🤣😅🤣😅🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler 🥲
Cevap sahibi+1 yıl5/6 cok degil ama kafa ve sevgi varsa sorun olmaz.. benle sevgilim arasinda 20 cm var 155 e 175 hic sormadım böyle seyler kendime daha önceki nişanlım 175 . E 175 dik topuklu severdi giyincedebu sefer sen kısa kaldin diye kafayi yerdi
Leyla ile Mecnun musunuz bee
12 Yorumla
Soran+1 yıl🥹 o mecnun da ben leyla mıyım
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiyi yürüten en önemli şeyin boy olduğunu bilmeden nasıl böyle bir ilişkiye başlarsın?😃😃
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki yürümez sorusu bile olmaz bunun olur mu öyle şey ayıp ya 😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılBen 190 kızla 170 erkeği el ele gördüm 🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNasıl duruyor mesela kafası senin nerene geliyor çok mu fark ediyor topuklu giysen felan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılnoluyo kısa olunca anlamadım kadınlar 1 50 boyu var bizler önemsemiyoruz pigme gibi oluyolar biz kadına kadın gibi bakıoruzda kadının bu egosu komplexi nedir
02 Yorumla
Soran+1 yılbirincisi kompleksi değilim ikincisi de 1.75im ben
- +1 yıl
genelleme yaptım ama kadınların bi cogu böyle maalesef sana yakısan 1 90 sen kısayı boş ver
Gizli Üye(30-35)+1 yılGönlüne gözüne hitap ediyorsa kalbine güven veriyorsa gerisini arama, yorulursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kısa olsa ne olacak, anlaşma ve insan olsun yeter
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılYukarıya bakmak zorunda kalmazsin işte
10 Yorumla Devam et biz boyu uzunları da gördük
10 YorumlaKısaca kısa kısa yürür
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılyürür tabiiki neden yürümesin. önemli olan anlaşma
10 Yorumla insanlığına bak boyuna değil o kadar önemli değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kucağına al gezdir sende
13 Yorumla- +1 yıl
Alemsin 😅
Soran+1 yıl1.70 90 kilo adamı nasıl alayım
Parası tatlı gelmiş belli
02 Yorumla
Soran+1 yılsayın asalak ben doktorum babamın almanya’da şirketi var sevgilim de esnaf mal mal konuşma
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılerkek kısa kadın uzun olunca olmuyor bence ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısa erkek daha iyi bence
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsan evlen
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Seviyorsaniz hiç önemli değil bence
00 Yorumla
+1 yılKnk seviyorsan dinleme kimseyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılBunu soran kadın zaten kafada bitirmiştir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılKisa adimlar at sende
00 Yorumla
+1 yılAklı kısa olmasında yeter😉
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Cok kısaysa yürümez
00 Yorumla
+1 yılYürür yürür kafa yapınız uyuşsun
00 YorumlaAlttaki kısa değilse devam et 🤣
00 YorumlaBiraz tuhaf dursada önemli olan kalpler
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz