Ya ben ozaman 2014 yilindan basediyom ozaman hersey daha masumdu.. o zamam facebookda buldum. Gorucu usulu kendin fark etmiyo ki hangisinde mutlu olabilecegini insan o nceden bilemiyorki
burada hersey kağıt kürek Çevremde türklr var turkiyeden getirdiler zorluk cektiler turkiyeden gelen cok az zorluk cekiyor Avrupada yasiyan icin cook zor
Kağıt kürek bitmiyor avrupada Ablam turkiyeden biriyle evlendi herseye o koşuyor Ve enisdem dil bilmiyor 5 sene burada Herseye ablam bakiyor Bazi turkler avrupaya ayak uyduramiyor bile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Anadoluda var avrupada yok :)
Ne diyorsun?
Kardesime ayarliyam seni
Nerde
Hollanda?👀
bende avrupadayim
Kac yasidan kardesin
28👀
aslen nerelisiniz
Iyi biri mi kötü mü? Sanaldan da nerden bilecem ya
Kotu🤣 saka yaptim kiz. Gene anlamda iyi ama kiz konusunda kotu o huyunu bir birakamadi gitti.. elazigliyiz palulu
O yuzden elin kizina kiyipta erkek kardesime ayarlamam😆
Kürtsün degil mi
Neden evlenmiyor ki dogru dürüst birini bulupda
Ay Tesekürler canim😂😭😭
Evet , nasib bakalim
Hayirlisi evet Sen evlimisin peki
Evett canisi
ben nasil bulcam ya nasil tanisdin esinle?
herkes evleniyor etrafimda
Facebook🤣
nisanli vs ben bekar okuyorum daha
nasil güveniyon sosyal medya
Bana ne tavsiye edersin görucu usulu? Kendim bulmak mi
Ya ben ozaman 2014 yilindan basediyom ozaman hersey daha masumdu.. o zamam facebookda buldum. Gorucu usulu kendin fark etmiyo ki hangisinde mutlu olabilecegini insan o nceden bilemiyorki
Anladim dogru diyorsun 2014 zamanlari daha masumdu insanlar
Biz kimlere denk gelcez hic bilmiyorum korkuyorum bi yandan.. hersey daha zorlaşdı simdi evlenmek
Neden Avrupa
Avrupada yasiyorm
Türkiye’den olsa Avrupa’ya götürsen öyle olmuyor mu
Oluyor ama ugrasmak gerekir zor
Zorluğu o çekecek sen çekmiyorsun ki dil öğrenecek iş güç aile kurmaya çalışıcak yabancı ülke vs.
avrupayi bilmiyorsun
Bilmediğim için rahat yorum yapıyorum zaten bilgi verirsen aydınlanmış oluruz
burada hersey kağıt kürek
Çevremde türklr var turkiyeden getirdiler zorluk cektiler turkiyeden gelen cok az zorluk cekiyor
Avrupada yasiyan icin cook zor
Kafamı karıştırdın. Türkiye’den gelen zorluk çekmiyor kolay diyorsun ama avrupdakiler için zor mu oluyor bunu mu demek istiyorsun
Kağıt kürek bitmiyor avrupada
Ablam turkiyeden biriyle evlendi herseye o koşuyor
Ve enisdem dil bilmiyor 5 sene burada
Herseye ablam bakiyor
Bazi turkler avrupaya ayak uyduramiyor bile
Kusura bakma bir şey demek istiyorum. 5 senedir orada ve dil bilmiyor sende enişten m*l olma ihtimali var mı?
Sen nerdensin
Avrupaya giderek
Avrupadayim zaten
Bulamıyosan senin sorunun
Bi susarmisin sanki sen buldun
Benim ihtiyacım yok ki
tabi senin ilgiye sevgiye evlenmeye ihtiyacin yok tabi tabi seni burdan 5 sene sonra bi kadin istiyorum hayatimda demeye başlasn
Hepsine ihtiyacım var, Avrupa da yok sadece
avrupadamisin sen
Değilim de olmayı isterdim