Kişilik & Karakter Benim bu geç kalma huyumu napcaz ya? Cherryboom00 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sürekli bir yerlere ya geç kalıyorum ya da son dakika yetişiyorum. Bazen bundan dolayı kaçırdığım şeyler de oluyor. Bu huyumu düzeltmek için napmam lazım? Güncellemeler1 yıl Ben niye bu kadar dağınık bi insan oldum. Genel olarak hayatım dağınık. Benim bu geç kalma huyumu napcaz ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
NdHarum Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Saatini ileri al bi 15 20 dakika öyle kullan 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 174,3b cevap paylaştı. bence alarm kurun 0 1 Yorumla Cherryboom00 1 yıl Kuruyom çalıyo birazdan kalcam diyom bi bakıyom saat geçmiş
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sirf bu yüzden sınıfta bile kalmıştım ama hala akilanmadim her yere geç kalıyorum çözümü bulamadım 0 0 Yorumla
Mehmet09876 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 70% 1 yıl Şu an geç kalmak üzereyim yetşşeyim bi önce😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Erkek olsan geç gelmen kötü olmazdı 0 5 Yorumla Rukuyejeiwkqkja 1 yıl Ne alaka kızlar geç kalamiyor mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Rukuyejeiwkqkja Geç Kalmak /eşit değildir/ Geç GelmekOkuma özürlüsün ama gelip başkasının yorumuna salçasın Yorumla Rukuyejeiwkqkja 1 yıl Ya sabır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Rukuyejeiwkqkja Defol git yahu.. Yorumla Rukuyejeiwkqkja 1 yıl Tamam canım en güzel Türkçe bilen sensin en iyi okuyan sensin tamm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Saatini ileri al bi 15 20 dakika öyle kullan
bence alarm kurun
Kuruyom çalıyo birazdan kalcam diyom bi bakıyom saat geçmiş
Sirf bu yüzden sınıfta bile kalmıştım ama hala akilanmadim her yere geç kalıyorum çözümü bulamadım
Şu an geç kalmak üzereyim yetşşeyim bi önce😁
Erkek olsan geç gelmen kötü olmazdı
Ne alaka kızlar geç kalamiyor mu
@Rukuyejeiwkqkja Geç Kalmak /eşit değildir/ Geç Gelmek
Okuma özürlüsün ama gelip başkasının yorumuna salçasın
Ya sabır
@Rukuyejeiwkqkja Defol git yahu..
Tamam canım en güzel Türkçe bilen sensin en iyi okuyan sensin tamm
Aynı ben
İşten çık