Fransada yasiyorum Ama dini degerlerede onem veriyorum. 25 yasina geldim Ama kafama gore birini bulamadim bir turlu.. y’a cok gerifakali ve sinsi oluyor burdaki turk erkekler ya da yabancilar daha hosgurulu durust Ama inancsiz oluyorlar... ne yapacagim bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Fransiz bir erkekle mi evlenmek istiyorsun? Biliyorsun fransizlarla biz türklerin arasinda çok büyük bir kültür farki var
Aslinda alman da olabilir fark etmez Ama zaten Bende burada dogup buyudugum icin cift kulturde buyudum
Her zaman en iyisi kendi milletinden birisiyle evlenmek.
Ne kadarda fransada dogup büyüsen zorlanirsin emin ol.
Ailen içinde zor olur
Anliyorum iste Bende bilmiyorum y’a burada ki turk erkeklerinide sevemedim hepsi icten pazarlikli fesat aldatmaya meyilliler en azindan yabancilar daha sadik oluyorz
Emin misin fransizlarin daha sadik olduguna 🤔?
Tanimasam inanacaktim bu dedigine 😂
Valla inanirmisin oyleler gercekten sevince ve doymus oluyorlar birde
Inanmiyorum çünkü onlari en az senin kadar bende taniyorum. Sürekli çorap degistiri gibi sevgili degistiriyorlar. Evlenmeden birlikte oluyorlar falan filan
Fransa diğer avrupa ulkeleri arasında aldatmada rekoru elde goturuyor guven 0
Evet y’a maalesef
Başka coğrafyadan olsa tamamda avrupadan bi cacık olmaz sadakat diye kavram yok
10 11 tane ayeti ezbere biliyorum. Kuranın Türkçe mealini 5 6 defa okumusumdur. Dini cok iyi biliyorum. Şansım olur mu seninle yeterli mi bu kadar bilgi :/ 😄
Hahah masallah Ama ben cevremden birini isterdim
Eee yanina alirsan bende senin cevren olurummm 🥲 Saka bir yana biktik bu hayattan alın bizide avrupaya ölüp gidiyoruz buradaaaa. İlgilenirsen cv'mi birakayim burayaa 😄
Hahah yazik y’a 😅 Ama bence herkes ilk once oldugu yerde mutlu olmayi bilmeli tabiki ekonomik sorunlarinda farkindayim bunu derken
Ben burada yeterince mutlu oldum. Birazda avrupada mutlu olalim bee😄😄🥲
Istiyorsan calisacaksin hicbirsey bedavaya olmuyor maalesef
Bu gurbettekilerde bizi yatiyor saniyor. Siz orada butun izinleri kullanirken biz burada daha az izin kullaniyoruz. Siz orada 6 saat çalışırken biz burada gunde 10 12 saat calisiyoruz. Siz orada az çalışıp emeğinizin karşiligini daha cok alirken, biz cok calisip emeğimizin karşılığını az aliyoruz.
Sen insanlık gösterene bak dindarlık kısmına Allah bakıyor.
Y’a tabi herkesin hatasi olabilir Ama onemlisi anlastigim biri olsun ve ayni dini limitlerimiz olsun
Din vicdan işidir. Haddinden fazlasına girersen yanlış yolda olursun.
Haklisin ben extremist degilim zaten orta biri olsun yeter, sadece sigara ve alkol kullanmasin tek onemli limitim bu.. Ama sanki cok sey istiyor gibiyim
Makul isteklerin var ama tabi oralarda zor olabilir alkol kısmı özellikle... Tabi nasip te varsa gelir bulur yoksa da orasını ben bilmem
Aynen y’a InsaAllah vardir nasipte 😀
Bence Türkiye'den bulup oraya götür şey gibi oluyor bu dedim köyden gelip şehre getiriyorsun ya mesela sen de Türkiye'den Fransa'ya götür orada yanına aldığın için şey yap hahaha
Bence iyi fikir degil 😄yani burada cok ornek gordum alismak, is bulmak felan zman aliyor ve ayni kulturde buyumedigimiz icin anlasmakta zorlukta olabiliyor
O zaman bir şeyleri artık kabul edeceksin kültür farkı dediğin sanki Fransızların en büyük kara lekesinin tuvalet olduğunu biliyorsundur neyin kültürü parfüm neden bulundu zannediyorsun ahahaah ama yaşın daha genç ya orada ne yapıyorsun gerçi Fransa'da
Ben fr de dogup buyudum benim icin musluman olmasi onemli fakat fransiz mantigiyla buuyudul kinusma tarzi dusunme tarzi felan
Ağır konuşmak istemiyorum sana da değil zaten yanlış anlama ama Fransızların en iyi yaptığı şey savaşlarda Beyaz bayrak açıp teslim olup genelev işletmektir adamların tuvaleti yoktu poşete koyup sallayıp dışarı atıyorlardı bu bir gerçek yani Fransız kültüründen ziyade ne bekliyorsun ki beyefendi sabah 8 çay içip Fransız restoranında yemek yiyip bir Fransız gibi romantik aşık olup Fransız öpücüğü kondurup Fransız yemeklerinden mi yemek
Ben ortada çok büyük bir kültür göremiyorum adapte olacak adamların balgamı bitse Fransızca diye bir dil kalmayacak zaten
Y’a sadece kafa yapisinda daha ince dusunceli olanlari var turk erkeklerine gore, ve ayrica turklerin kulturel orf ve aderleri mesela evlilikte bana hic hos gelmiyor, kotulemek icin demiyorum Ama bana uymuyor.. daha ozgur hossedrim diye dusunuyorum yabanci biriyle Ama tabi musluman olmali
Bilemiyorum ama sana başka bir şeyle ilgili bir şey sormam lazım bana m4s1j 4trmsin
? korkulcak bisi yok fransa ile ilgili bisibsorucagim
burada sor ben ozel mesaj konusmuyorum
Buradan sorabilecek bir şey olsaydı buradan sorardım değil mi akıllı seni neyse boş ver ya aman bir yaralı parmağa işemeyin
Buradan sorulmayacak bir soruysa zaten cevap vermezdim akilli beyefendi. Neyse Iyi geceler
Bana boş konuşma özel bir şey soracağım belli ki özel bir şey söyleyeceğim bozuk zihniyetinizi kendinize saklayın belki sağlık belki hastalıkla ilgili anlatabildim mi gerçi kime ne anlatıyorum Fransa'da doğuyor büyüyen bir insan Türk bile değilsin Fransa'da doğup büyüdüğün için Fransız gibi olmuşsun işte neymiş orada zaten cevaplanmayacak da zaten cevaplamazmış hadi ya ben başka bir Fransız bulup sorarım gerek yok Rüya müslümansınız
Belki sizdende daha turkum bilmeden konusuyorsunuz ve ben doktor degilim
Benden daha Türk olamazsın emin ol soy ağacımın her bir zerresini araştırdım ayrıca ben örnek verdim ne kadar düz kafa bir mantık insansın sen Allah'ım bu saatten sonra yalvarsam ben sormam birkaç tane örnek verdim tutup parasından çekip ona göre kendine yorumlayıp kafanda kurup cevap vermesin Allah'ım sen evlenme ya senin soyun lütfen çoğalmasın çünkü çocuklar zekanın yüzde yetmiyor peşinde anneden alıyor bunu yapma
Hahaha ne kadar komiksin y’a bu kadar kudurma bence😂😂😂🤣🤣🤣😂
Kudurmuyorum bilmem ne anlatır gibi anlatıyorum ki anla diye
Dini değerlere önem veriyor ama sevgili yapmanın haram olduğunu bilmiyor.
Biliyorum Ama limitler olacak ve ciddi bir’iliski dusunuyorum
Peki.
bende Türk Hristiyanım gavur kız arıyorum yok
😂😂troll gibisin, turk hristiyan genelde turkiyedeki turklerde cok az
evet biliyorum neden trol olayım müslüman bir ailede dogdum büyüdüm ailemde herkes müslüman zaten? ben din degiştirdim ne diyorsun
hatta babam yediremiyor bana kız falan bakıyolar
Anladim o zman kolay gelsin sanada )
trol lafının anlamını ilmem aslında ciddiyetsizlikten hiç hoşlanmam söylenen herhani bir anomaliye trol yapma şaka yapma demek ergen huyu herrhalde
Hayir genelde burada dalga gecen cok oluyor ve oyle dusundum bende
Az bekle geleceğim avrupaya bul beni
Aramaya devam et
Off yok sanki
Konuşmak istermisin
ehli kitapım Elim yüzüm düzgün bir dene istersen
Ahahah
ciddiyim ya dm gel
Ben burada kimseyle tanismiyorum sadece fikir soruyorum😄
ya bak gel çok mutlu olcaz İnan bana
Hahah evet Bende hayati toz pembe gormek isterim ☺️
ya gel bak vallaha pişman olmazsın ddghj
Hskskdkdkkd
gülme ya gel hadi
Ucuyorul geliyorum bekle beniii desem olur mu?😃🤣🤣🤣🤣
olur valla beklerim
Bize giren cikan yok reis kafana gore takıl
Anlamadim
Çıkar nasibin.
ben de avrupadayım
Herkes avrupada burda😄
aşağıdaki arkadaş 10-11 tane ayet biliyormuş biraz zorlasa 20 ye tamamlar bence onu la :DD
Ahahah hersey ayet ezberlemekle olsaydi kolay olurdu 😂😂
akıllı kızsın, sevdim seni :D memleket neresi yozgat mı afyon mu merak ettim :D
Hahah bilemedin sivas 😅
Hiç sivaslı arkadaşım olmadı nasıllar hiç bi fikrim yok :D bana biraz ürkütücü bi garip geliyo sivas :D
Urkmen normal kangal kopekleri ile taniniyor Sivas 😄s’en nerdlisin
aklıma komik bir şey geldi ama kızarmasın bilmiyorum :'D :D :D
Ne olduguna bagliz
bi espri bi atasözü galiba. Bu arada ben de karslıyım :D
Memnun oldum hangi ulkedesin peki
türkiye siz fransaydı galiba, ben de memnun oldum sanırım :))
noldu ya, memnun oldun sonra yazmadın