Gecmisim icin cok pismanim?

Merhaba arkadaslar, ben 1 bucuk sene sevgilimle ciktim, aramizda sadece yanaktan öpmeler ve sarilmak gecti, ve ben istemedigim halde dudagimdan öpmeye calisti. Bir kac ay sonra ama bitirdim iliskiyi cünkü sogudum ondan. Her neyse. Simdi yeni bir sevgilim var ve o eski sevgilisiyle ellesmisler baya. Ama kiyafetlerle. Ben kafayi yedim, kocam olacak adam nasil öyle
seyler yapar. Ama hata oldugunu kabul etti. Sonra bana sordu, sen ne yaptin diye. Bende anlattim, sevgilim tabiki kafayi yedi ve benimle artik ciddi düsünrmedigini söyledi, benimle evlenmek onun icin bir hayalmis ama simdi yok olmus. Baya sinirlendi kiskancliktan bir hal oldu, ama sizcede cok abartmiyor mu? Sonucta ben onun gibi ileriye gitmedim sadece eski sevgilime sarildim ve o yanagimi öptü o kadar. Gercekten napicagimi bilmiyorum. Evlenilmicek kizmiyim ben simdi? Onunla sarildigima felan cok pismanim, allaha cok dua ettim beni affetsin diye. Ama 100% emin degilim seninle evlenecegime, evlenecegim kiz tertemiz olmasi lazim dedi. Ben simdi pis mi oluyorum. Allahim ya.. bu benimle oyun mu oynuyor?
Gecmisim icin cok pismanim?