Aşk İlişkileri Hiç aldatılmayayım diye kimseyle tanışmıyorum doğru mu sizce? KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bi daha kimsenin beni aldatmasına onurumu ezmesine izin vermeyeceğim pişkin arsız arsız konuşamayacak Güncellemeler+1 yıl Bi uyku bastırdı bilmiyorum napcam Hiç aldatılmayayım diye kimseyle tanışmıyorum doğru mu sizce? Cevapla Aldatma Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Hayırlısı be Allah gönlüne göre versin 😊 1 4 Yorumla KahveMavim +1 yıl Amin kanka sana da Yorumla emre00 +1 yıl Amin kanka Yorumla KahveMavim +1 yıl Ama ben zirveyi kimseye vermem 😂yalnızlık güzel zor olmadan zirvede kartalım😂😂 Yorumla emre00 +1 yıl Zirvede sesin gelmiyor 😂 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı. Gıda zehirlenmesi diye bir şey var. En iyisi hiç yemek yeme. 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. doğru yapıyorsun sonra çok kırılıyor insan hele de beğenilmemek daha da kırıcı 0 0 Yorumla
aaaaaea Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Travman var 1 2 Yorumla KahveMavim +1 yıl Evet Yorumla KahveMavim +1 yıl Travmam olduğunu dediğim halde en son burada Bi şahıs bilerek bile bile travmamla oynadı olmayan ozguvenim iyice gitti Yorumla
pesimistpandaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Pireye kızıp yorgan yakılmaz 0 4 Yorumla KahveMavim +1 yıl Önerin nedir Yorumla pesimistpandaa +1 yıl Dizin kanamasın diye koşmaktan vazgeçmek nedir hayat bu her seferinde seni bir yere savurur akışına bırak rahat ol Yorumla KahveMavim +1 yıl Akışına bıraktım öylece bakıyorum bomboş Yorumla pesimistpandaa +1 yıl Bomboş değil rüzgarın tadını çıkarmak... Yorumla
Aşırı_Mantıklı Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Eee bu şey değil mi ya (ben) 0 0 Yorumla
AvBaranBey Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tuvalete gitmemek için yemek yememek gbi bişey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl IQ Einstein'inkiyle yarışır maşallah 0 3 Yorumla KahveMavim +1 yıl Ha haa😅😂o ne demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver Yorumla KahveMavim +1 yıl Buyurun diyin lütfen Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl En doğrusu. 0 4 Yorumla KahveMavim +1 yıl Puff Yorumla mütesellî +1 yıl Noldu? Yorumla KahveMavim +1 yıl Yalnızlık zor Yorumla mütesellî +1 yıl Bence çok güzel Yorumla
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güzel kafa o da 0 1 Yorumla KahveMavim +1 yıl Tabii benim kafa çok güzel 😂 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cok mantiksiz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayırlısı be Allah gönlüne göre versin 😊
Amin kanka sana da
Amin kanka
Ama ben zirveyi kimseye vermem 😂yalnızlık güzel zor olmadan zirvede kartalım😂😂
Zirvede sesin gelmiyor 😂
Gıda zehirlenmesi diye bir şey var. En iyisi hiç yemek yeme.
doğru yapıyorsun sonra çok kırılıyor insan hele de beğenilmemek daha da kırıcı
Travman var
Evet
Travmam olduğunu dediğim halde en son burada Bi şahıs bilerek bile bile travmamla oynadı olmayan ozguvenim iyice gitti
Pireye kızıp yorgan yakılmaz
Önerin nedir
Dizin kanamasın diye koşmaktan vazgeçmek nedir hayat bu her seferinde seni bir yere savurur akışına bırak rahat ol
Akışına bıraktım öylece bakıyorum bomboş
Bomboş değil rüzgarın tadını çıkarmak...
Eee bu şey değil mi ya (ben)
Tuvalete gitmemek için yemek yememek gbi bişey
IQ Einstein'inkiyle yarışır maşallah
Ha haa😅😂o ne demek
boş ver
Buyurun diyin lütfen
On numara fikir :)
Farkli bakis acisi
En doğrusu.
Puff
Noldu?
Yalnızlık zor