Hayatta her şey çift taraflı yaratılmıştır. Kadın erkek , negatif pozitif, soğuk sıcak, karanlık aydınlık, eksi artı, korku cesaret, nefret sevgi, acı tatlı , iyi kötü, gece gündüz, madde anti madde vs vs...
Hayatımızda sevgi olduğu gibi öfkede olacaktır.. Bağımlılık olduğu gibi ihanet olacaktır.. Aşk olduğu gibi depresyonda olacaktır.. Zengin fakirlik, mutluluk ve mutsuzluk vs vs..Ben evlenmicem ben sevgili edinmicem ben tanrıya adadım kendimi, allah yolundayım, bundan sonra erkeklerle, kadınlarla işim olmaz, sadece rabbimi bilirim...
O zaman neden Tanrı bizleri tek değilde çift yarattı? Herşeyin bir zıddı vardır çekim yasası gereği.Neden var edilişin temeli dişi ve erkektir. ? Yalnızlık neden seçilir. ? Tek başına yaşayan erkek ve kadınlara bakın. Dominanttırlar, narsisttirler, baskıcıdırlar. Her zaman tek taraflı düşünürler. Çünkü yaşadıklarını paylaşacak kimse yoktur. Onu eleştirecek yoktur, dur yanlışsın diyen yoktur. Sadece yaratıcıyla kurduğu bağdan beslenir.
Aslında hayatları çok yorucudur. Çünkü yaşamdaki gailesi tek başınadır. Onların ruhları, duyguları, deneyimleri yoktur. sığındıkları tek şey korkularıdır. Çünkü paylaştıklarında eksiklikleri ortaya çıkacaktır.
Her duyguyu tek başınıza deneyimliyemezsiniz. Mutlaka bir denemeyle bu paylaşımı yaşamalısınız. Yaşamadığınız bir duyguyla nasıl yoğrulabilirsiniz. Erkeğin kadına, kadının erkeğe ihtiyacı olduğunu unutmayın. Her seyi paylaşabileceğiniz, paylaştıkça mutlu olabileceğinizi neden inkar edersiniz...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer