Sorarsan seni kaybetmemek için yaptıysa da yapmadım diyecek. Kızla konuş, ne olmuş nasıl olmuş öğren. Varsa mesajlar vs iste ondan. Sonra bi karar verirsin.
Çok kısa bi süre bu. Henüz tanımadan, karakteri/kişiliği hakkında fikir sahibi olmadan apar topar sevgili olmuşsun. Sen dinle beni, dikkat et. Kızla da mutlaka konuş. İyice anlattır ne olup bittiğini.
Konduramaman gayet normal. Ön yargıyla konuşma kızla. Anlamak için dinle onu. Ve mutlaka tavırlarına, yaklaşımına dikkat et. Bu ikisi çok şey anlatır sana dikkat edersen.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yapmaz deme. Yapmaz diyenlerin neler neler yaptığını görüp duyuyoruz. Dikkatli ol, tedbiri elden bırakma.
Nasıl ne yapıcam ben şimdi
Sorarsan seni kaybetmemek için yaptıysa da yapmadım diyecek. Kızla konuş, ne olmuş nasıl olmuş öğren. Varsa mesajlar vs iste ondan. Sonra bi karar verirsin.
Hm anladım teşekkürler
Ve bu durum çözülene kadar buluşma onunla. Bişe sormak isterim. Ne zamandır hayatında bu kişi? Tanıştıktan ne kadar zaman sonra sevgili oldunuz?
Okulda tanıştıl ilk okul açıldığında. Önce arkadaştık sonra sevgili olduk
Buluşmak isteyince neden gelmiyorsun diycek ama 😐
O süreç ne kadar zaman sürdü işte? Tanıştınız, ne kadar zaman sonra sevgili oldunuz?
Bi bahane bulursun buluşmamak için. Çokta önemli değil. Senin güvenliğin çok daha önemli.
Birkaç hafta sonra sevgili olduk
Çok kısa bi süre bu. Henüz tanımadan, karakteri/kişiliği hakkında fikir sahibi olmadan apar topar sevgili olmuşsun. Sen dinle beni, dikkat et. Kızla da mutlaka konuş. İyice anlattır ne olup bittiğini.
Tamam yarın konuşurum ama bence olmamıştır öyle bir şey
Konduramaman gayet normal. Ön yargıyla konuşma kızla. Anlamak için dinle onu. Ve mutlaka tavırlarına, yaklaşımına dikkat et. Bu ikisi çok şey anlatır sana dikkat edersen.
Ben kıza biraz çıkıştım ajsjdh sen ne diyorsun yalancı falan dedim
Yalancı olduğunu nerden biliyodun da öyle dedin ki? Bilmiyorum farkında mısın ama sen o çocuğa çokta güvenmiyosun.
Ya of öyle deme
Aslında sandığın kadar da sevmiyosun değil mi? Hadi itiraf et bakalım 😉
Sevmesem neden onunla olayım ki ayrılırdım.. 😑
Tabiki 😊
Hiç sevmiyosun demedim ki. Sandığın kadar sevmiyosun dedim. Fark var 😊
Yapmış olabilir kimseye o kadar güvenme ama istersen sor
Sormalıyım galiba
Muhtemelen yalan diyecek ama kızla yüzleştirebilirsin ya da kanıt isteyebilirsin
Yüzleşse nolucak ki
Kanıt da yoksa falan napicam ben hep şüphe duyamam kii 🙁
Yalan söyleyip söylemediği anlarsın
Yalan söylüyordur zaten
Yanında biber gazı bulundur taciz etmeye filan kalkarsa sikarsin üstüne
Yuh 😔
Yapmayacağını nerden biliyorsun Annen mi baban mi kimseye güvenme bu dünyada biri durduk yerde beni tac*Z etti diye yalan söylemez
Konuşucam sevgilimle bunu 🙁
Adam sana yaptım mi diyecek sorsanda kız neden bu konuda yalan söylesin
Bilmiyorum ki ama napicam ben şimdi biri öyle dedi diye ayrılamam
Bence doğru diyor
Nereden biliyorsun
Tm olarak ne ıstıyon
Bilmem
Ona ceza vermek mi ayrılmakmı
Hiçbiri.. ona güveniyorum
Kanıtlasın
Nasıl kanıtlasın ki
Bilmem artk