Arkadaşlar bugün alkolün de dozuyla lisede unutamadığım aklımdan çıkmayan o platonik aşkımı kızı aradım telefon numarasını buldum ve arayıp kapattım o olduğundan emin olmak için o da üstüne bu fotoğraflarda attığım mesajları gönderdi ve beni şikayet edeceğini söyledi ben korkak bir insan değilim fakat çok takıntılıyımdır ben onu aradım ve instagramdandan da 1 gün önce istek atmıştım yarın polise ya da savcılığa giderse beni şikayet ederse sizce hapis yatar mıyım küfür ve hakaret etmedim hicbir sey yapmadım sadece aradım sonra da mesaj attım durumu kurtarmak icin
Platonik olduğum kişiyi rahatsız ettim hapise girer miyim?
Sen bir kere aramissin o 10 kere 😂 inanma bu şikayet ederim laflarına olaki öyle bir durum oldu yanlışlıkla aradım dersin takma bu kadar millet suç işliyor ceza yemiyor sen bundan mi yiyeceksin kaldıki kimse gidip bu tarz şeyler için şikayet etmez
Rahatsız ettim evet numarasını bulup aradım ama ısrarla ettiğimi nereden çıkardınız? Hapise girme olasiligimin olmadığını nereden biliyorsunuz kanunlara göre kadının sözü esastır
Ha ben yanlış anladım resimden ama yine ne böyle bir şeyden ceza almazsın. Ayrıca evet kadının sözü esas da gidip cidden bunun için seni şikayet edecek falan da geç yani.
Biliyorum ceza alincak bir şey yapmadım hakaret tehdit küfür yok hatta durumu toparlamak için özür dilerim yanlışlıkla oldu dedim ona rağmen engelledi ve şikayet edeceğim dedi sizin fikriniz nedir ceza alır mıyım korktuğum için değil hiçbir şey yapmadığım halde hapis yatmak istemiyorum
Evet bu saatte aramam yanlış doğru ama o da bir sürü geri aradi ayrıca ben fotoğrafta paylaştığım gibi özür diledim durumu kurtarmak için yanlışlıkla aradım dedim ve o üstüne ısrarla erkek misiniz? Yarın bu numarayı sikayet edecegim dedi ve bende bana gram ilgi vermeyen bu platonik askim yüzünden hapis yatmak brya para cezası vermek istemiyorum
Dersiniz ki ben kendimi açıkladım zaten yanlışlıkla olduğunu söyledim ama hanfendi beni ısrarla aradı ki onun kafası yerindeydi benim güzeldi ben daha çok rahatsız oldum 😅
Aynen bende onu diyorum belki de yanlışlıkla o numarayı aradım ve insan gibi de belirttim ona attığım mesajta ve soruda da belirttim görüntüleri gormussunuzdur