Erkeklere düşkünlüğüm ilgisizlikten mi yoksa erkeksizlikten mi?

selam gecenin bu saatinde kendimi yine burada bulmama fazla şaşırmıyorum.18 yaşında balık etli buyuk kalcalı göğüslerim normal büyüklükte diri olan yüz hatlarim ve bakışlarımla dikkat çeken bir kızım. Ailrm baskıcı ve muhafazakar fazlasıyla bu yuzden pek erkek ortamım olmadı ama eskiden beri erkeklere özellikle olgunlara aşırı ilgim vardı. Büyüdükçe de bu ilgim arttı. Lise yilllarımda ilk iki senemde anodolu lisesindeydim oranın akademik başarısından dolayı bunu bende önemsiyorum ailem beni kız imamhatipe yollamak istedi karşı çıkmadım yaşadıgım yerde bu okuldan daha iyi bi okul yoktu hem iki seneye senem var cabucak gecer diye düşündüm. tesettürlü değilim yanlış anlaşılmasın. okulumda öyle bir kısıtlama yok olsa herhalde cıldırırdım. İlgi cekmeyi erkekletin nrgenısını kazanmayı seviyorum erkek çevrem oldmadıgımdam dolayı girdigim mekanlar hocalarım ailemin arkadaşları kuzenlerimlerimin arkadaşları gibi bir cok erkeğin dikkatini çekmeyi seviyorum. Sanaldan iki yıllık sevgilim vardı o zamanlar hoşuma gidiyordu şu an düşünüyorum ne kadar tecrübesiz ve cocuksuymus. intrrnette tanıstıgım bir sürü olgun, yaşıtlarımda erkekler oldu. Hepsinin vucudum yuzum benım hakkımda övgüler yagdırmaları cok hpsuma gidiyordu günlük hayatımda oşıl ışıl gösterişli dikkat cekici vücut hatlarımı belli edecek şeyleri giymeyi daha cok seviyorum yeni okulumda bir hocam var. gecen seneden beri bana olan ilgisini fark etmiştim. Bu sene son senem ulaşamazlıgının verdiği duygularla benden uzaklaşsa yanındayken kalbinin hızlanışını yüzündeki isteği ve kızarıklığı yerinde kıpırdayışlarını görebiliyorum. Her ne kadar tehlikeli ve benı endişelendirse de onu isteklendirecek şeyleri yapmayı seviyorum. Gerçi baska kadınlara yakın davranışı beni ondan biraz soğutsa da eski isteklerim hala var davranışlarım da değişmedi. Evli olmasına rağmen cok zeki ayrıca espriliyken o an sadecee kendimi düşünüyorum her şeyi unutuyorum. Bir adım atsam neler olur düşünüyorum ama fazlaa ilerisini düşünmek istemiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Erkeklere düşkünlüğüm ilgisizlikten mi yoksa erkeksizlikten mi?