AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
kimini kaskandiriyiruz peki
Birini kıskandırmak için arkasından oyun kurduk ve ne yaptığınızı öğrendim dedi ne yapmam lâzım?
sakın ol ve yapmakta olduğun şeyi beklet sakin devam ettirme..
Sizce yaptığımız şey kötü bir şey mi?
onu söylemedin ki ben nerden biliyim ama kim hakli kim haksız neden yapıyorsun bunları bilmek gerek
Bana geldi sordu ben de sevgilim var dedim sonra arkadaşımla olduğu yere gidip nispet ve göze sokma yaptık. O da siz ne yapmaya çalışıyorsunuz dedi biz de sevgiliyiz falan dedik o da şimdi arkadaş olduğumuzu öğrenmiş ve kimsin benimle oyun oynuyorsun dedi.
sana öyle gelmiş ve sen kafanda kuruyorsun diyip sus başka bisey deme bekle tamam mı
İnkar edeyim yani
inkar etme doğru olduğunu anlar
Ben inkar ediyordum o da he tamam dedi artık
demek ki qnladi
Başka birini soracam kendi kendine telefonla konuşup gizemli gizemli birisiyle buluşuyormuş gibi hallere giren arkamdan gelip telefonla birisiyle tartışıyormuş gibi rollere giren bir erkek çok saçma değil mi? 28 yaşında bir de
Bu kişinin hayal dünyası ve bilinçaltı çok kalabalık olduğu için filmlerden veya yaşadığı hayattan gizemli olmak veya karanlık olmak karşı cinsin ilgisini çekebileceğini düşündüğü için bu hallere girmiş olabilir veya ikinci bir seçenek olarak bu şekilde gizemli ve karanlık olarak kendini sana gösteriyordur ki sen bunu merak edip ona bir adım atıp gizemini çözmeye çalışmak veya yaptığı davranışı çözmeye çalışıp kendisine senin bilinç altına yerleştirmeye çalışıyor olabilir
Aynen dediğiniz gibi ama çok amatörce yani saçma
olabilir ama oda kendine biseyler yapamaya çalışıyor
Peki sizce kıskandirip sevgi ölçmeye çalışmak neden yapılır?
garanti cepte görmeye eğim verir
Başka?
garanti cepte görmek için olabilir
güç gösterisi olabilir
ipleri eline almaya çalışıyor olabilir çok farklı görüşler vardır
Hmm sevgimden emin olunca ne olacak
o zaman iki seçenek var ya ciddi yola girecek ya da cinsellik düşünecek
Hmm peki yanındaki kızı sevgilisi sandım diye panikleyip bana hesap verir hâle girdiyse?
heyecan yapmış olabilir veya karşısındaki kişiye senden bahsediyor olabilir
alalım buyrun en sevdiğim konu
Birini kıskandırmak için arkasından oyun kurduk ve ne yaptığınızı öğrendim dedi ne yapmam lâzım?
ee o zaman yapacak bişey yok siz patlamışsınız yaa. geri döndüremezsin ki onu
Ne öğrendin ne duydun bilmiyorum falan dedim
eee gerçekten biliyo muymuş çözmüş mü olayı yani
Biz yaptığımız kişi ile arkadaştık sonra sevgiliyiz yalanı uydurduk. Yaptığımız şeyi söyledi siz arkadaşmışsınız arkamdan kıskandırma oyunları kurmuşsunuz diye. Ama kimden ne öğrendi bilmiyorum.
çocuk da yani hataya mahal vermeyecek şekilde bütün detayları biliyo iyi mi? maalesef yapacak bişey yok burada. içerden biri ispiyonlamış yalnız
Aynen peki size bir sey sorucam bir insan neden sevgi ölçmeye çalışır?
çocuk boştaysa şu anda ve sen sevgili olmak istiyosan onunla diyelim, o durumda acaba olur mu olmaz mı diye bakmaya çalışıyodur. sevgili olursak uğraşır mıyım vs şeklinde değerlendirmeler yani.
Hmm kiskandirma yaparak sevgi ölçmek peki?
o senaryo da şöyle. diyelim sevgilisiniz ama sen denemek için başkasına yaklaştın varsayalım. o noktada çocuğun ne kadar çok delirdiğine bakılarak ölçülebilir ama tavsiye etmiyorum öyle bi hareketi de yani saçmalık açıkçası. bu arada bunu erkek tarafı pek denemez yapmaz
Yok bana denedi başka kızla gelip samimi hallere girdiler falan
ama siz sevgili değilsiniz di mi?
Hayır değiliz.
işte bu senaryoda bilemedim ölçmek için değil de hakkaten takılmış olabilir yani.
Yok ölçmek için biliyorum
Ölçmek derken tepkime baktı
şimdi onu soracaktım hee sen ne tepki verdin pkei
Sevgilisi sandım kızı bu da panikleyip kızdan uzaklaşmaya çalıştı.
Seviyorum kiskandirilmayi
Sor
Dogru neyse onu soyle
Peki sinirlenmekte haklı mı?
Sinirlenir normal ama asıl olan ne ise onu soyle bu yuzden yaptk de
Hakliligini dusursun
Her türlü şey düşünür değil mi? Acaba eğlendi mi ego tatmini mi
Tam bilmiyorm tam anlayman lazm
Bana geldi sordu ben de sevgilim var dedim sonra arkadaşımla olduğum yere gidip nispet ve göze sokma yaptık. O da siz ne yapmaya çalışıyorsunuz dedi biz de sevgiliyiz falan dedik o da şimdi arkadaş olduğumuzu öğrenmiş ve kimsin benimle oyun oynuyorsun dedi.
Biraz haklilik payi var tabi ama hesap soramaz dogru olani soyledikten sonra
Kimsin benimle oyun oynuyorsun dedi bana
Oyun oynamanın içeriğini niyeti bilmediği için normal tabii sorgulamasi dimi?
Sorgular ama oyle hesap soramaz
Tabi ki
Kusura bakma seni kiskandirmak istedim de bu kadar dürüst ol bisey olmaz