İnsanların içine bakmak lazım artık insanlar evlilikmiş ciddi ilişkiymiş saygı sevgi güven sadakat bunlar yok tamamen uçmuş durunda herkes özgürlük adınaltınsa önüne gelenle yatmalar yiyişmelee içmeler sıçmalar cinselliğin sapıklığın adı aşk olmuş beyinlerinin yerlerini apışaralarıgla değiştirmişler sonra aldatmalar neden çoğaldı
Kendi adına konuş. Aldatmayı tercih etmeyen adam vardır ama biyolojik olarak erkekler eş/sevgililerini sevseler de beğenseler de bir frikik gözlerine çarpsa etkilenirler. Bir farkla bazıları bakmaya devam ederken bazıları kafalarını çevirip "kendine gel Allahtan kork" der.
bunun lafını yapan birinden hayır beklememek gerek. aldatmayan adam çünkü lafını bile yapmaz bana kalırsa, belli eder karakteriyle öyle bir tip olmadığını.
Inaniyorum cunku varlar. Heptenci anlayisla tum erkekleri ayni kefeye koyanlar cevrelerini degistirsinler yoksa hep o kalitesiz adamlara denk gelecekler.
Bekar olduğum ve dün yeni tanıştığım bekar bir bayan ile evine gittiğim halde hiç de o düşünülen saçma ahlaksızlık aklımızın ucundan bile geçmedi. Ne alaka aldatma?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hem dincileri hem de LAİKçileri iyi tanıyan birisini olarak şunu söyleyeyim ki; Aldatmayan erkek yoktur; aldatamayan (korkak / beceriksiz) erkek vardır. Yani Aldatamayan erkek de çok iticidir ve kızların ilgisini çekmez.
normal arkadaşlarla zaten takılıyoruz da ben tek kadınla takılamam ki f c k b d d y ilişkisi severim ben sevgililik tarzım değil bide sekse düşkünümdür benim eğlence anlayışım sekstir mesela boşa içmem öyle
takılıyorum derken ney ci cafeye gidip oturuyoruz sohbet ediyoruz vs ama seks için hep aynı kızı s ikemem sıkılırım diyorum m a l mısın saçma harflerle gülen kişi : D :D :D