• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Aşktan kaçan insanlara neden aşık oluruz?

BiBilen

Klinik Psk. Burcu Koray
Klinik Psk. Burcu Koray Takip Et
Psikoloji
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
35
Yapay Zekaya Sor
Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ZırhıPaslıKahraman
    ZırhıPaslıKahraman Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

İnsan canını daha önce yakan bir şeyden uzak durur. Eğer birisi aşktan kaçıyorsa dili yandığı içindir yani tecrübelidir. Kadınlar da ekseriyetle hayat deneyimi olan erkekleri çekici bulduklarından bu tip insanlar kendilerine daha cazip gelebilir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Need4Read
    Need4Read Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    +1 yıl

Bu durum, artık bana evrenin kısır döngüsü gibi gelmeye başladı. Yani etrafıma bakıyorum, yana yakıla aşk arayan insanlar, hep bir şekilde yalnız kalıyor ya da ilişkileri uzun ömürlü olmuyor. Bunun yanında aşk arayışında olmayanlar, hatta halihazırda ilişkisi olanlar sürekli yeni fırsatlarla karşılaşıyor ve iyiler iyilerle asla bir araya gelemiyor. Yani bir nevi, bir ilişkide hep bir üzen ve üzülen denklemi kurulmuş gibi hissediyorum. Bu kaderimizin bize bir oyunu sanırım.. 🙂🙂

1
    3 Yorumla
    • Klinik Psk. Burcu Koray
      Klinik Psk. Burcu Koray
      +1 yıl

Tam da bu yüzden ilişkiler bu kadar karmaşık. Çünkü kendimizi tanımıyoruz!. Kendini tanıma süreci, kişinin kendi değerlerini, ihtiyaçlarını ve sınırlarını anlamasıyla ilgilidir ve ilişkilerde sağlıklı dinamikler ancak bu evreden sonra gelişebilir... Bunun için bir adım atmaz isek, bu kısır döngüde takılı kalırız. Ve bu süreçte yaşanan hayal kırıklıkları, kişinin kendine güvenini zedeleyerek kendini tanıma sürecini daha da karmaşık hale getir. O nedenle işe kendimizden başlamalıyız.
      1. Kuralımız kendimzi tanımak;
      Kendini tanıyan bir birey, kişisel değerlerini daha net bir şekilde belirleyebilir. Değerler dediğimiz şey aslında, kişinin yaşamını yönlendiren temel inançlarI ve önceliklerdir. Bu değerlerin farkında olursak, ilişkilerinde hangi değerlere ve prensiplere önem verdiğimizi anlayıp, yanlış kişilere çekilmeyiz Dolayısıyla, uyumlu ilişkiler kurmak daha mümkün hale gelir

Diğer önemli nokta ise, kendi İhtiyaçlarımızı tanımlayabilmek. Kendini iyi tanıyan bir birey duygusal ve psikolojik ihtiyaçlarını iyi tanımlayabilir ve ilişkilerinde hangi tür davranışlardan ve etkileşimlerden beslendiğini ve hangilerinin kendisini tatmin etmediğini anlayabilir. Haliyle duygusal ihtiyaçlarını karşılayabilecek sağlıklı ilişkileri seçme ve sınırlarını belirleme konusunda daha yetkin olur.

.

Yorumla
    • Need4Read
      Need4Read
      +1 yıl

Burcu hanım, söylediklerinizde haklılık payı var, yok değil. Ancak göz ardı ettiğinizi düşündüğüm bir nokta da var. Hayat öyle bir yoldur ki bu yolda tek başımızayız. Verdiğimiz doğru kararların da yanlış kararların da sonuçlarına yine kendimiz katlanıyoruz fakat hayatta sizin belirttiğiniz istek, ihtiyaç ve karakter gibi üzerinde düşünerek ve çalışarak değiştirebileceğimiz ve geliştirebileceğimiz değişkenler varken bir de müdahale edemediğimiz kısım var. Halk arasında buna kısmet, kör talih gibi isimler verir. İşte buna yapabileceğimiz pek bir şey yoktur bence..

Yorumla
    • Need4Read
      Need4Read
      +1 yıl

EİG için teşekkürler Burcu hanım..

Yorumla
  • ooYakışıklı
    ooYakışıklı Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Bazı kadınlar duygularına karşılık alabilmek için hırs yapar bu da aşk değildir. kendinden ödün vermeye başlar. Taki karşısındaki kişi onu isteyene kadar.. Düşünsene seni kolay kolay biri red etmiyor ama ben ediyorum. Seni kabul edeni değil de neden bu adam beni kabul etmedi neden bana yazmadı diye kafanın içinde kurgular yaratıyorsunuz. Yormaya yorulmaya hiç gerek yok bence net olmak her zaman iyidir.

0
    0 Yorumla
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Çünkü zor olan kolay olmayan şeyler bizi daha çok çeker ve cezbeder herkes ulaşamadığının delisi tırmanamadığı dağa hiç gitmediği bir ülkeye aşkta böyle bir şey en acı verecek olanı en olmayacak olana gider gönül koyar.. belkide bu biraz acının duygularımızı daha harlamasındanda kaynaklı olabilir..

1
    1 Yorumla
      Klinik Psk. Burcu Koray
      +1 yıl

Evet farklı bir bakış açısı. İnsanlar, zorluklarla karşılaştıklarında bunları aşma isteği duyarlar çünkü oradan gelen başarı duygusu ile özsaygılarını artırabileceklerini düşünürler.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

14

Cevap

17

Cevap

• emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı.

Mıknatıs gibi çekiyor parodaks bişey bu aşk denilen illet. Ummadık yerde ummadık kişiye aşık olabiliyorsun.. Güzel çirkin bakmaksızın. Bir bakışı bir gülüşü bir hareketi ile. Aşk çok tehlikeli bir duygudur.

1
    0 Yorumla
  • Nurcannehir
    Nurcannehir Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

Herkese merhaba ben 18yaşındayım yks sınavına hazırlanıyorum ama geçen yaz Öz kardeşime kurduğum cümle hayatımı mahvetti şu an intihardan başka çözümüm yok ecelim geldiğini
    hissediyorum çözümü yok gibi görünüyor ama size de anlatayım belki intiharın kıyısından bu site kurtarır bu arada psikiyatrik tedavi görüyorum ama aşağıda anlatacaklarım aklımdan çikmiyor
    Yazın deprosyandayım namaz kılmıyorum dinî bırakmışım ateistim ders çalışmıyorum tuvalet banyo yemek dışında yataktan kalkmayan biriydim bir gün ünlü bir kişi olan Zendayanın eşcinsel öpüşme videosunu gördüm ve bende denemek istedim bendrn 2 yaş küçük olan kardeşime Kardeşim canım çok çekti öpüşelim mi dedim o an yüzündeki ifadeden dünyasının yıkıldığını anladım gözleri doldu çocukluğumu mahvettin az kalsıngüvenliği çağıracaktım gözümden çöp bile değisin dedi sen müslüman değil misin bu Allah a inanmıyor musun dedi
    Benim kafa o an dank etti bir abla kızkardeşine nasıl böyle bir şey diyebilir dedim utandım yerin dibine girdim onlarca kez helallik aldım affedildim hakkını helal etti ama ben kendimi affedemedim bir türlü çünkü insanlığa sığmaz
    Şimdi kısaca ailemin ahlakından bahsedip fikirlerinizi almak istiyorum
    Ailem için cinsellik tabu erkeklerle konuşmamız çok kötü bir ara 4. sınıftayken mahalledeki erkeklerle yaşalrı 7 ve 8 takılıyorum diye babamdan herkesi gözü önünde tekme yemiştim erkek kuzenimle İstanbul'da mahallede gezdiğim için bir sürü fırça yemiştim eski sevgilimle annem bizi konuşurken yakaladı bana dünyanın tehdidini etti
    Babana derim bir daha görürsem diye korkumdan sevdiğim sevgilimden de ayrılmıştım Kısacası ailem sadace ev okul şeklinde meslek kazanmamızı isterler ve hiçbir şekilde erkeklerle aşk muhabbeti yapmamızı istemezler sizce Öz kardeşime böyle demem bastırılmış duygunun sonucu mu yoksa ben bir orkide çocuğumuyum ve kendimi öldürmelimiyim ama dudaktan dudağa öpüşmedik Allah razı olsun red etti red etmeseydi kesinlikle kendimi öldürürdüm ya da midem bulanır kendimi geri çekerdim

0
    0 Yorumla
  • VaroluşsaL-Sancı
    VaroluşsaL-Sancı Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Kendisi ve geçmişiyle henüz barışamamış kişilerin aşklarını yönelltiği kişilerden ziyade hissettikleri duyguya olan arzularından ötürü bu tarz imkansız aşklar varolur. Bu gibi durumda olanlar için meselenın, o kişiye ulaşıp aşkı neticelendirmek değil, kavuşamamanın ızdırabından doyum çıkarmaktan ibaret olduğunu düşünmekteyim.

1
    1 Yorumla
      Klinik Psk. Burcu Koray
      +1 yıl

İmkansız aşklara yönelmenin arkasındaki motivasyon genellikle, aşkı neticelendirmek değil, kavuşamamanın ızdırabından doyum çıkarmaktır. İmkansız aşklar, kişinin duygusal ihtiyaçlarını karşılamadığı halde, duygusal bir çıkış veya kaçış noktası olarak görülür çoğu zaman. Bu tarz kişiler, gerçek bir ilişki kurmaktan ziyade, duygusal bir boşluğu doldurma veya geçmişteki acılarından kaçınma arayışı içindedir. Genellikle doyumsuzlukla ve duygusal çöküşle sonuçlanır çünkü temel ihtiyaçlar gerçek anlamda karşılanmaz.

Yorumla
  • DorothyBabe
    DorothyBabe Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Geçmişte yaşanılan travmalar bazı insanları inkansıza aşık olmaya itiyor. Veya aslında aşık olan kişi de ilişki istemiyor bu yüzden kendisi gibi ilişki istemeyen kişilere çekiliyor. Bunu yapan bilinçaltı olduğu için ise kişi bunu fark etmiyor

1
    1 Yorumla
      Klinik Psk. Burcu Koray
      +1 yıl

Gerçek ve sağlıklı bir ilişki, öncelikle kişinin kendi içsel yaraları iyileştirmesi ve kendi değerini anlamasıyla başlar.

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ya aslında şöyle düşünüyorum aşkım çok önemli bir şey olmadığını bilmek bir farkındalık mı bu güzel bir şey bu aslında çekici bir şey.

Aşk sevgilini deprem hali depreme çok fazla kıymet vermemek gerekiyor çünkü deprem gelip geçici bir durum tabii ki şatafatlı ama aslolan sevgi.

Aşktan korkan insanlar da var asla aşktan ziyade mutluluktan korkan insanlar çünkü mutsuzluk normalleşti. Normalleşen her şey bize kolay ve yakın geliyor ama anormaller her şeyden de korkuyoruz. Gerçi mutluluk gerçek sevgi anormal ve istisnai bir durum haline geldiği için insanlar korkuyor.

Aşka inandığın an tarafıysa onu inandırmak için belki daha çok aşk aşık oluyor daha çok kendini veriyor 10 o sevgiyi hissetmesi için daha çok seviyor yani sevgisizlik korkusunu almak istiyor ama onu yaptıkça belki karşı taraf daha korkuyor.

0
    0 Yorumla
  • FeshiMüna
    FeshiMüna Takip Et
    Guru Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Değil mi var böyle bir şey. Sanki onu inandırmak istiyoruz güzel günlerin var olacağına belkide bir yerlerde birilerinin kahramanı olmak istiyor.

0
    0 Yorumla
  • Benzersiz_zevkler
    Benzersiz_zevkler Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl

Kaçan kovalanır derler.
    İnsanlar elde edemediği şeyleri elde etmek için inat ve gurur yapar bu yüzden peşinden koş babam koş

0
    0 Yorumla
  • YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Güven kalesi gibi gelirler. Hiçkimse ile işi olmayan kendi halinde bir insan olarak algılarız

0
    0 Yorumla
  • sergioxxxx
    sergioxxxx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.

Saygısızsiniz da ondan aşktan kaçana aşık olunur mu

0
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı.

Cool gelirler, tabi ki bu tavırları düzeldiği anda tüm çekicilik yok olur gider.

0
    0 Yorumla
  • AELORA
    AELORA Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 76%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.

Elde etmeye çalışmak her zaman insanı cezbeder. Uğraş seviyoruz manyağız

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kaçan kovalanır, sonra suskun insanları karizmatik old düşünürüz vb şeyler, çok da önemli bişi değil sonuçta bir sanı

1
    0 Yorumla
  • hear04
    hear04 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    +1 yıl

çünkü ulaşılması zor olan şeyler için daha çok uğraşırız.

0
    0 Yorumla
  • key_06
    key_06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    +1 yıl

Ulaşılmaz olanı seviyoruz maalesef ben de yaşadım aynı şeyi ama ikna ettim 15 yıl aşk yaşadık

0
    0 Yorumla
  • Okumalı_İnsan
    Okumalı_İnsan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Sanırım zora ulaşma çabası ya da kaçan kovalanır meselesi

0
    0 Yorumla
  • erola9247
    erola9247 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

insan psikolojisi olmayanı oldurtana kadar isteriz. Olunca da tadı kaçar kıymet bilmeyiz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Gerçekten öyle arkadaşım aşk arıyor kimseyi bulamıyor ben kaçtığım için peşime takiolar şu an anladım

1
    0 Yorumla
  • Furkabkayaw
    Furkabkayaw Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 43%
    +1 yıl

Dahada acarsani makale olarak okuyabilirim

0
    2 Yorumla
      Klinik Psk. Burcu Koray
      +1 yıl

Yazmış olduğum kısa makaleye buradan ulaşabilirsiniz.
      www.psikomood.com.tr/asktan-kacan-insanlara-neden-asik-oluruz

Yorumla
    • Furkabkayaw
      Furkabkayaw
      +1 yıl

Okudum güzel yazmissiniz elinize sglwglik efendim

Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Kaçan kovalanır da ondan

1
    0 Yorumla
  • Vicdanlıyım
    Vicdanlıyım Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Bu soruya sizin cevabını nedir?

0
    0 Yorumla
  • HayalsizDasporav
    HayalsizDasporav Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Elde etme psikolojisi olabilir mi -?

0
    0 Yorumla
  • Elalalelele
    Elalalelele Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 91%
    +1 yıl

Kaçan kovalaniyor

0
    0 Yorumla
  • demircan89
    demircan89 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 68%
    +1 yıl

Gonlumuz ister nekadar inkar etsekte

0
    0 Yorumla
  • TheMedeni
    TheMedeni Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 83%
    +1 yıl

Hiç istemeyen insanlar her zaman çekici olurlar

0
    0 Yorumla
  • Arelda7968
    Arelda7968 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

İmkansızlar daha cezbedici geldiği için

0
    0 Yorumla
  • ALONEQEUNN
    ALONEQEUNN Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

Valla bende aşktan kaçan insanlardanım

0
    0 Yorumla
  • zsrndr
    zsrndr Takip Et
    Guru Yaş: 76 , eic 97%
    +1 yıl

yok olmayız

0
    0 Yorumla
  • Gentlebay
    Gentlebay Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Anormallik yani ne biliyim

0
    0 Yorumla
  • sozsuZzaman
    sozsuZzaman Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Bilsem aşık olmam 😂

0
    0 Yorumla
  • tugce082000
    tugce082000 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.

Ben hiç aşık olmadım

0
    0 Yorumla
  • SevgilimKaynanam
    SevgilimKaynanam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Bunun cevabını bende bilmek isterim

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşktan kaçan insanlara neden aşık oluruz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Acaba bize aşık olanlara neden aşık olamiyoruz? 7 cevap verildi
Neden insan sevipte ayrılır? 6 cevap verildi
İnsan aşık olmaktan neden kaçar? 41 cevap verildi
Neden canımızı yakan insanlara aşık oluruz? 33 cevap verildi
Neden hep ulaşılmaz olana, bizi sevmeyene aşık olup gerçekten seveni sevemiyoruz? 5 cevap verildi
İnsanlar neden ulaştıkları sevginin nankörü olurlar? 82 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siyah giyinmenin cazibesi var mı?
  • Erkekte prenses tavırları ne kadar normal sizce, böyle birine erkek denir mi?
  • Boş ver her şeyi, gel seninle burada dertleşelim ne dersin?
  • Hayatınıza giren insanlar size neyi öğretti?
  • Kolay manipüle olur musunuz?
  • Hangi burçsun size hangi yaz çiçeği çıktı?
  • Yorgunluğu kahve ile mi atarsınız, size iyi gelen ne oluyor?
  • Tartışırken kendini frenleyebiliyor musun yoksa patlar mısın?
  • Güncel flörtünüz var mı?
  • Tenhaları sever misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨