Güncellemeler
+1 yıl
Her ne kadar sorunlar olsa kavga edilse bile insan rahatlama kelimesini fazla kullanmaz bir sinirliyken der ikiden fazlaysa sevmiyordur fotomu da silmi istagramdan ayrıldık diye barıştık ama yeni gördüm
Güncellemeler
+1 yıl
Ve 14 şubata ne alayım diyorum durumumuz yok. diyor sonuç olarak alma durum yok demek bende almam sende alma demek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gitme vaktin gelmiş gercekten (hayatindan)
Zaten görünür onu gösteriyor ne olursa olsun böyle bir kelime kullanmaması gerek küfür eder belki o da güzel değil ama sinirlinolur anlarım ya da istemeden kırar anlarım dört beş ayni kelimeyi bilerek kullanan biri bilerek söylüyordur benimle sadece gün geçirecek uzaktayken rahatlayacak ozlemeyecekse yanına kalmanın anlamı yok zaten ben eglenecek de kız değilim gitsin başkasını bulsun kendisinie
soğumuş çocuk
Ev işleri benim sorumluluğum iş stresi her ne ebesinin neyi olursa olsun bu şekilde bir insana ciddi bir şekilde ben mutluyum seninle konuşup moralimi bozamam iyimi gittin diyorsa soğumasın ilerisi sevmiyordur şimdi de sevgisinden şüphe duyuyorum. Birde dile getirme trup atma diyor tamam madem dile getiremeyeceğin kötü hisseder ve hisseder bende sogur terk ederim.
Bence bitir
Nealaka
Bende anlamadım ne alaka bir insan bunu dermi bende söyledim kırıldığımı dikkate almadım ama şu an da gönlümü almadığı ve anlamadığı için kötü hissediyorum
Sen onu kapına kole etrafında pervane olur istersen
Nasil
Abim detaylı anlatım ama yemın ederim ki hemde 3 gunde hemde bana fake gercek ıstg ver telegram ver detaylı anlatım
Hayir öyle kötü işlerle ben istemem o kendisi istemiyor zaten öyle şeylerden korkarij
Zaten sevgilim bir kız bir erkek adam gibi beni omur boyu sevmesini beklemek sacmaydi
Ne korusu dua be
Ciddi mi bu
Evet ne olursa olsun nasıl bir kavga geçerde geçsin sevdiği bir insan gittiğinde bir insana rahatlama gelmez sadece ozler kırgın bile olsa insan onu soymemez yorgun bile...