Böyle mükemmel bir duygudan aslında mükemmel olduğu için mi kaçar?

Böyle mükemmel bir duygudan aslında mükemmel olduğu için mi kaçar?

Hayır ajitasyona inanmıyorum yıl olmuş 2024 imkansız aşk mı kalmış, onda bunda gezip tozmak için terkeder kimseyle olmayınca da sana geri gelir. Seven insan var ya 3 gün bak 3 gün sesini duymasa boğazı düğümlenir çektikleri senaryolara gülüyorum şahsen kimsenin aşık olduğu falan yok
Çünkü hep tek taraflı seviyorum haliyle çok aşk acısı çekiyorum yıpratıyo bu süreç beni, nerde p. ç var onu seviyorum tabiri caizse, aşık olduğum hiç bi adam beni sevmedi hayatımda hiç bir şekilde aşkıma karşılık almadım bu da benim şanssızlığım mı desem kaderim mi desem bilemedim çirkinde olduğumu düşünmüyorum.
Cevap
14Cevap
Aşık olmaktan kaçmıyorum , yanlış kişiye aşık olmaktan korkarım ki öyle
Kapılmaktan korkuyoruz bazen..
korktuğu içindir ya da parası yoktur. öz güveni düşüktür geçmişte kötü tecrübesi olmuş vb.. uzar gider bu liste
İnsanlar aşık olmaktan kaçabilir çeşitli nedenlere sahip olabilir. Korkular, geçmiş ilişki deneyimleri, duygusal yaralanmalar ya da güven sorunları bu durumu etkileyebilir. Ayrıca, kişinin duygusal bağlantılardan kaçma eğilimi, özgürlük arzusu veya duygusal risk alamama gibi faktörler de etkili olabilir. Her bireyin durumu farklıdır, bu nedenle aşık olma konusundaki tercihleri ve zorlukları kişisel deneyimlere dayanır.
Birine bağlanmaktan korkar,
Alışmaktan korkar, alıştığını kaybetmekten daha çok korkar,
sonuç olarak korkar ya, başka bir nedeni yok bence.
Ya doğru kişi değilse diye kaçar insan. Karşısındaki insan haketmiyorsa o aşkı neden acı çekelim ki
İnsan özgür ruhludur aşk hapsedicidir kaçabildiği kadar kaçar ama sorumluluk alması gerektiğinde evrim geçirir
Daha önce tadını yiyip sonra damağında acı bir şekilde kalmıştır veya zehirlenip ölmüştür de o yüzden kaçar
Aşık olmaktan kaçmıyorum, aşkımın p*ç edilmesinden korkuyorum sadece.
Beceriksizliginden korkakligindan. Guveninin zedelendiginden ve dünyaya güzel bakamadigindan
Biraz gurur, biraz da kaybetmek korkusundan dolayı olduğunu düşünüyorum.
Yaşadığı kötü tecrübeler süzüle süzüle bu hale getirmiştir belki de
Herkesin kendine göre bir nedeni vardır. Çok kapsamlı bir soru 👀
Geçmişte yaşanılan kalp kırıklıkları veya korkular nedeniyle (öznel)
Çünkü sonunda üzülmek var, bu devirde illa gidecek, illa bitecek, bile bile lades demek olmaz
Aşktan değilde yanlış insana aşık olmaktan korkuyor insan
Sonra gelip burada başlıklar açmamak için 😂neden öyle yaptı neden bunu dedi neden soğudu üfff bisürü saçmalık
Mükemmel dediğin şey seni kendinden uzaklaştırıyor.
Daha fazla bir şey söylemeye gerek yok bence.
Çünkü aşk doğru kişiye konmazsa aşık olan zarar görür.
İstemediği için o kişiyi isteyen her şekilde yaşar aşki
Tekrar üzülmekten korktuğu için
Kendini açmaktan korkar
Aşktan kaçmıyordur. Aşık olamıyordur.
Kontrolu kaybetmekten korkar
Kötü biterse toparlanmak zor oluyor
Kalbi kirilmasin diye guvenmiyordur
Ya yanlışsa düşüncesiyle
İşine gelmiyordur veya hissetmiyordur
Aşktan kaçmak mümkün mü?
Korktugu için aynılarını yaşamaktan
üzülmekten korktugu için kaçar